Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti Superstar má Hlas tú výhodu, že plevel ostal pred dverami a porota si môže vyberať už len zo skutočne talentovaných ľudí. Takže hodnotiť nápad, prevedenie, alebo výber poroty? No to posledné je asi v našich končinách na show to najhoršie. Pepa Vojtek neustále říká, že je to supr, Darinka je z každého hotová, Michal je proste Michal a Rytmus zase nezvláda svoje ego. Takže suma sumárum tri hviezdy. ()

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád mě fascinuje, jak se tady u nás snažíme dělat taky ty super truper realit show, kde emoce, štěstí, úspěch, krása a prachy hrajou hlavní roli. Ale problém je v tom, že kulturní background náš a jiných zemí není stejný. Takže co se líbí jinde, nemusí se líbit u nás. Jsem v první řadě znechucená tím, že z nás dělají pitomce a do TV pustí už asi 150tou podobnou soutěž. Nemluvě o tom, že banda zpívajících udržovaných puberťáků mě v neděli večer neláká o nic víc než jakýkoli jiný den v týdnu. Prosím, apeluji na vás, v těch televizích, už nám to nedělejte, to raději hrajte v osm večer "Chlapci a chlapi". V neposlední řadě bych chtěla poprosit buď někoho, kdo najal L. Mareše, nebo jeho samotného, aby to zabalil - protože Leoši, už si za zenitem, chybí ti vtip, šmrnc a hlavně, už si značně okoukaný. Howgh. ()

Reklama

Naslund 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to líbí víc jak SS. Nejsou tu žádné trapasy, videa o lidech taky nezabírají tolik času, porota musí říct jo, nebo ne a nemůže se tak dobře vyhejbat hodnocení. A hlavně tu není žádný první casting s tragédama. Jen mi přijde trošku kruté, že je teď budou muset porotci pěkně prořezat po tom, co jim všem slíbili, že z nich udělají hvězdy... ale to je chybou poroty. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Ta 1* je akorát za Vojtka a trochu aj za Davida. Tidle dva to dycky nejak probrali. Neměli jen trapné kecy o tom, jak jim zajistí kariéru (viz. Rytmus), ale mluvili normálně a nejenom, že splňovali tu povinnost porotce (Dara, Rytmus, Michal, Pepa), ale dokázali oživit ty řeči o kariéře taky vtipem a různými zajímavýma vsuvkami. Jinak je to sutěž jak každá jiná. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšia súťaž, ktorá je skôr reality šou. Veľa pretvárky, póz, naučených otrepaných fráz, spevákov, čo si mysli, že budú kráľmi šoubiznisu alebo si naivne myslia, že im to odštartuje kariéru alá elán. Jediné pozitívum vidím v otočených sedačkách a nemožnosť diskriminácie dobrých spevákov podľa veku, výzoru, vystupovania, lenže na druhej strane nerozumiem výberu ľudí, nerozumiem snahe známych ľudí sa tu ukázať, možno aby sa zvýšila sledovanosť a tiež moderátorom a tomu, čo stvárajú. Zvučka otrasná a aj iné veci, ktoré sme už zažili v podobných projektoch a hlavne znova ide o napodobeninu niečoho, čo vymysleli inde a korporátne médiá si to posunuli, ľudia toto nie je naša kultúra, toto je humus. Vidím to na ďalšie premrhané talenty a obrovskú snahu po senzáciách, komerciu, vytĺkanie peňazí a neuveriteľnú neúprimnosť, vlastne falošnosť. Čo už, to čo predvádzajú televízie Nova a Markíza to je odpad spoločnosti. Ja len dúfam, že inteligentných ľudí toto nepostihne, už roky je tu snaha o vymývanie mozgov a podľa sledovanosti podobných vecí a podľa počtu fanúšikov, ktorí sa prejavujú na sociálnych sieťach, dňoch otvorených dverí a podobne to vyzerá stále zle. Verím však, že sa ľudia spamätajú. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama