Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Nadšený zelenáč vstupuje do nefungujícího maloměstského policejního sboru, který vede jeho otec. Společně se proklopýtají, prohádají a prošňupou velkým drogovým případem. (Netflix)

Recenze uživatele kritkMd k tomuto seriálu (2)

Part 2 (2020) (S02) 

Upřímně tato nová série není tak skvělá jak ta první. Přijde mi že se od hlavního tématu odlétává docela k nepodstatným kravinám. Vypadá to na důvod aby série měla víc epizod, i když si nemyslím že by to bylo potřeba. Rozhodně mě nadchl crossover s Brickleberry, jelikož na novou sérii Brickleberry čekám více jak 5 let. Upřímně jenom díky Brickleberry jsem tento seriál začal sledovat. Vtipy jsou hodně dobré, možná i lepší než v první sérii. Ale myslím si že za 2 roky mohli vytvořit delší a lepší sérii. Alespoň je na konci sérii jasné pokračování, takže se mám na co těšit, doufám že jim to ale nebude trvat celé dva roky. ()

Paradise PD v Brickleberry (2020) (S02E07) 

Na toto jsem čekal více než 5let. Upřímně dávám tak vysoké hodnocení jen díky Brickleberry které jsem prostě chtěl vidět a když bylo v traileru vidět že v Paradise se Brickleberry objeví jsem byl nadšen. Ale i tak díl je docela dobrý, hlavně je dobře že se tam objeví skoro všechny hlavní postavy z Brickleberry. Doufám že tvůrce napadne udělat pokračování Brickleberry. ()

Reklama

Reklama