Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 1

(série)
USA, 2018, 10 h 14 min (Minutáž: 55–70 min)

Hrají:

Diego Luna, Michael Peña, Alyssa Diaz, Alejandro Edda, Horacio Garcia Rojas, Jackie Earle Haley, Tenoch Huerta, Tessa Ia, Lenny Jacobson, Matt Letscher (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Staňte se svědky událostí, které stály u zrodu války mexických drogových kartelů v 80. letech 20. století. Drsná sága popisuje skutečný vzestup guadalajarského kartelu. (Netflix)

Recenze (53)

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diego Luna nedosahuje charismatu Wagnera Moury a vlastně ani Francisca Denise (Miguel) nebo Alberto Ammanna (Pacho) ze 3.série, což je trochu problém. Prostě sám neutáhne některé scény, které by to potřebovaly. Ale jinak je samozřejmě i tahle boční série Narcos špičkou v seriálové tvorbě. Propracovaný scénář, postavy, vše je vyobrazeno velmi realisticky a člověk věří, že se to fakt takhle mohlo odehrát. Jsem zvědav na pokračování téhle mexické linie, rozjeté je to velmi dobře. (HD, orig.) ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo mexickej fuške oproti tým kolumbijským chýba, je nabušené adrenalínové tempo (hlavne v úvod sa nie a nie rozbehnúť) a nejaký ten humor. Mimo to je to ale Narcos ako si ho pamätám - hmatateľná špina podsvetia, zástupy po zuby ozbrojených cabronov a ich nebezpečných chlebodarcov a nerovný boj mužov zákona proti skutočnej moci reprezentovanej drogovými peniazmi. Kým to bude takto vyzerať, bude ma to baviť vždy. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě lokality se v Narcos vlastně téměř nic nezměnilo. Pořád je to stejně kvalitní (díkybohu), dějově zajímavé, herecky výborně obsazené, pořád to krásně vypadá, pořád to má fantastickou znělku a celý hudební doprovod, pořád je to sympatické, dokonce dorazí i Pablito... Jsem tedy velmi spokojen a na druhou sérii se velmi, velmi těším. Narcos opravdu patří k tomu úplně nejlepšímu, co v současné době vzniká a Mexiko rozhodně není výjimkou. Místo agenta Peňy přišel herec Peňa a toho já mám docela rád, navíc mu vážná role perfektně sedla, stejně jako Diegu Lunovi. Strašně se mi líbí, že to prostě neumí nudit a hluchá místa tady prakticky neexistují. 75%. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Na Narcos Mexico S01 jsem se opravdu těšil, trailer mě navnadil neskutečně. Bohužel spoustu dílu nezazáří a jsou tam úplné zbytečnosti, až mě šlehalo do očí. Je samozřejmé, že se nedá udělat nic úplně do podrobna, ale tak mohli se o stupeň více snažit, i přesto je to za 4 hvězdy. Těším se na druhou. Zatím nejlepší sezona byla 2 a hned po ní první v klasickém Narcos s Pablem. ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuhle sérii jsem měl pustit rodičům, když na mě v 16-ti uhodili, ale obávám se, že bych jim ani s tímhle názorným příkladem nevysvětlil, že trávu nikdo neřeší, protože jsou mnohem horší věci, s kterýma se dá přijít do styku. Nepochybně by je o tom osobně přesvědčil sympaticky ne vždy brutální Félix, ale trocha toho křiku od nich byla ještě přijatelným trestem, protože sic se mechická série tváří jako katolická a občas pomalejší sestra kolumbijských atesistů, je to soudě dle závěrečného traileru jen tím, že jsme ji poznali v prenatálním období. Než se dostane do puberty, nezbyde mi nic jiného než opětovné puštění prvního dílu, protože se znalostí věcí příštích je ten rozjezd vždycky lepší. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Písnička, která hraje ve 17. minutě, je „Tiahuanaco“ od Alfredita Linarese. Ve 26. minutě hraje „Amor De Mis Amores“ od Agustina Lara. Ve 41. minutě hraje „Mamá Ven A Sentarte Aquí“ od Diega Verdaguera. V 62. minutě hraje „Corrido A Felix Gallardo“ od Los Jilgueros Del Pico Real. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v 19. minutě, je „El Mariachi“ od Loli Beltrán. Ve 29. minutě hraje „Yuriria De Mis Amores“ od Gabriela Allendeho. Ve 31. minutě hraje „Baker Street“ od Gerry Raffertyho. Ve 35. minutě hraje „Hold The Line“ od Toto. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „Contrabando Y Traicion“ od Los Tigres Del Norte. (Duoscop)

Reklama

Reklama