Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Konflikt mezi gangy Hop Wei a Long Zii se vyhrotí a Ah Sahm se chce pomstít. Ve městě sílí diskriminace Číňanů. (Netflix)

Recenze (27)

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho budeme čekat, než se opět objeví podobně chlapáckej seriál - asi tak zhruba stejně dlouho, jako to Bojovníkovi naposledy trvalo od Banshee. Dlouho jsem byl na čtyřech hvězdách, ale poslední dvě hodiny jsou takovej nátěr ultimátní akce a drsnejch životních dramat, že musim dát maximum. Jestli je to fakt konec, tak všechna čest tvůrcům, že ani v epilogu nepoztráceli ani jednu ze svejch pořádnejch koulí!! [HBO GO] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Warriora je ultimátní martial art Orgasmus a jedna z nejlepších záležitostí, kterou jsem letos měl čest vidět. Tady jsem slintal blahem celých 10 hodin a každý díl přinesl alespoň dvě solidní akční scény. Dějově je Warrior velmi poutavý, nešetří se zde krutopřísnými zvraty a nové postavy na scéně jsou správně Cool, ale jdeme se věnovat Akci, protože na té tahle série staví. Došlo zde na vysněný fight Dustin Nguyen vs Joe Taslim, což fakt nebýt toho seriálu, tak se tihle dva nejspíš nikdy nepotkají a za to jsem vděčný, vynikající je odbočka do Mexika, kde je téměř hodinový Turnaj, kde se objeví i Michael Bisbing a tady museli slintat blahem fanoušci arénovek především série Undisputed. Největším vrcholem série je však díl číslo 9. který je bezesporu Raid v ulicích, kde si to Číňani rozdají s Iry a je to půl hodinový masakr, kde jsem si myslel, že si vytrhám radostí snad všechny vlasy. Vidět Andrewa Kojiho s Joe Taslimem po jednom boku byl zážitek k neuvěření a jakmile Andrew Koji vzal do ruky nunčáky, tak to byla snad nejlépe zpracovaná filmová pocta Bruce Leemu vůbec. Finální Duel akorát vše pěkně završuje a já musím konstatovat, že lépe natočená akce v seriálové podobě doposud nevznikla. Příběh*****, Akce*****, Humor***, Násilí****, Zábavnost*****, Hudba*****, Vizuál*****, Atmosféra*****, Napětí****. 10/10: ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Warrior je neuvěřitelný zapadlý klenot z již zrušené vlastní tvorby stanice Cinemax. Zrušení tedy visí ve vzduchu, bude mi to fakt hrozně chybět a podobně jako u spoustu jiných předčasně zrušených srdcovek (Daredevil!) se modlím k Bohům, aby v tomto případě HBO MAX seriál obnovilo u sebe. Musím zdůraznit jednu věc. Jsou to totální jatka! Nic takového jsem snad v žádném seriálu neviděl. Obřím objevem druhé řady pro mě je Celine Buckens, která mě svou krásou ohromovala každý díl a budu velmi rád, když jí chytím případně v jiném seriálu, ke kterému se odhodlám sledovat. Finále moc hezký epilog..velmi pravděpodobně celého seriálu, naštěstí jsem měl prostor bojovat s tímhle vědomím už od prvního dílu, ale naděje umírá poslední...95% ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doprdele. Druhá série se natočila v roce 20 a trojka ještě není...? Doprdele.  Začal jsem si na tomhle seroši tvořit lehkou závislost a on po dvou sezónách končí, a ještě navíc v podstatě otevřenej... ach jo. Na každý pád jasných 5* a 95% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu lepší než první série, nicméně je škoda že zde tvůrci dali přednost tomu, že v každém díle musí být za každou cenu násilí, sex a nutnost za každou cenu šokovat, než aby víc vyprávěli příběhy postav. A tak jako v první sérii, i zde se mi líbila linka Ah Toy a Wang Chao, oba dva se naučili přežívat a na všem vydělat, nicméně ve druhé sérii nacházejí i důvod žít a hlavně u Ah Toy je to hodně silné. Zde se objevuje nová postava Nellie Davenport, která má výbornou realistickou linku a její provázání s Ah Toy je naprosto perfektní. Zajímavý vývoj zde má i Li Yong (Joe Taslim) který se zde snaží o to aby, se sourozenci usmířili než aby mezi sebou bojovali. Kdo mi tak nejvíc vadí je Ah Sahm který, všem a hlavně mladému Junovi způsobuje problémy a tlačího do slušných problémů, místo toho aby hlas rozumu a rozvážnosti. On a jeho sestra Mai Ling, regulérně zde soupěří jak v nějaké dětsé hře, to že přitom umírají lidé a ohrožují lidi okolo sebe je jim jedno, tohle hodně táhlo seriál dolů. Po akční stránce, se mí víc líbilo to s Ah Toy, bylo to lepší, než to co zde předvádí Ah Sahm, jako jo v deváté epizodě je to všechno fajn a byla to velkolepá podívaná, ale jinak zde akce je spíše taková cool a nářez, ale nic co bych si pamatoval i druhý den, o to víc vynikne to s Ah Toy. Nebýt hloupého sourozeneckého soupeření a kdyby zde tvůrci více kladli důraz na historii, tak by to bylo i za pět, ale hádám že reálná historie San Francisca a Čínské čtvrti, neni dostatečně krvavá, depresivní a zajímavá a to je škoda. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charaktery jsou fakt vrstevnatý, akorát mi kolikrát přišlo že tvůrci ani přesně netuší, kam samotný děj nasměrovat. Co se týče akce, bitky mi přišly většinou průměrný. Dost pomalé, divně sestříhané a hlavně mi pilo krev otřesné nasvícení zejména v temných koutech či v noci, kde nic moc nebylo vidět. Jedinej souboj kterej jsem si užil, byl v posledním díle mezi hlavním týpkem a tím Irským, rasistickým buldozerem. Jo a pak i masakr v tom devátém díle. Ten kdo se těší na ten turnaj co zminuje EvilPhoEnix, tak at nemá vysoká očekávání, pač je krátkej, ten díl na něm nestojí a obsahuje jenom mikro souboje. K soubojům mi právě chybí ta emocionální nadstavba, kterou dokázal Antony Starr dodat v Banshee během každého souboje. Zde jsem během soubojů necítil vůbec nic, bohužel. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

To je poprvé kdy komentuju nějakou sérii, ale tady prostě musím. Nejakčnější, nejbrutálnější, nejsurovější věc za poslední sakra dlouhou dobu (možná od dob Banshee a opět u toho byl Hoon Lee). Perfektně natočené bojové scény, zároveň napínavé, že by se atmosféra dala krájet. A musím dát za pravdu Evilovi, že 9.díl je totální masakr, u kterého jsem měl husinu a musel to stopnout abych to vydýchal. Vynikající zvraty, velmi zajímavé postavy ať už mezi Číňany, nebo Iry. Každý si přijde na své. Každopádně tenkrát se s tím teprve nesrali. To byl rasismus jako prase. Ne jak dnes když vás označí za rasistu, pokud řeknete černochovi, že je černej. No, ale to jsem kapku odbočil. Úžasná podívaná, dle mého trošku nedoceněný seriál. Netflix holt táhne víc:) ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Ale jo, já tam tu čtyřku nasolím. Tihle kucí šikovní si ji vyloženě (a zaslouženě) vykopali. Tak snad zase někdy… ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Warrior i ve druhé řadě udržel nastavenou laťku.Sice se tu méně bojuje a více politikaří,ale když už se bojuje tak to opět stojí za to.Trochu škoda,že na nejlepší a nejintenzivnější díl jsme si museli počkat až do deváté epizody,ale rozhodně to neznamená že by to předtím byla nuda...80% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se trochu nese ve formě zklamání. A takového nic v podstatě. První série mě zasáhla minulé léto velmi tvrdě a já měl pocit, že je tu opět náběh na nový zajímavý seriál, který kombinuje zajímavé téma z mého dětství do nové doby a vlastně z doby sto let zpět. Jenže toto kouzlo se až zvláštním způsobem opět ztrácí. Seriál ve druhé série nenabízí nic, co by mě nějak zajímalo. Jenom dává příběhy a zápletky z minulé série a snaží se je udělat znovu a jinak. Ale nic víc v tom nevidím. Téměř nic si z nové série nepamatuji, jelikož se v ní nedělo nic, co by mě chytilo za mysl, že bych si tuto sérii užil stejně jako před rokem. O to více je zajímavé, že to pocítilo více lidí a seriál bude asi po druhé sérii zrušen, s čímž skoro nikdo nepočítal v rámci rozjeté série, které nekončí úplně uzavřeně. Moc to tomu nepřeji, věřím, že věrní byli i teď, ale já alespoň budu mít čisté svědomí, že to skončilo se mnou. Případnou šanci druhé sérii totiž vskutku nedám. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada už není úplně ono. Sice soubojů je víc a jsou velkolepější, nicméně začínám mít pocit, že budeme sledovat nekonečný seriál. Osobně nemám rád neuzavřené série (kdo si má po roce pamatovat kde se skončilo). Navíc mi přišlo pár epizod zbytečně samoůčelových (a čitelných). Jako bych už je někde viděl. ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je jako čínská polívka z pytlíku. Docela chutná a levná, takže jeden si ji rád dá znova, jenže výživová hodnota je takřka nulová a některé přísady jsou vyloženě toxické. V Bojovníkovi je hodně akce, docela dost krve a trochu sexu. Scénář je ale kostrbatý až běda a části některých dílů působí jak z mexické telenovely. Skoro všichní cibulové se chovaj jak svině, v čele s psychicky nevyrovnaným hlavním hrdinou, který je v podstatě arogantní zrádný hajzl. Vtipná je jeho lekce pokory na začátku druhé série, která klasicky vede k duchovnímu rozvoji jejího absolventa, z našeho hrdiny se však stane ještě větší sketa než před jejím absolvováním. Jedinou devizou výše uvedeného šikmoočky je schopnost mlátit a zabíjet lidi, což mi připadá na hlavního hrdinu zoufale málo. Člověka pak zajímaj více vedlejší postavy jako asijská bordelmamá, bodygard největší mrchy v San Francisku, čínskej Varys či irskej Lenin. V každém sérii se najde jeden ultratrapnej díl odehrávajíci se někde ve vidlákově. Pro výplach mozku ok, pokud divák hledá něco víc, měl by se zkusit poohlédnout jinde. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druha seria je rozhodne vyraznym posunom vpred. A to som po nej siahol s pocitom, ze mozno i motyka vystreli. Prijemne prekvapenie, hoci samozrejme este v mnohom zdiela neduhy tej prvej. Ako naivitu, zamery postav, ci nelogickosti. Avsak tentokrat to viac drzi pohromade a pribeh i akcia je zabavna. 65% a silne trojhviezdie. Pobavilo. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět pecka a dokonce ještě lepší než první řada. Bitky získaly na dokonalosti a prostor je věnován i větší hloubce postav. Pro milovníky akce je neuvěřitelná devátá epizoda s půlhodinovou bitkou a masakrem v ulicích čínské čtvrti. A proč tak malá sledovanost? ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

KLENOT V SOUČASNÉM SERIÁLOVÉM SVĚTĚ Retro starých Bruce Lee filmů se snoubí s moderním westernovým vyprávěním. Druhá série je ještě propracovanější než první ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vojna gangov, vzbury v meste, chaos v uliciach, vybičované emócie, policajné razie aj razie na políciu. V druhej sérii sa toho stihlo ešte oveľa viac. Teším sa na tretiu sériu. ()

Reklama

Reklama