Reklama

Reklama

VOD (1)

Jay a Silent Bob právě přišli kvůli soudnímu podvodu o svou identitu. Tím, kdo oba podvedl, je filmová společnost, která o nich natočila několik filmů. Jay a Silent Bob to ale nechtějí nechat být jen tak a rozhodnou se zajet přímo do Hollywoodu a vše tam vyřešit. Žene je k tomu i informace, že filmová společnost právě začala natáčet nové filmy, ve kterých sice budou Jay a Silent Bob, ale nebude se jednat o ně. Hlavní scéna nového filmu má být dokončena na každoročním setkání fanoušků Jaye a Silent Boba, které se nazývá Chronic-Con. Jay a Silent Bob jsou přesvědčeni, že natočení závěrečné scény zabrání. Cesta do Kalifornie nevede ale přímo. Jay a Silent Bob nejprve dorazí do Chicaga, kde Jay z televize zjistí, že se jeho bývalá milá Justice stala moderátorkou počasí. Jay se Silent Bobem Justice vyhledají. Justice oznámí Jayovi, že s ním má dceru a že se vdala za přítelkyni. Jay slíbí Justice, že jejich společné dceři Milly neprozradí, že je jejím otcem. Justice tedy Jaye s Milly seznámí. Milly se svou kamarádkou Sopapillou chtějí využít informace, že Jay a Silent Bob míří do Hollywoodu, a vydíráním je donutí, aby je vzali s sebou. Aby dívky Jaye a Silent Boba donutily ke spolupráci, zdrogují je… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

decouble 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith zakončil kariérní oblouk tak trochu opačným způsobem než většina amatérských tvůrců, kteří po víkendech točí filmy pro své kamarády a sní o tom, že jednou prorazí do větší ligy. Kevin Smith má už období průniku do Hollywoodu za sebou a zatoužil po tom zase točit filmy jen pro své kamarády. Někteří ti kamarádi jsou docela slavný celebrity, ale jinak je to vlastně stejný jako to, co točí (ti řemeslně lepší) amatéři za domem. Je to napodobenina jiných filmů (v případě Smithe hlavně vlastní tvorby), je v tom křeč, ale má to na konci pár pokažených záběrů z natáčení, aby se ukázalo, že to byla sranda a že si to Kevin a kamarádi hodně užili. ___ Nakonec tak vlastně Kevin Smith žije tím pomyslným happy endem z Clerks 2, kdy se hrdinové jeho universa vrátili tam, kam patří. Tam, kde můžou dělat svůj malý byznys sami na sebe, aniž by dřeli pro velkou korporaci. To uzavíraní do vlastního světa je dokonce tak silný, že Jay a Bob už nejedou do Hollywoodu nebo na Comic-Con, ale na Chronic-Con (kterej je zaměřenej na postavy ze Smithova universa). ___ Ve výsledku Smith natočil strašně špatnej reboot vlastního filmu, aby dokázal, že rebooty a remaky jsou sračky, který vedou k záhubě Hollywoodu. V tom jediným asi neselhal. ___ A jak napsal MoRTy: „Je to jak když po dvaceti letech potkáte kámoše ze základky, kterej byl tehdy hrozně cool a zjistíte, že má pořád úplně ty stejný vtipy a hlášky.“ Nejhorší je ale, že ty vtipy se táhnou přes 90 minut. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak bohuzel dalsi film, kde Smith jen potvrzuje, ze uz se fakt vycerpal a musi jen dokola vykradat svoje starsi kousky. Problem je, ze novy fanousky tim fakt neziska a ty stary si radsi pujdou pustit neco z jeho rany tvorby. Tohle je takovej podivnej mix wtf momentu, kterej vypada, jak kdyz se Smith s par kamosema zhulil a za vikend natocil neco mezi vzpominanim na svy stary kousky a narazkama na popkulturu, u cehoz se pobavil hlavne on a u toho se stihnul potkat s haldou svejch znamejch kamosu, jejichz ucast tady vetsinou sice nedava moc smysl, ale asi ze stary znamosti mu prisli rict par steku. Herecky vykony jsou tragicky, cely to vypada desne lacine, foru a hlasek tu je sice hromada, ale povedenejch jen par, u zbytku si clovek jen rika wtf a moc to nezachrani ani hlavni dvojka, uz holt nemaj co novyho nabidnout a zaroven fakt zacinaj vypadat jak dvojka tatiku, co si hrajou na pubertaky. Nebejt Smith kdysi jeden z mejch oblibenejch reziseru, asi budu kritictejsi, ale nenudil jsem se a parkrat zasmal, tak tam ty 3* dam. ()

Reklama

kjakob 

všechny recenze uživatele

Smithovi došlo, že na morousovatý stárnoucí ksichty jeho kamarádů už se nikomu nebude chtít koukat, tak nám v rámci View Askewniverse představuje nové, mladší hrdiny. Očekávám že tenhle nastolený trend prosákne i do dalších připravovaných filmů z tohohle univerza. Je třeba ale říct, že si rychle na nové postavy v čele se Smithovou dcerou zvyknete, zvlášť když i sám režisér střílí do vlastních řad a dává jí do pusy hlášky jako: "I hate Kevin Smith. He forces his kid to be in everything he makes." Jay and Silent Bob Reboot je typická smithovka, plná dick sucking referencí, pedofilů a nejrůznějších cameo rolí, kterých si možná ani nevšimnete. A jak už název napovídá, nečekejte originální zápletku. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako aj jednotka sa to nevyhlo priemeru, aj keď priznávam, nábeh to malo aj na štyri. Ale spackané finále na comicone bolo fakt odveci aj pre mňa. Dvakrát som sa tuším naplno zasmial. Tak to ostáva na tej istej hranici medzi prvým filmom. Ale tento návrat dvojice potešil a som rád že som to pozrel. 3* ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Se slzou v oku vzpomínám na starší díly. Tohle byla opravdu neskutečná ubohost. Naprosto nevtipná zoufalá křeč. Tuším, že jsem se ani jednou nezasmál. Tohle šlo hodně mimo mě a soudě dle hodnocení to šlo mimo všechny. Nejvíc mě sral ten 50 x ohraný pseudo vtip s emoji a mobilem. Film má sice jen 90 minut, ale táhlo se to jak ranní sraní. [10 %] ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Když Holden McNeil (Ben Affleck) říká po odchodu Jaye a Boba své dceři: „They gone girl,“ odkazuje tím na stejnojmenný snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli – Gone girl (2014). Když dceři poví: „It's just us leaugue,“ opět tím odkazuje na snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli, a to Justice League (2017), kde ztvárníl Batmana. (Habansz)
  • Film se natáčel v New Orleans (Louisiana, USA). (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama