Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (494)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Stejné jako předchozí díl ? Ale co vás nemá, pokračování je překvapivě horší, dobrých vtipů ubylo, potenciál tohohle dílu zůstal nevyužit a Skála tady nehrál s takovou lehkostí, tak jako v předchozím díle. A po té, co Král Paimon konečně získal lidské tělo a začlenil se do lidské společnosti, tak mu to začalo lézt na mozek a tak se vrací do Jumanji. V tomhle ohledu jevelká škoda, že z oné postavy tvůrci neudělali záporáka a kámoši ho nešli do Jumanji přivést k rozumu, ale jen ho zachránit. Ale že i v druhém díle, bude hlavní záporák nic neříkající zlo, které je třeba zastavit, to už zamrzelo více, obzvlášť když se vezme v potaz, že ho hraje Rory McCann, herec výbornej, ale postava o ničem. Nemluvě o tom, že tvůrci nedali do filmu žádné nové nápady (až na vodu, co prohazuje těla) a přitom by se dalo využít toho, že hra je rozbitá a Král Paimon ji zkoušel opravit, jo mluvím tady o chybách ve hře, takové Assassin's Creed: Unity, by mohlo vyprávět, naprosto šíleně promarněný potenciál. U některých vtipů sem se tedy i zasmál, Jack Black a Danny DeVito, si to tady docela dávají a akce s opicemi byla fajn, ale celkově je to hodně slabé. Takže víc jak dvě, tomu nemohu dát. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Honza Černý a trio tragických neherců, do naprostého koženého zmaru doplněné odporným čínským transvestitou Awkwardínem, pokračuje v čurákování uprostřed tentokrát opravdu trapného, přiblblého a kýčovitého Džangldžizu, způsobujícího nadváhu a konzumní debilitu. Tam, kde byl v Úrovni 1 alespoň náznak nějakého scénáře a originality, vězí teď jen klišovitá díra do prdele, ze které se na vás neumětelsky pitvoří xichtově atrofovaný Rampa MekSteroid. A nezachrání to ani předsmrtně se ztrapňující Murtó s DeTrpajzlikem, ani Ohař v roli Jürgena the Pičuse, ani solidní efiksa. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pokračování to mají vždy těžké a i tohle bylo o malinko horší než jednička. Ovšem tohle se řadí k těm lepším pokračováním, jelikož je to pořád parádní rodinná, dobrodružná zábava! Tvůrci to navíc opepřili tím, že nám naservírovali herecké legendy Dannyho DeVita a Dannyho Glovera, díky kterým Jumanji dostala další grády. I tak jsem byl ale rád, když se jednotliví členové vrátili do svých původních charakterů. :D Jinak opět musím zmínit, že film má parádní herecké obsazení, jak v roli herních postav, tak v rolí skutečných lidí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dalo se čekat, že nic převratného už asi série nenabídne. Je to stejné jako s hrou na určité téma. Tudíž opět uspávací úvod, skok do příběhu, padouchové, překážky, cesta tam a zase zpátky. Možná by bývalo nevadilo nechat některou z postav zcela zemřít... Ovšem akce je zábavná a co na tom, že z větší části vytěžuje opět Indiana Jonese a připomene Mission: Impossible. Honička se pštrosy je vtipná, potyčka s mandrily na zavěšených mostech evokujících schodiště z Bradavic napínavá. Nu a pak hrad z fantasy světa, kde jsou pasti známé z Dobyvatelů ztracené archy a nechybí vzducholoď. Přidanou hodnotou pro mne jsou nádherné krajiny. Akční zábava s příjemným vizuálem a poněkud rozporuplnými postavami mne bavila - 3.5* ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Až do momentu, keď si vymenia telá do toho pôvodného stavu z minulej časti, som to videl na štyri hviezdičky, pretože duo DeVito a Glover je fakt vtipné a dovtedy to stojí dosť na nich. Potom, keď sa z Glovera stane kôň, už to ide opäť v starých kolajách, tentokrát snáď úplne bez príbehu, a dojemný záver s koňom a “staroba je dar” je už úplne olol. 65%; Smial som sa asi trochu viac jak pri prvej časti. Ps: Karen Gillan je najsexi Lara Croft ever. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • Dôvod, prečo si Nora nepamätá udalosti z pôvodného filmu (1995), je ten, že tieto udalosti boli vymazané, keď hra resetovala časovú os späť do momentu, keď bol Alan vtiahnutý do hry. Jediné postavy, ktoré si tieto udalosti pamätajú, sú Alan a jeho manželka Sarah. Je to podobné, ako Spencer, Martha, Fridge a Bethany sú jediní, ktorí si pamätajú časovú os, kde Alex chýbal 20 rokov. (Bilkiz)
  • Na konci tohto filmu Spencer učí svojho starého otca Eddieho hrať rovnakú videohru, akú hral na začiatku predchádzajúceho filmu. Videohra je: "Street Fighter V". (Bilkiz)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama