Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer). (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Aljak 

všechny recenze uživatele

České komédie bývajú v poslednej dobe na jednej vlnovej dĺžke schematizmu a klišovitosti, takže som nemal nejaké veľké očakávania. No napokon musím uznať, že "Přes prsty" sa mi celkom pozdávalo. Samozrejme, nebolo to žiadne terno, ale zato ani žiadny úbohý podpriemer ako väčšina ostatných súčasných českých komédií. Prostredie plážového volejbalu originálne, postavy sympatické, zápletka ironická, a predovšetkým to čo je v komédiách to najdôležitejšie - humor mal v sebe dôvtip a sarkazmus, takže z tohto pohľadu fajn. Len škoda, že tá dejová línia nebola aspoň o kus dramatickejšia na úkor tej romcom schémy. Ale fajn, určite aspoň na 3* (to lepšie z aktuálnej českej komediálnej tvorby). ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Petr Kolečko UMÍ psát vtipy, ale bohužel neumí moc dobře režírovat. Není náhodou, že nejlépe jeho scénáře fungují pod režijní taktovkou Jana Prušinovského. Mám takový pocit, že sám Kolečko se nedokáže krotit a má pocit, že každá jím napsaná "hláška" je darem lidstvu, která musí mermomocí na světlo světa. Bohužel čtyři z pěti takový na sílu tlačených hlášek působí neskutečně trapně. OVŠEM ta jedna, která funguje, stále převyšuje naše sterilní komediální prostředí o několik délek (zde např. legová terminologie). Neuvěřitelně přestřelený film. Hvězdičku navíc dávám za odvahu natočit v dnešní době tak neskutečně šovinistickou komedii. Jako protiklad hyperkorektní době to funguje překvapivě dobře. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„CO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ V BEACHOVÝM PÁRU?“ /// Film plnej písku, volejbalovejch míčů a píchání. Letní sexy komedie, která není moc vtipná (úsměvná asi jo…), ale celkem vodsejpá. A příběh? Tož jednoduchej… postavenej na Langošovi. Jo a Hřebíčkový to prostě nevěřím! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kvůli prdelkám. Takový zadečky totiž na „šestkovým“ neuvidíte! 2.) Jsem blázen do Langoše (nebo Hřebíčkový). Nebo do beache! /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Sportovní tematika není zrovna můj šálek kávy, na druhou stranu byly mnohé obrázky hezké. Příběh měl hlavu a patu, byť občas se vyvíjel trošku kostrbatě. Ale táhl ho pouze výborný Langmajer, děvčata se chovala občas hloupě a spíše sekundovala. Některé vtipy byly povedené a upřímně jsem se zasmál. Navíc kvituji, že mistrovství se konalo v Ostravě, nikoli u moře, kam mají filmaři tendenci jezdit makat kvůli dvěma záběrům. Tři a půl a klidně někdy znovu. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Petr Kolečko je Zdeňkem Svěrákem pro mileniály. Fakt. Dokonale umí odkoukat povrchní, šovinistické a sexistické prvky současný společnosti, a lepit je do zábavných scénářů. Které si ale nesmí nechat točit povrchními režiséry, jako třeba sám sebou. Zápletka o (ne)sloučení bechvolejbalového dua je vystavěná tak komplikovaně a složitě, že i Nolan závistivě kouká. Fakt mi bylo stydno, že na to vůbec koukám, protože je to přesně o krůček před vstupem do softpornového žánru, přičemž vnadilo je vždy ženský zadek v plavkách, který má končit v posteli Jiřího Langmajera, jehož penis je hard macguffinem českého filmu. Je to taková ta lidová sranda, která plní kina, a Prima s ní v dalších letech ještě prodá hodně reklamního času v primetimeu, ale v jádru je to přesně taková ta laciná šmíra, která má to naleštěný pozlátko rychle prokouknutelný, ani na to člověk nemusí mít titul gendermana. Tohle by mi přišlo trapný nejpozději ve dvaceti. Natož tak teď, kdy je mi o 3 roky míň, jak Kolečkovi. PS: Ten geniální závěrečný proslov Vojty Dyka o hořícím dřevu je na míle daleko za zbytkem filmu, vlastně stejně jako celá postava Hynka, který je jeden velký running joke. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v beach areálu v Ládví, ale také například v TJ Sokol Nusle, v Klánovicích nebo u Hostivařské přehrady. [Zdroj: Totalfilm.cz] (TotalFilm.cz)
  • Scény z tréninků a šaten (Purkrabka) se odehrávaji na beachvolejbalových kurtech v Čelákovicích. (boss68)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama