Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nadhodnocujem, ale ten seriál je pre fanúšikov po fiasku s epizódou IX, jak záchranná vesta. Tu mal niekto fakt dokonalý odhad a cit pre vyváženosť vlastne vo všetkom, počnúc najroztomilejším mimozemšťanom vo vesmíre, cez fanúšikovské vychytávky a špičkovú akciu, a naspäť ku vzťahom a skvelým (aj novým) postavám. A aj cez svoje chyby (hlavne v úplnom závere) je to rozhodne viac, ako sme mohli čakať, a žiadny klaun od Svedkov Tekashiho na tom nič nezmení. Hviezda hore, u mňa hlavne za záporné postavy. This is the way! ()

joehot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný nadprůměr, k tomu Baby Yoda, fajn hudba, povedený fanservice a vynikající poslední epizoda z rukou Taiky Waititiho (obzvláště jejích prvních pět minut je ta nejlepší scéna, kterou jste letos v televizích viděli) Mandaloriana ještě o třídu zvedají. Dobrá práce, první hit Disney+ je na světě. Čekání na druhou sérii bude dlouhé. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetko ,čo Star Wars toto desaťročie posral ,to dokázal Mandalorian opraviť behom ani nie mesiaca od premiéry. Viem ,že vám sequel trilogy zarobí viacej ako toto ,ale nemohlo to vyzerať takto Disney? Ak táto celá prvá sezóna mala byť kampaň typu prečo si predplatiť Disney+ ,potom sa vám to podarilo. SHUT UP AND TAKE MY MONEY! Chcem viac takéhoto obsahu! Vlastne nie nechcem, ja o to ŽIADAM! ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série - (9/10). Tímhle počinem si Disney u mě hodně šplhlo, protože po snímku Star Wars: Vzestup Skywalkera jsem nad nimi pomalu lámal hůl a bál jsem se o osud celého Star Wars. Ale tímhle skvělým seriálem si zase dodali nějaký vítr do plachet a je to dobře, protože kdyby Star Wars umřelo, byla by to veliká škoda. A proč je to vlastně tak super a každému, kdo miluje Star Wars bych tento seriál vřele doporučil? Velkým tahounem je rozhodně bobinek Yodinek, protože on je prostě k sežrání a je to největší tahoun celého seriálu. Dalším obrovským plusem tohoto seriálu je soundtrack, který složil Ludwig Göransson a zvládl to skvěle.. Jde vidět, že je teď hodně na vrcholu a nemůžu se dočkat co vytasí v roce 2020 ve snímku Tenet. Musím také zmínit skvělou atmosféru, kterou tvoří jak hudba, tak skvělý vizuál a herecký badass výkon Pedra Pascala. Nejlepší epizoda: Chapter 7: The Reckoning (S01E07). I have spoken. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako absolutní nefanoušek celého obrovského letitého Star Wars univerza pořád nemůžu věřit tomu, jak mi zrovna Mandalorian tak hezky padnul do noty a jak minimálně v mých očích strčil svými průměrnými 35 minutami stopáže do kapsy nejen novodobou filmovou trilogii. Netradiční hudební podtext, na seriálovou produkci úžasná sci-fi akce a nepřekombinovaný styl vyprávění. Od Jona Favreaua by se měli do budoucna inspirovat všichni, co chtějí jakýmkoli způsobem nadále dojit značku jménem Hvězdné války. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Ranzar (Mark Boone Junior) v úvode Mandovi predstaví Mayfelda (Bill Burr) ako jedného z najlepších strelcov, ktorých pozná. Keď sa zmieni, že pracoval pre Impérium, Mayfeld podotkne, že nebol Stormtrooper. Jedná sa o narážku na zlú mušku Stormtrooperov v pôvodnej trilógii. (ČSFD)
  • Keď Mandalorian (Pedro Pascal) vedie v úvode svojho zajatca, ten poznamená: „Dúfal som, že budem voľný na Deň rodiny (Family Day) a zájdem domov za rodinou.“ To priamo odkazuje na The Star Wars Holiday Special (1978), v ktorom sa domov na Deň rodiny (čo je obdoba Vianoc) snaží dostať Chewbacca. V tomto filme nám navyše bol vôbec prvýkrát predstavený člen klanu Mandalorianov, konkrétne Boba Fett. (ČSFD)

Reklama

Reklama