Reklama

Reklama

Jumanji: Vítejte v džungli!

  • USA Jumanji: Welcome to the Jungle (více)
Trailer 6

Když čtveřice školáků objeví starou videoherní konzoli se hrou, o které nikdy předtím neslyšeli - zvanou Jumanji - ocitají se všichni vzápětí v džungli, v níž se hra odehrává, a zcela doslova se stávají postavami, které si pro hru zvolili: z počítačového hráče Spencera se stává odvážný dobrodruh (Dwayne Johnson), náruživý sportovec Fridge přijde (dle svých slov) "o horního půl metru těla" a stane se z něj drobný génius (Kevin Hart), ze všemi oblíbené Bethany se stává profesor ve středním věku (Jack Black) a zamlklá samotářka Martha je proměněna v drsnou bojovnici (Karen Gillan). Společně zjišťují, že Jumanji není hra, kterou si můžete jen tak zahrát - musíte ji přežít. Aby hru pokořili a mohli se vrátit do skutečného světa, musejí se vydat na nejnebezpečnější dobrodružství svého života, objevit, co před 20 lety opustil Alan Parrish a také se naučit sami sebe vnímat zcela odlišně - jinak ve hře uvíznou navěky... (Falcon)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ty trubko, je vidět, že ten vrtulník potom zdvihají vzhůru (trailer 5), takže možná startovali. Těch možností je víc. Podle traileru ze sebe dělat hňupa, to se nevyplácí. Zajdi na to napřed do kina a pak tady mudruj, chytrolíne.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel cuish smazal svůj příspěvek.

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

Jak ja vidim ty ksicht toho Dwayna tak se snimkum obloukem vyhybam. Strasne nesympatickej clovek pro me. Na druhou stranu tam bude muj oblibenec Jack Black, tak mozna se na snimek mrknu. Prvni Jumanji bylo paradni, vim ze za mladych let jsme na to se sestrou koukali dost radi. Ale toto bude propadak uz to vidim

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

hmm tak poslední klip jen ukázal jako to bude píčovina... Proč lítat z vrtulníkem při zemi kde na vás dosáhne i stádo nosorožců? O_o

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Lachtaan

Mě přišla sexy ta blondýna? myslím na začátku. A oni ji změní v tlouštíka po celou hru. Zvláštní tah. Ale třeba to zrzka vynahradí.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Lachtaan

Lachtaan (hodnocení, recenze)

Včera poprvé viděn trailer před projekcí Thora 3 a musím uznat, že přes první skeptičnosti se začínám docela těšit. Dwayne "The Dock" Johnson je badass úplně všude a Karen Gillan? Víc sexy postava ve filmu byla naposledy Megan Fox ve druhých Transformerech, což už je skoro dekáda. Takže natěšenost a doufám, že nepřijde žádné monstrózní zklamání.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Havaj8

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Circumscriptor

a ani jsem nenapsala, že dopředu vím, že se mi film nebude líbit, jen tuším zdejší hodnocení všech, kteří ho uvidí. Na druhou stranu se konkrétně mně zdá zvrácené, podívat se na film, o kterém dopředu vím, že jak píšeš, hlubší podstata něčeho vůbec neexistuje a je to stupidní jen proto, abych tomu mohla dát odpad :-) Proč se sledováním trápit, že :-)

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Circumscriptor

jasně. Je to věc názoru. Pod moji úroveň zase není pobavit se béčkovým filmem a zároveň nemám nejmenší problém odpálit film, který všichni ostatní pětkují ;-)

Circumscriptor

Circumscriptor (hodnocení, recenze)

Ainy

Zdá sa mi trocha zvrátené pobaviť sa na niečom, o čom dopredu viem, že to bude pod moju úroveň a hlbšia podstata toho "niečoho" vôbec neexistuje a namiesto nej má to "niečo" veľmi blízko k substancii ultra ťažkej stupidity (nič v zlom).

na příspěvěk reagoval Ainy, Ainy

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Já si taky myslím, že tenhle biják nezíská nějak zvlášť vysoké procentuální hodnocení na zdejší databázi, nicméně si myslím, že mě dokáže pobavit, pokud to nebude vyloženě nějaká ultra těžká stupidita. Dokážu netruchlit nad absencí logiky v příběhu a jenom se bavit. Dwejn to u mě dokáže. Je legrační, jen se na něj podívám. Naposledy mě docela odrovnal a byl to taky docela béčkový film. Neměla jsem problém dát té komedii plný počet a být tímpádem za exota. Jumanji s Williamsem byl můj oblíbený film. Tady tvůrci tvrdí, že se nesnaží o žádný remake a měl by to být podle nich hold zesnulému herci, takové volné pokračování. Sice mi vadí, že se to nebude týkat staré, deskové hry, ale tak ... uvidím, no. 

na příspěvěk reagoval Circumscriptor

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Nevím, proč má furt někdo ve zvyku předělávat starý filmy na trapný remaky. Dejte na moje slova, tenhle film nebude mít víc než 45%...

na příspěvěk reagoval Ainy

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Pocta R. Williamsovi? Ani omylem. Nemuselo to bejt vylozene pokracovani, ale jenom z traileru je videt, ze pujde uplne o jinej film, opravdu mimo nejakou deskovou hru, coz je zakladni kamen originalu. Tohle bude blbost.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Ryuuhei

Ryuuhei (hodnocení, recenze)

A já si naopak myslím, že by to jít mohlo. Samozřejmě uvidíme, až se to dostane do kin. Může to, ale i nemusí být jen další řadová hloupá komedie. Téma není zase tak okoukané, takže záleží na zpracování.

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá docela odpudivě, úplně to ztratilo kouzlo původního filmu :/

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

Z deskový hry se stane videohra. Ukázka se mi líbí. Sice jsem neviděla původní film, ale do tý doby, než ho pustí do kin, to stihnu.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Čtyři scénáristi? Poslední dobou roste trend, čím více scénáristů, tím větší blbost. Aspoň se nemuseli odvolávat na toho Robina .. o to víc to pak bude hanba pro ně, když to propadne.A dát dokupy znovu Rocka  a Kevina Harta svědčí o bezradnosti celého projektu. Snaha o obnovení jakés takés fungující vtipné dvojky z jiného filmu ... ojojoj to nedopadne dobře. :-(

Bbulli042

Bbulli042 (hodnocení, recenze)

To čo z toho chcú spraviť? Ako komediálne remakovanie originálnej klasiky do súčasnej doby, podané úplne že komerčnými menami zaujímavých mien? Pôsobí to ako kombo JP v súčasnej Afrike spolu s akčne komediálnymi prvkami dneška spolu s pokrokom digitalizácie v podobe konzolových hier? To znie ako nápoj Terminator, ktorý som vysosal pred 7mimi rokmi a padol pod stôl. Myslel som, že nástupca bude fenomenálnejší a hodný svojho mena. Úbohý pokus.  Toto je jeden z Veľa mainstream produkcie, ktorý sipozrem o 10 rokov a poviem si: "Teším sa na ráno. Čaká ma káva a wafle s javorovým sirupom."

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Dwayne Johnson chystá herní návrat

Dwayne Johnson chystá herní návrat

02.02.2022

Ačkoliv na filmovou adaptaci akční hry Doom z roku 2005 s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli jen málokdo vzpomíná s láskou, Johnson samotný se herních filmů ale tak úplně nezřekl. Vedle Dooma má na… (více)

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

11.10.2018

Herec Dwayne „The Rock“ Johnson (Rampage Ničitelé, Pobřežní hlídka) si zopakuje spolupráci s režisérem Jumanji: Vítejte v džungli! Jakem Kasdanem (Zkažená úča), aby společně natočili příběh… (více)

Reklama

Reklama