Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Dorehay

Dorehay (hodnocení, recenze)

janoo8

Já četl, že Leto není nadšen z toho, že se vybíral nový Joker(Phoenix), k filmu se myslím nijak nevyjadřoval.

na příspěvěk reagoval Horebled

Horebled

Horebled (hodnocení, recenze)

Podle režiséra si každý může vybrat, jak podle něj film skončil, ale svoji verzi konce má a prý ji v budoucnu prozradí.

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak včera jsem dočetl White Knight a musím si postesknout, protože Sean Murphymu se podařilo v osmi sešitech rozehrát hru, kdy ze zločince Jokera stane hrdinu, kterému zjistíte že náhle fandíte, a z Batmana naopak padouch kde chápete, proč ho Gotham zavrhne. Podobně  jako v Jokerovi, i tam je v pozadí linka chudí vs elita která ale působí naprosto uvěřitelně, opravdu vám tam dají logické důvody zapadající do sebe, že chápete proč lidé vyjdou do ulic a poslouchají napraveného Jacka Napiera (Jokera) A po dočtení jsem si uvědomil, jaký má Joker potencionál i jako antihrdina a že bych byl radši, kdyby Phoenixův talent využili k jinému scénáři. Kdo umí anglicky, rozhodně doporučuji přečíst a kdo ne, tak prý příští rok je šance, že se to u nás ukáže.

Uživatel CvokCZ smazal svůj příspěvek.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Jas3

Prece s nemyslis, ze tam venku jeste stale buji tridni boj, ze ne ? Ze ne ? Je konec. Uz davno.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Jirkason

V úterý jdu znovu, tak se na to zaměřím, protože těch nejednoznačností je tam víc. Po první projekci jsem si ale nevyvodil, že ji zabil (ostatní vraždy byly ukázány, navíc neměl důvod ji zabít), následné houkání policie jsem chápal jako to, že po něm jdou kvůli vraždám, a tak před nimi prchá. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Jirkason

Nebo někdo zabil ve vlaku dvě uklízečky a jednu hajzlbábu které pracovali pro Wayna a to vyburcovalo celou ulici k nepokojům

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Bluntman , Nathaniell

Určitě to tam bylo někde skryté v náznacích jeho pohledu a jak si přiložil ruku ke spánku ve tvaru pistole, nebo v tahu smičce. znějící hudby, nebo nevím co. Však si nějaký vysvětlení a důkaz najde i bez návštěvy kina :D

na příspěvěk reagoval Ratemus, Sigebert

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Chtěl by jsem se zeptat na dvě věci. První - poprvé,jak byl v té TV show ,to si taky jenom představoval? A za druhé - tu černošku,jak se mu líbila,tu nechal být nebo jí a její dceři něco provedl?

na příspěvěk reagoval Sigebert

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Hlavně bude musel shodit 23 kilo... Já vím, že Joker má být vyhublej, ale třeba u Ledgera mi nějak nevadilo, že nebyl.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Asi jsem taky čekal že se zde nechá že zoufalosti najmout aby dělal toho Red hooda s tím kyblem na hlavě a následně spadne do kyseliny ale o i to pojali tou nemocí, je to sice super nápad to svést na nemoc ale sráží to hlavní myšlenku Jokerovy postavy a jeho charakteru... Uvidíme co ve dvojce protože to bylo keců jak Phoenix nechce být součástí většího celku a nechce hrát v komiksarnach a teď se ukazuje že peníze voní každému a najednou obrací.. Takže dvojka možná bude..

na příspěvěk reagoval dragon94

collar

collar (hodnocení, recenze)

Takhle to má vypadat! Hudba, kamera, režije a hlavně ten výkon!!! Rovnocenný joker Ledgerovi! Jiný a přesto skvělý! Nejhůř je tady na tom scénář... Tam kde film končí měla být teprve půlka filmu a pak se měli rozjet nějaký ujeťárny a likvidace společnosti... snad to bude ve 2jce :D 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

joker30

Ono se na krásně může stát že někdo absolutně mimo znalosti předlohy uvidí toto a následně se začne o komiksy zajímat, tak bude zklamaný protože z filmu zjistí že joker je vlastně utlačovaný nemocný chudák, vlastně oběť, smích je nemoc a najednou bude překvapen jak je to v předloze a to samé v mnohonásobně větším měřítku je případ seriálu vs předloha Lucifer. Někdo si bude myslet že je předloha laciná tupá vtipná kriminalka a bude překvapen

na příspěvěk reagoval Sigebert

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

joker30

Není to o hledání, ten film naráží na různé problémy jak v minulosti (sedmdesátkách, osmdesátkách - zde něco z toho zmíněné), tak i v současnosti, resp. nedávné době (byť ta redukce na "film o incelovi a pro incely" je nehorázně mimo).

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Jas3

Ty vole, fakt budeme v tomto filme hľadať svetovú politiku a agitku? Je to origin záporáka, ktorý bol vždy mimo systém ako taký, nič viac v tom nehľadaj..

na příspěvěk reagoval Bluntman, Ratemus, Jas3

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

01.11.2022

První oficiální spin-off Batmana obsadil hlavní ženskou postavu. Proti titulnímu Penguinovi s tváří Colina Farrella se tak postaví herečka Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku, Palm Springs) v… (více)

Reklama

Reklama