Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (492)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Opravdu jste od druhého dílu, kde stále hraje Skála, Jack Black a Kevin Hart, čekali něco jiného než kravinu? No tááák :D S dalším dílem se logicky dostavilo víc postav, víc schopností, ale dokonce i víc srandy. Šla jsem se synovcem do kina za účelem si odpočinout, zabavit ho ale hlavně se i zasmát. To vše film splnil. Vysvětlovat dvou téměř senilním dědkům, že se dostali do videohry, je jako vysvětlovat vlastním prarodičům, jak se odemyká dotykový telefon :D Příjemná oddychovka a bavila mě více, než první díl :o) ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Stejné jako předchozí díl ? Ale co vás nemá, pokračování je překvapivě horší, dobrých vtipů ubylo, potenciál tohohle dílu zůstal nevyužit a Skála tady nehrál s takovou lehkostí, tak jako v předchozím díle. A po té, co Král Paimon konečně získal lidské tělo a začlenil se do lidské společnosti, tak mu to začalo lézt na mozek a tak se vrací do Jumanji. V tomhle ohledu jevelká škoda, že z oné postavy tvůrci neudělali záporáka a kámoši ho nešli do Jumanji přivést k rozumu, ale jen ho zachránit. Ale že i v druhém díle, bude hlavní záporák nic neříkající zlo, které je třeba zastavit, to už zamrzelo více, obzvlášť když se vezme v potaz, že ho hraje Rory McCann, herec výbornej, ale postava o ničem. Nemluvě o tom, že tvůrci nedali do filmu žádné nové nápady (až na vodu, co prohazuje těla) a přitom by se dalo využít toho, že hra je rozbitá a Král Paimon ji zkoušel opravit, jo mluvím tady o chybách ve hře, takové Assassin's Creed: Unity, by mohlo vyprávět, naprosto šíleně promarněný potenciál. U některých vtipů sem se tedy i zasmál, Jack Black a Danny DeVito, si to tady docela dávají a akce s opicemi byla fajn, ale celkově je to hodně slabé. Takže víc jak dvě, tomu nemohu dát. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejúmornější a po všech stránkách nejzbytečnější pokračování už tak průměrné jedničky za hodně dlouhou dobu. Že nebude fungovat scénář je snad v téhle bezduché, umělohmotné zábavě všem jasné. Ale že nefunguje ani vizuál, tempo a režijní nápady, to už je napováženou. Velký propadák. Nepomůže ani obvykle charizmatický a nasvalovaný The Rock, stejně tak jako The Hound, který si po GOT střihnul s chutí další divokou roli. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Honza Černý a trio tragických neherců, do naprostého koženého zmaru doplněné odporným čínským transvestitou Awkwardínem, pokračuje v čurákování uprostřed tentokrát opravdu trapného, přiblblého a kýčovitého Džangldžizu, způsobujícího nadváhu a konzumní debilitu. Tam, kde byl v Úrovni 1 alespoň náznak nějakého scénáře a originality, vězí teď jen klišovitá díra do prdele, ze které se na vás neumětelsky pitvoří xichtově atrofovaný Rampa MekSteroid. A nezachrání to ani předsmrtně se ztrapňující Murtó s DeTrpajzlikem, ani Ohař v roli Jürgena the Pičuse, ani solidní efiksa. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to o chlup lepší, než předešlý díl, ovšem stále je to lehce nadprůměrná komediální smršť akčních, dobrodružných scén pro dospělé. Velkým bonusem pro mě samotného bylo to, že jsem alespoň poprvé vyzkoušel VIP sál s polohovatelnými sedačkami na Chodově, v Praze. Parádní zážitek, doporučuji všem. ___ (Cinema City, Praha Chodov, VIP) ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama