Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (492)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa funkčnejšie ako Welcome to the Jungle. Jednak je to zábavnejšie, akčnejšie a má to aspoň naznak príbehu. Kasdan je sebavedomejší, netlačí na pílu a necháva vtipy krásne doznieť. Stále je to digitálne ako šľak a záver je správne cukrový ale aspoň z toho cítiť dobrodružstvo.. čo na tom, že vzťah sú povrchné.. a ak by vznikla tretia časť a niesla sa v podobnom duchu, asi by som si ju užil. Sú to síce 4 slabé hviezdy ale naozaj som sa na tomto zabavil. A Danny DeVito je malý Boh. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Jumanji sází na prvky, které fungovaly u jedničky, a přidává navíc duo sklerotických staříků nad hrobem a množství nových lokací a postav ze světa Jumanji. I když se téměř celý film odehrával v herním světě, v němž je prakticky vše možné, přišlo mi, že to bylo celé dost předvídatelné. Gerontosauří narážky a chování Johnsona a Harta vcelku fungovaly a vesměs se jim podařilo věrně zachytit své generačně starší protějšky. Film má poněkud pomalejší rozjezd, místy se v něm až moc mluví a na konci hráli tvůrci možná až příliš okatě na city, přesto však nelituji návštěvy kina, protože i tak je druhé Jumanji svižně natočeným pokračováním s množstvím akce a nejednou humornou scénou. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pokud to má být pokračování, tak nebudu vyvádět, že to nemá špetku originality, když je to holt dvojka. Nic než praštěnou komedii jsem neočekávala a dostala jsem ji. Jenom mám výtku ke slabšímu scénáři. Děj nebyl tak akční a zábavný jako v jedničce. Místo nových, zajímavých levelů se příběh omezil hlavně na machrování postav mezi sebou. Danny deVito mi tam na začátku taky vadil. Naštěstí hrál jen na začátku a chvíli i na konci. Svojí vráskou znechucenosti, umístěnou mezi obočím, jsem vyjádřila zklamání nad včleněním obou důchodců stejného křestního jména do celého průběhu filmu, byť v něm měli jiná těla. Dwejna jsem si díky těmto komediálním rolím ale zamilovala. Klobouček jak se těmto rolím nevyhýbá a nesnaží se nutně držet imidž prince drsoně v akčních střílečkách. V těch mi byl jeho specifický výraz zmíněného šlechtice spíše k trapnému smíchu. Tady je to o zábavě, vtipu a nadsázce, což je fajn. 3,5* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totálně zbytečné pokračování, které není výrazně horší než dva roky starý díl, ale stejně mě na to unavovalo koukat. Hlavně kvůli imbecilním vtípkům, jež mě pobavily maximálně v třetině případů. Možná je to tím, že koukat na variaci téhož je vždycky horší pocit, ale na dalším levelu Jumanji je jasně vidět mustr, podle kterého se jede. Přesně víte, kdy kdo upadne, utrousí hlášku, kterou pak ještě zopakuje třikrát dokola. Zkrátka tak moc nenáročný film až je to vlastně protivné. "Jedničku" jsem si pustil doma znovu, i proto, že jsem ji viděl v kině s dabingem, dvojku už ale ne. A ten odporný cliffhanger se samozřejmě dal čekat, ale na další nášup už do kina nepůjdu. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jede se ve stejných kolejích jako před dvěma lety. Hodně dobrodružství, nějaký ten humor a celkově pohodová podívaná pro celou rodinu. Bohužel se ale hraje podle trochu jiných pravidel, kdy si hrdinové střídají avatary, a ukazuje se, že Dwayne Johnson a Kevin Hart jsou možná sympaťáci, ale herecky nestíhají všechno tak, jak by měli. Přesto je dvojka fajn neškodná zábava pro celou rodinu, která prvnímu dílu ostudu neudělá. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)
  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama