Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Mohli jste to zakoncit jako Her Pohlreich! S gracii a se vsi uctou, ale ne. To by nebyla TV Prima a klasicke zumpovstvi. Jeden z mala ceskych poradu, ktery se dal celkove v TV sledovat, a to zejmena kvuli charakternimu cloveku, ktery mel vsechno co ma spravnej showmen mit. Protoze ano, kupodivu - svete div se - "Kitchen Nightmares" je SHOW!! Pohlreich umel byt vulgarni, temperamentni, lehce a prijemne agresivni, zaroven zabavny, pokorny a empaticky! Neprehanel, necukroval a nehral to na divaky. Delal to tak, aby si zachoval svoji dustojnost a myslim, ze v tomto poradu to byl prave Zdenda, kdo tomu sefoval a ne televize. Tihle dva? Co to je proboha za klauni? Prima proste neumi skoncit vcas a potrebuje si tu drzku nabit, aby zjistila, ze pokracovani noveho "Ano sefe" proste skonci driv, nez se dotoci do konce. Ostatne jako se vsim, co ma v tv nejake nove pokracovani.... Jsem znechucen, zklaman a Zdendovi palec nahoru, protoze vcas poslechl svou intuici a vedel, ze se z toho uz nic vic vytezit neda! 😉 ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Hvězda za produkci. Tohle je opravdu o něčem jiném. Zatímco e01 představí krásnou lokaci, hlavní dva hrdinové představí sebe a je jasno. E02 je sociální výlet do duše Ostravy. Možná stojí kuchař se svojí ženou za soucit, ale naopak přestávám věřit, že mentoři jsou matka a syn. E03 nám ukáže čeho je produkce schopná. Jak ukecala nebo ošidila ke spolupráci někoho kdo to nechce a možná i někoho kdo si myslel, že přijede někdo úplně jiný a to samozřejmě neomlouvá hostitele se své hrůzy. E04 už je opravdu bizár do které se angažují všechny postavy. E05 ano je to za ***, koncept hrůzy vystřídala pohoda, ale co bylo špatně na králíkovi? ()

Reklama

masekjc 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, nikdo nemá rad změny a nahradit charismatického a vtipného Zdendu zkrátka nejde. Dívejme se na to tak, že prostě Jitka a Santo mají pořad, který má stejnou koncepci a stejnou licenci ale budou to dělat po svém. Možná že, neumí vařit a nejsou tak vtipní, ale vědí jak to v gastronomii funguje a dokážou určitě přijít i se zajímavými postřehy a nápady, které mohou pomoci. I Ano, šéfe nebylo častokrát jen o vtipu a vaření (poslední série skoro vůbec) ale i o vztazích a lidských příbězích. Takže tady je vše v pořádku. Pak tu jsou ale osobní sympatie a to je asi hlavní problém celého pořadu. Nikdo je nezná, nikdo o nich nic neví (kromě informací z intra pořadu), nemají respekt a oba působí těžce nesympaticky. Co s tím? Těžko říct. Znám ve svém okolí spoustu lidí, kteří Zdendu nemají rádi nebo ho dokonce nesnáší. A tady tomu nebude jinak, byť to vypadá zatím na těžkou převahu haterů a trollů. Ono se to časem podá a člověk si zvykne...a když ne, tak ať si pustí třeba tu Ordinaci, když mu to přijde lepší. Pokud se chtějí hlavní protagonisté přiblížit divákovi, musí se trochu otevřít a ukázat něco ze života a z prostředí ve kterém pracují. To si myslím, že by pomohlo. I moje srdce krvácelo když Zdenda skončil, ale tak to prostě je a už se s tím smiřme, není to přece tak těžké. Žádná bouřka věčně netrvá :) ()

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázkově znásobená prima žumpa, která z původního vadného základu udělala velelejno a rozmázla jej od Aše po Ostravu. Marné je i čekání, že se tomu půjde zasmát, neboť oba dva retardovaní aktéři - retardovaná prasnice jako matka a retardované prase jako její syn, co stěží byli schopni se ve svých studentských letech našprtat slabikář, a dokončit tak po devíti letech první třídu základky pro retardované prasata a slepé opice, vtipem vůbec nesrší a ani Mě, jako někoho nenáročného k pobavení, co se rád od srdce zasměje i u takových prostých aktů - jako uhryznutí vlastního obtloustlého prstu, či upadnuvší penis za pochodu, se absolutně neděje. Všem, co někdy měli nějaké výhrady k 'Ano, Šéfe!', si mohou být skálopevně jisti, že tady je vše mnohonásobně horší. Klusák s Remundou vykouzlili nemožné, páč se dokázali z absolutního tvůrčího dna propadnout ještě mnohem níže, kam Slunce nesvítí, kde mozek nevnímá a kdy se za poživatelný pokrm vydávají taková hovna, co by nežral ani hladovějící bezďák z nejbližšího chánova. ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to když se tyhle dva světácí podivovali nad nokem a párkem xxl.Prostě všudybylové, všemu rozumí, od všeho mají klïče.Čekal jsem když ta tetka toho mamánka začne kojit, to by sedělo k téhle dvojici mocného úderu.Zdenda chybí a to hodně, ten defakto táhl celej ten pořad a povýšoval ho nad běžnou látku primy.Teď jsou tady ti dva a přál bych jim ať se udáví rudým bolševickým NOKEM! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama