Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 1

(série)
USA, 2018, 10 h 14 min (Minutáž: 55–70 min)

Hrají:

Diego Luna, Michael Peña, Alyssa Diaz, Alejandro Edda, Horacio Garcia Rojas, Jackie Earle Haley, Tenoch Huerta, Tessa Ia, Lenny Jacobson, Matt Letscher (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Staňte se svědky událostí, které stály u zrodu války mexických drogových kartelů v 80. letech 20. století. Drsná sága popisuje skutečný vzestup guadalajarského kartelu. (Netflix)

Recenze (53)

rodik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K první sérii Mexika jsem si dlouho hledal cestu. Na vině bude casting a charaktery hlavních postav. Na geniální ústřední trojici castingu z originálního Narcos schází těmto hercům kvalitativně dva levely, ale v druhé půlce série toto nahrazuje výrazně zvýšená kvalita scénáře a jednotlivých dějových linek, které člověka vtáhnou a už nepustí. Člověk pak marně při konci každého dílu odolává, aby šel spát a nepustil si další díl. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novej kartel, jiná zem, jiní agenti, tráva místo koksu, stejnej styl vyprávění - a stejně je to zase pecka. Narcos v Kolumbii se nedá předstihnout, Escobar a kartel z Cali trumfli Felixe ve všem, ale pořád je tenhle seriál pro mě číslo jedna. V Mexiku ubylo akce a krve, přiznám se, že v některejch dílech jsem se třeba půl hodiny nudil, ale zbytek dílu se pokaždý rozjel a končil v tom nejlepším. V Kolumbii byla ta korupce na fakt vysoký úrovni a sahala do nejvyšších pater, co se ale dělo v Mexiku, to je ještě o level výš a všechno vygraduje tím, kdy se ve finále nechal uplatit i polda, kterýho celou dobu považujete za čestnýho. Proměna Miguela Ángela Félixe Gallarda z malýho policisty na drogovýho magnáta mě dost bavila, zatímco Escobar a bratři Rodríguezovi v předchozích sériích byly jasní a nesmlouvavý bossové od začátku, Félixův vzestup byl pomalej, o to víc v každým díle překvapoval a jsem zvědavej, jak v tom bude pokračovat dál. Jsem rád, že tvůrci neupustili od modelu vypravěče, kterýho na konci první série i uvidíme a taky že dál používali autentický obrázky a videa z médií. ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diego Luna nedosahuje charismatu Wagnera Moury a vlastně ani Francisca Denise (Miguel) nebo Alberto Ammanna (Pacho) ze 3.série, což je trochu problém. Prostě sám neutáhne některé scény, které by to potřebovaly. Ale jinak je samozřejmě i tahle boční série Narcos špičkou v seriálové tvorbě. Propracovaný scénář, postavy, vše je vyobrazeno velmi realisticky a člověk věří, že se to fakt takhle mohlo odehrát. Jsem zvědav na pokračování téhle mexické linie, rozjeté je to velmi dobře. (HD, orig.) ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do you smoke pot? I guess it's okay if you do. There are laws now that say it's cool. I don't agree with them. But it's not up to me. They say it's a gateway drug. And it is. It sure is in this story. If you smoked pot in the late '70s, whether you know it or not, that pot probably started life in the same place our story begins Sinaloa. The third leg of what they call the Mexican Golden Triangle, the birthplace of Mexican dope smuggling, and the guys who would go on to run the game. With its fertile fields and hills heavy with opium poppies and Mexican marijuana, to potheads and the Sinaloan scumbags who operated there, it was a regular Garden of Eden." ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se...Bohužel mi to příjde jako obrácený odraz v zrcadle oproti Narcos: Kolumbie...To co už víme, akorát s jinými herci...Jediný, kdo mi tu příjde uvěřitelný je Michael Peňa...Ještě to nemám dokoukané, tak si nechávám prostor...Poslední dva díly se pěkně rozjeli a byli nejlepší...Na mém hodnocení se, ale nic nemění...Za mě 70% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „No Se Ha Dado Cuenta“ od Roberto Jordana. Ve 34. minutě hraje „La Calandria“ od Pedra Infanteho. (Duoscop)
  • Tato epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje na diskotéce, je „Pop Muzik“ od M. Ve 31. minutě hraje „Dame Amor“ od Chila Escobeda. Z jukeboxu hraje „Presente Y Pasado“ od Chila Escobeda. (Duoscop)

Reklama

Reklama