Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (492)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Proti předchozímu dílu došlo tentokrát k jasné devalvaci příběhu. Když jsem poprvé viděl Dannyho DeVita, neměl jsem radost, stejně jako minule mě ale hra na rozdíl od reality uchránila některých nechtěných záležitostí. Nakonec mi přišly nejvtipnější ty herní postavy, které byly avatary Eddieho a Mila. Vtipných scén jsem si tady našel docela dost, takže mě mrzí, že si scénáristé pořádně nevyhráli s celým příběhem, který byl opravdu citelně slabší. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. Větší, hlasitější, nahláškovanější ale podstatně méně nápaditější. Navíc mi přišlo,že triky jsou o level horší. Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, říká se... a faktem je, že i když jde produkčně o fajn DLC, pořád to není žádná velká hitparáda. Casting je ovšem perfektně sehranej a táhne to výrazným krokem kupředu. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Více postav, více digitalu, více exteriéru, ale to hlavní, více kvalitního scénáře to na just ne. Už dlouho nepamatuji tak zloduhavý a nudný finále. Ha ha monenty jsou tady těžce nedostatkové zboží. Z filmu jsem cítil jediný nevadí že uděláme další zbytečný pokračování, hlavní když budou zlaťáčky. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Par momentov pobavilo dobre, ale vacsina deja bola vsadena na nechapajucich dedkov a to sa rychlo stalo... starym. K CSFD projekcii: po minulej, kde ludia sedeli na schodoch, teraz bolo poloprazdno a dostali sa dnu male deti i paka, co sa pocas filmu opakovane fotili so zapnutou mobil-baterkou a v polke po chvili postavania v obraze odisli unikovym vychodom, takze jasne ze prisla zamestnankyna skumat preco. Proste zjavne boli v kine prvy krat v zivote. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

O trochu slabšie ako jednotka, hoci nápad s výmenou postáv sa mi veľmi páčil. Ale predsa len sa tu vsadilo skôr na efekt a akciu, ako na ten vtip. Oddychová zábava bola dodržaná, ale humor som trochu postrádal. Tiež asi nie je najlepšou vizitkou filmu, že väčšina ľudí spomína na neho v súvislosti s tým, že si tam zahral Ohař. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)
  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama