Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (492)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Jumanji sází na prvky, které fungovaly u jedničky, a přidává navíc duo sklerotických staříků nad hrobem a množství nových lokací a postav ze světa Jumanji. I když se téměř celý film odehrával v herním světě, v němž je prakticky vše možné, přišlo mi, že to bylo celé dost předvídatelné. Gerontosauří narážky a chování Johnsona a Harta vcelku fungovaly a vesměs se jim podařilo věrně zachytit své generačně starší protějšky. Film má poněkud pomalejší rozjezd, místy se v něm až moc mluví a na konci hráli tvůrci možná až příliš okatě na city, přesto však nelituji návštěvy kina, protože i tak je druhé Jumanji svižně natočeným pokračováním s množstvím akce a nejednou humornou scénou. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu velký krok zpět. Jake Kasdan film zazdil špatným rozhodnutím, když vyměnil postavy čímž výrazně ubyl humor ( Bethany v Jack Blackovi byla perfektní a vyměnit ji byl hřích) a taky samotných úkolů je výrazně méně než minule. Krom pštrosů a opic tu vlastně nic moc pořádného nebylo. Samotné finále je celkem hezky akční, ale já v kině celkem trpěl a těšil se domů. Tři hvězdy z milosti, ale jen o fous. 5/10. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"No shit, he's an NPC? So he has a limited number of things he can say, right?" "Just like my friend Carl." ____ Sequel modernizované verze kultovního 'Jumanji' opět lukrativně využívá principu gamifikace, a jakožto dobrodružná akční oddechovka dozajista splňuje svůj primární modus operandi. Kevin Hart, Jack Black, Danny Glover, a Danny DeVito si každej frk kradou pro sebe - charismatický herecký ansámbl je jedním slovem bezchybný.... Sice je pokračování svým pojetím přespříliš kýčovité a patetické, částečně postrádá čaro svého předchůdce, a mnohdy recykluje originální prvky z jedničky (dance fight či running joke s abilitami a úmrtími), ale zásadně jde o bezstarostnou blockbusterovou jízdu, kterou nelze brát jakkoliv vážně, a kterou jsem si upřímně užil - čímž snímek splnil svůj účel. Završení trilogie bych kupodivu uvítal.... VERDIKT: 7,3 mandrilích řitopichů z 10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Proti předchozímu dílu došlo tentokrát k jasné devalvaci příběhu. Když jsem poprvé viděl Dannyho DeVita, neměl jsem radost, stejně jako minule mě ale hra na rozdíl od reality uchránila některých nechtěných záležitostí. Nakonec mi přišly nejvtipnější ty herní postavy, které byly avatary Eddieho a Mila. Vtipných scén jsem si tady našel docela dost, takže mě mrzí, že si scénáristé pořádně nevyhráli s celým příběhem, který byl opravdu citelně slabší. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek z roku 2017 byl povedenou trefou do černého, ke které se velmi rád vracím. Vyskytuje se zde totiž vydařený koktejl skvěle natočené akce s tunou odlehčeného humoru. Bohužel, snímek z roku 2019 s podtitulem "The Next Level" tyto ingredience přetavil do olbřímí generické "CGI" podívané, u níž se bohužel budete po většinu času znuděně dívat na hodinky. Je zde sice více akce, více lokací a více postav, nicméně to pojivo, které drželo předchozí snímek tak dobře pohromadě zde zkrátka už není. Ve finále tedy dostanete pouze klipovitou smršť akčních scén a pár povedených gagů. Jako nenáročná "vata" na volný večer to sice nějakou tu službu udělá, nicméně na důstojné pokračování je to vážně hodně, hodně málo. Škoda, snad příště. (Viděno v kině CineStar Čtyři Dvory České Budějovice) „Are you having a heart attack? Breathe! Breathe! His whole left side is shutting down!“ ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)
  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama