Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová talkshow Vaška Kopty představí známé tváře úplně jinak, než jsme zvyklí. V Koptashow se dozvíte to, co by vás ani nenapadlo… Fotografie z dětství? Zapomenuté role? Písničky do šuplíku? Nebo nějaká roztomilá úchylka? Uvidíte své oblíbené herce, spisovatele, režiséry, tanečníky nebo třeba sportovce v úplně novém světle. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Použijem teraz českú hantírku a spýtam sa: Ty vole, co je to za mrdku? Čo sa to objavilo na obrazovke českej verejnoprávnej televízie? Píčo! Ako je možné, že takýto primitívny, hnusný, debilný tlustoprd dostal priestor v hlavnom vysielacom čase prezentovať svoju úbohosť, bazbrehú trápnosť, nudnú exhibíciu a moderátorskú impotenciu? Kurva Kopta, to je aký kokot? Kde v piči ho vyhrabali? Kto ho pretlačil do ČTV? Splachnite to hovno čo najskôr do žumpy. Veď je to totálny odpad! ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Koptovo vyprávění o autobusech u Šípa, potažmo Krause mám rád a pouštěl jsem si to mockrát. Kopta sám nedávno přiznal, že mu to pomohlo k obnovení dávné popularity a začal být víc vidět. A pak někdo přišel s nápadem, že by si tím pádem zasloužil vlastní show. Jenže na rozdíl od Šípa a Krause je tohle zoufalá snaha o to, aby se lidi mlátili smíchy do kolen, což se nemlátěj. O kvalitách formátu nejlépe vypovídá pětiminutová historka Jakuba Vágnera o tom, jak ve stanu močil do petky. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně vyšeptalý formát s maníkem, co není vůbec žádná osobnost. Už pouhá upoutávka na pořad byla ryze tristní: Kopta v kašírované kavárně bere do rukou bulvární plátek, kde se na titulní stránce vyjímá herec Dvořák coby čert Uriáš, který vyhrál Stardance. Že už sama upoutávka byla horší než masturbace nad Pestrým světem, to patrně nikdo neřešil. Daleko překvapivější by bylo, kdyby se našel jeden jediný divák, co by se na tlučhuba show v "novém" provedení i "neokoukaném" studiu těšil. Kopta žije jen z jedné role, které už táhne na čtyři křížky, z jedné hlášky o lyžařském instruktorovi, co zlidověla, co ale vytvořil po Sněženkách a machrech tak oslnivého, že je mu věnován celý pořad? Invalida Rudla z Ulice určitě nepatří k rolím, kterými by se jeden chlubil. Samozřejmě do pár týdnů pořad zanikne, nicméně je otázkou, zda by lidé typu Kopta také nezvážili svůj umělecký zánik. Jo, Prďko, tohle nevydržíš. 0/10 ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zoufale vedený a nevtipný pořad jsem už dlouho neviděl a neslyšel. Veselé historky bez humoru, tápající hosté, moderátor beze smyslu pro timing - zlatý Šíp, který i přes svůj věk dokáže stále moderovat vtipně a v podstatě citlivě, i když jede po hraně. Tady mi často spousta věcí už přijde za hranou trapnosti. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Kopta's Graham Norton Show? Proč ne. Kopta není špatný. Problém je v tom, že je to hrozně prostříhané a drasticky krátké a nepůsobí to přirozeně. Zase je ta pravda, že to je taky o hostech a jejich výřečnosti. Každopádně u těchhle show je potřeba vytrvat na nějakých 5 dalších dílů, jak se to vyvrbí. AD. a co Vám budu povídat, hnulo se to špatným směrem, který se extrémně míjí s tím, čemu chci v neděli večer dávat všanc svůj čas. 20% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Show se natáčí v brněnském studiu České televize. První díl se natáčel 17. prosince 2018. (Henry007)

Reklama

Reklama