Reklama

Reklama

Kameňák

(seriál)
  • Slovensko Kameňák
Česko, (2019–2020), 14 h 56 min (Minutáž: 55–63 min)

Režie:

Ján Novák

Hrají:

Václav Vydra nejml., Pavel Kikinčuk, Martin Dejdar, Alice Bendová, Michal Novotný, Oldřich Navrátil, Veronika Žilková, Zuzana Slavíková, Jana Paulová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu vychází ze stejného základu jako předešlé filmy založené na anekdotách. Odehrává se v Kameňákově, v němž sedí na radnici starosta Pepa Novák v podání Václava Vydry. Se svým zástupcem Bohoušem Beránkem, kterého hraje Pavel Kikinčuk, podají přihlášku do celorepublikové soutěže Pozitivní město roku. Ministerstvo slibuje vítězi sto milionů korun. Soutěžící však musí splnit řadu kladných kritérií, jako je rostoucí počet obyvatel, dobrá zdravotní péče, rozvinutý kulturní, společenský a sportovní život, nebo čistota, což se Kameňákovu opravdu nikdy nedařilo. Ovšem starosta je schopen obětovat pro vítězství v soutěži naprosto vše… (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Meev k tomuto seriálu (2)

Sto milionů (2019) (S01E01) 

Díla z jménem Kameňák je těžké hodnotit, to je jako kdybyste hodnotili knihu napsanou malým dítětem. Skřípavý děj s namrskanými a někdy až vlezlo vlezlými vtipy vedle sebe. Na druhou stranu je to na ten večerní relax postačující a stačí. U tohoto seriálu mě zastihly obávané předsudky, které se vyplnily. Já mám první tři díly filmů opravdu rád, a když je dávají v TV, neváhám a podívám se. Pak tu jsou ale také další dva díly, které mají vtipy naházené vedle sebe, nejsou vtipné a nezapadají do zápletky- tu vlastně Kameňák ani nemá. Tento seriál přejal s režií i stejný námět a orientuje se do posledních dvou dílů, takže relativně nuda. Dá se na to koukat, to bez debat, ale to, že jsem u toho usnul, už o tom taky něco naznačuje. ()

Kalhotkový fantom (2019) (S01E04) 

Tak jak se nám vyvíjí nový seriál? Díl o větru, který krade kalhotky... to mluví za vše. Ale ne! Nebuďme hned tak uspěchaní, třeba to bude podané nějak kreativně s nečekaným rozuzlením. Třeba to nebude nával vtipů na sobě a bude tam alespoň nějaká koukatelná vedlejší zápletka. Ale o tomhle se asi může tomuto seriálu jen zdát. ()

Reklama

Reklama