Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

verbal 

všechny recenze uživatele

„Ha-Loo? Tady Yoo-Soo Chooj, s kým mlufim?“ „Tady Kvajd, ty plagiátorká jebko! Volám z roku 2000, abych ti řekl, že bezskrupulózně vykrádat jeden z největších skvostů milénia, nepřiznat mu kredity a navíc ho ještě napajcovat slizkým ťamanským patosem a už opravdu megakokotskými dementparadoxy, to je přinejmenším na anální znásilnění neopracovanou bambusovou tyčí! A tak jsem Ti zrovna něco nechal v ledničce v misce s kimči, je to hnědé a po těch dvaceti letech už to bude i solidně fermentované. Dobrou chuť.“ „Ne ne ne, neumym šeški a ty folat omil, špatna frekfence, asiii…“ „Já mluvím anglicky, debile, a vím přesně, že volám do lupičství v Soulu! Ale máš pravdu, fuckt špatná Frekvence.“ „Ja končit, palit se mi tu pes a nemit čas, bo psat zrovna orikinalni scenaš k Obfyklym lakosnikum. Chtit nasrat Ferbala, fiš. Joesonghabnida-a-a-a… Cvak“. Naprostá bezostyšnost, ale zase ruku na rýžoviště, kdybych neviděl jeden z mých nejoblíbenějších filmů, asi bych jeden žlutý puchýř přistřelil. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Odsejpá to a moc hezky se na to kouká i po vizuální stránce, plus člověk netuší, jakej žánr na něj vybafne za dalším rohem; v další čtvrthodině. Co ale nemůžu odpustit, je několik nejasností ohledně pravidel zobrazeného světa, a je škoda, že občas film diváka nepochopitelně zradí ignorováním pravidel, která sám jinak zručně vytváří a dokáže s nimi i překvapit. [Netflix] ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších filmov týkajúcich sa cestovania v čase. Tu dokáže cestovať len hlas prostredníctvom telefónu, ale tvorcovia z toho vytrieskali naozaj veľa. Dve časové roviny, dve ženské postavy, jeden dom a kopec jednoduchých, ale pritom skvelo odprezentovaných, domyslených nápadov. Tešil som sa, čo jedna na druhú vymyslia, čím sa pokúsi jedna druhú potešiť alebo... Ide o moje druhé stretnutie s herečkou Jong-seo Jun (Vzplanutí) a tu je teda ešte výrazne zaujímavejšia. Film roka 2020. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Je to takový trochu víc brutálnější Lake House. A co víc, je to fakt super film. Na to, že trvá skoro 2 hodiny, jsem se vůbec nenudil a uteklo mi to jako voda. Na začátku mi sice chvíli trvalo, než jsem zjistil co se vlastně děje, ale co nevidět jsem se vžil do příběhu a netrpělivě čekal jak to dopadne. Na závěr je to dost napínavé a konec byl taky celkem překvapivý. Někdo by mohl říct, že ten film občas nedává smysl, ale kdo ví jak vlastně časový paradox funguje? Nikdo. Každopádně, doposud jsem moc korejských filmů neviděl, ale v budoucnu jim dám určitě šanci. 7/10. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Velmi originální korejský horor. Mladá žena objeví telefon, kterým se dá volat do minulosti. Na druhé straně je stejně stará žena, ale 20 let zpět. Začnou si volat a stanou se z nich kamarádky. Tohoto časového toku začnou využívat ve vlastní prospěch a tím i měnit dějiny. Vše se změní, když žena v minulosti unikne smrti a začne se mstít. Pro ženu v přítomnosti začíná nekonečná hra jak o vlastní život, tak o zdraví blízkých. Film dost originálně pracuje s tímto narušením kauzality mezi minulostí a budoucností. Je to dost napínavé a do poslední chvíle nevíte, kdo vyhraje. "Zvedni ten telefon!" ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama