Reklama

Reklama

VOD (1)

Jay a Silent Bob právě přišli kvůli soudnímu podvodu o svou identitu. Tím, kdo oba podvedl, je filmová společnost, která o nich natočila několik filmů. Jay a Silent Bob to ale nechtějí nechat být jen tak a rozhodnou se zajet přímo do Hollywoodu a vše tam vyřešit. Žene je k tomu i informace, že filmová společnost právě začala natáčet nové filmy, ve kterých sice budou Jay a Silent Bob, ale nebude se jednat o ně. Hlavní scéna nového filmu má být dokončena na každoročním setkání fanoušků Jaye a Silent Boba, které se nazývá Chronic-Con. Jay a Silent Bob jsou přesvědčeni, že natočení závěrečné scény zabrání. Cesta do Kalifornie nevede ale přímo. Jay a Silent Bob nejprve dorazí do Chicaga, kde Jay z televize zjistí, že se jeho bývalá milá Justice stala moderátorkou počasí. Jay se Silent Bobem Justice vyhledají. Justice oznámí Jayovi, že s ním má dceru a že se vdala za přítelkyni. Jay slíbí Justice, že jejich společné dceři Milly neprozradí, že je jejím otcem. Justice tedy Jaye s Milly seznámí. Milly se svou kamarádkou Sopapillou chtějí využít informace, že Jay a Silent Bob míří do Hollywoodu, a vydíráním je donutí, aby je vzali s sebou. Aby dívky Jaye a Silent Boba donutily ke spolupráci, zdrogují je… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Zo začiatku som sa dokázal sústrediť len na Mewesov umelý chrup a Smithove prehrávanie, a asi dosť pomohlo si dokola opakovať, že aj Jay and Silent Bob Strikes Back bola sračka. Časom som to ignoroval a pri niektorých momentoch a cameách (hlavne cameách) som sa smial aj nahlas. Až najviac ma dostala ta Chasing Amy scénka. Neviem prečo už Smith nedokáže zopakovať vážny film, na tých pár minút to tam bolo. A pre mňa ten film kedysi fakt hodne znamenal; pre druhú dekádu života asi to, čo Trainspotting pre tretiu. Proste najobľúbenejší z obľúbených, so všetkými strašne prima pesničkami a 90s atmosférou... a takto to teda dopadlo! A potom prišla aj Melissa Benoist ❤️! Ak ste s týmto univerzom vyslovene nerástli, ide o odpad jak vyšitý. Ak jo, pálte indicu. Tí dvaja sú tu zas. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Wow, I did NOT see that coming. Díky mizerném traileru jsem čekal otravné převařování staré látky v přepálené huličské komedii se starými dědky... a dostal jsem procítěný love latter pro všechny kdo mají rádi jeho Jerseyskou sérii co je tak meta jak jen to jde, love latter pro všechny kteří se na ní kdy podíleli, a který přitom je i dost uvědomělým filmem o otcovství, plným až po okraj jak intenzivního sebeironizování, tak i těch pár dobře napsaných dialogů o životních pravdách (v těch emocích pravda občas tlačí na pilu snad trochu moc). Přirozená chemie mezi Smithem, Mewesem a jejich dcerami každopádně taky hodně pomáhá. (a ano, pořád je tam i notný kus přepálené huličské komedie se starými dědky - kteří vypadají hrozně, protože herák a nemoci udělají svoje, ale dokázali tu i to své stáří často velmi dobře tematizovat a nebo shodit) Blbé, trapné nebo nudnější momenty tam jsou... no asi jako i v prvním Jay and Silent Bob, ale pořád je to mnohem lepší film než všechno co dělal po Clerks 2. A po tomhle už Clerks 3 snad ani nejsou potřeba. Tohle jsou Clerks 3. Uzavření cesty. Alespoň pro Smithofily - a pro nikoho jiného ten film není. Kdo nemá jeho sérii nakoukanou, ideálně i pár těch shitových filmů kolem, neví nic o jeho osobě, práci, nemoci, etc, ten se tady VŮBEC nemůže chytat. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nemám s touto dvojicí žádné zkušenosti, film běžel v nočních hodinách a posloužil jako výplň mé bezesné noci. A hrozně mě překvapilo, jak si celkem elegantně dokázal dělat srandu sám ze sebe, absolutně se nebrat vážně a v podstatě naprosto bořit všechny čtvrté zdi. Aneb když se hrdinové vydávají na con, aby zabránili svému vlastnímu rebootu. Brilantní! Párkrát jsem se dobře pobavil a potěšilo mě, že snímek dokázal i vážnější části pojmout tak, aby jejich váhu kvůli své komediální podstatě nijak neshazoval. Zkrátka je to taková nesmyslná, skečovitá jízda plná bizarních situací a sebeparodie. Sledování mě bavilo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Z původně nadstandardní komedie (první Jay a Tichej Bob, kterého jsem měl loni tu čest vidět v kině) se stala honička za očekáváním překvapivých cameií (a že jich má opět Kevin Smith z dostatečné známosti více než dostatek). Jinak moc nevím, vyjma tvůrčí zainteresovanosti, proč film vznikl a na koho vlastně cílí. Fanoušci budou brblat, že to vždy bylo údernější a dravější, nováčci bez znalosti Clerks se budou jen škrábat na hlavě. Párkrát jsem se zasmál, ale bylo na mě těch 90 minut docela dlouhých...6/10 ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Absolútny meta zážitok, ktorý vyžaduje od diváka plnú zaangažovanosť. Čo treba poznať? Obsahovú náplň Smithových filmov, obsahovú náplň filmov, ktoré sa spomínajú v Smithových filmoch (aj tých vymyslených), kritický ohlas a (pop)kultúrny dopad Smithových filmov, Smithovú umeleckú prácu (scenáre, komiksy, podcasty), filmografiu hercov, ktorí sa vyskytujú v Smithových filmoch (obsah filmov je vítaným bonusom), informácie zo Smithovho a Mewesovho života a to je myslím všetko. Ak toto teda všetko poznáte tak máte pri tomto filme garantovanú zábavu a príjemné ohliadnutie sa za celou Smithovou kariérou. Teším sa na ďaľšie Smithové výlety s Jayom a Mlčanlivým Bobom. Veľa krát som tuším spomenul slovo Smith, ale keď ja si nepomôžem a úplne si fičím na jeho štýle humoru. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Když Holden McNeil (Ben Affleck) říká po odchodu Jaye a Boba své dceři: „They gone girl,“ odkazuje tím na stejnojmenný snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli – Gone girl (2014). Když dceři poví: „It's just us leaugue,“ opět tím odkazuje na snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli, a to Justice League (2017), kde ztvárníl Batmana. (Habansz)
  • Film se natáčel v New Orleans (Louisiana, USA). (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama