Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 7

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 7

Obsahy(1)

Vstupte do magického světa neuvěřitelných talentů s novou moderátorskou dvojicí Luisou Garajovou Schramekovou a Davidem Gránským. Nechejte se zasáhnout tou největší show plnou kouzel a úžasné zábavy v hlavní roli s naší fantastickou porotou v čele s Jarem Slávikem, Martou Jandovou, Jakubem Prachařem a Dianou Mórovou. (TV Prima)

Recenze (29)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Totální úlet a nedodělek. Neznám předchozí české řady, ani jiné jazykové mutace, takže nedokážu posoudit, nakolik se jedná problém globální či lokální. Ale vzhledem k oblíbenosti této show si myslím, že podobně chabý závěr je opravdu pouze v naší verzi. Pokud vynechám oprávněnost či neoprávněnost jednotlivých vystupujících, musím uznat, že castingová kola spíše fungují a dívat se na ně dá. Dost průser je ale to co nastává po nich. Postup z castingových kol totiž pro soutěžící nemá žádný význam a porota v naprosto suchopárném díle vybírá, kteří z postupujích půjdou opravdu dál, a kteří definitivně vypadnou, WTF? V dalším díle znovu pustí vystoupení soutěžících z úvodních kol, WTF? Zpěváci pak jako jediní mají možnost vystoupit, ale v totálně mrtvém studiu, WTF? Konec je prostě ohromný průser a zabíjí veškeré pozitivní dojmy ze začátku. Žádné postupné vypadávání, gradace vystoupení, objevování talentů... Tohle je fakt zmar a čistě komerční událost, která chce jen za co nejméně získat co nejvíce... Něco takového je ale třeba umět. S porotou problém nemám, moderátoři naprosto tragičtí (ale aktuálně běžící Voice ukazuje, že to jde i hůř) ()

Roxeet 

všechny recenze uživatele

Jako chápu, že tyhle soutěže asi nejsou úplně levný na provoz, ale aby ti nejlépe vybraní talenti účinkovali v SEMIFINÁLE před prázdným publikem, kdy jim po vystoupení tleskala jen dvojice moderátorů a hodnotila je porota přes Skype a speciálně Jandová, které se navíc ani nechtělo utrácet za webku a koupila nějakýho chcípáka z Tesca za stovku, to už je hodně velká přehlídka amatérismu od jedné největší televizní stanice u nás v Česku. Pecka, vážená Primo, takhle si do*ebat celkem zábavný formát, to se na to radši příště vykašli a pokud ne, tak do toho vlož prachy a ne do takových číčovin typu Štiky, Soudkyně Barbara a další...:) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Sláva“, tak nám to konečně skončilo. Gratulka vítězce – na ty svoje roky hrála na bubny hodně dobře, kondolka Bokymu – Byl jsem rád, když už konečně zmizela Bílá a nahradila jí Jandová – teď se ještě zbavit Slavíka a Diany – no a ono by se na to snad dalo ještě i dívat. Z moderátorů nechat jen Gránského – ta slovenka to byla katastrofa… ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vážně? Pořád tolik talentů? Nee. Každé dítě, ač předvede cokoliv, prakticky automaticky postupuje, kdokoliv se „silným“ příběhem á la umřel mi otec/teta/činčila zrovna tak. Je talentem, když někdo umí perfektně hrát na housle nebo jiný žonglovat s motorovými pilami? Kdo posoudí, co je talent a co obyčejná píle? Snesitelný formát je dávno pryč, neustále natahujeme vše, co se ještě krapet natáhnout dá, porota nepřirozeně huláká a permanentně stoupá. Pár minut slávy prostě zřejmě v téhle zemi potřebuje snad úplně každý. Jakub Prachař pořád (docela) fajn. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Veľmi ma sklamalo odfláknuté Semifinále, za ktoré musím strhnúť 1 hviezdičku. Veď peňazí majú dosť, a preto nechápem tento ich krok. Moderátori boli oproti predchádzajúcim ročníkom slabší. Jandová bola prvý raz v porote a bola celkom fajn. Mórová mi prekvapujúco tento rok nevadila. Inak celkom fajn - to isté čo minulé 2 ročníky, až na Semifinále. P.S.: Z hlasovania divákov som bol sklamaný. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Kiriku Brothers, kteří se dostali do finále, byli i ve finále britského talentu. (Duoscop)
  • Poprvé se přihlásili soutěžící ze všech světadílů. Z cizinců se nejvíce hlásili Rusové a Ukrajinci (mnoho z nich žije v Česku nebo na Slovensku). (mar48)

Reklama

Reklama