Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Velmi originální korejský horor. Mladá žena objeví telefon, kterým se dá volat do minulosti. Na druhé straně je stejně stará žena, ale 20 let zpět. Začnou si volat a stanou se z nich kamarádky. Tohoto časového toku začnou využívat ve vlastní prospěch a tím i měnit dějiny. Vše se změní, když žena v minulosti unikne smrti a začne se mstít. Pro ženu v přítomnosti začíná nekonečná hra jak o vlastní život, tak o zdraví blízkých. Film dost originálně pracuje s tímto narušením kauzality mezi minulostí a budoucností. Je to dost napínavé a do poslední chvíle nevíte, kdo vyhraje. "Zvedni ten telefon!" ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Moc nemusím filmy, kde se jen mluví a nic se neděje. The Call je ovšem výjimka, neboť zde se něco děje díky tomu, že se mluví, GENIÁLNÍ! Absolutní mindfuck film s oslnivým vizuálem, propleteným příběhem, který vás bude do sebe vtahovat s každou minutou víc a víc i přes to, že si budete klást otázky častěji, než budete dostávat odpovědi a vše je doprovázeno prvotřídním ozvučením. Holky předvedly fascinující herecký výkon, který jsem si užíval každou sekundu, až do konce. Film dokáže udržet diváka napjatého, jako gumu od tepláků od samého začátku a nezná smilování. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Koukám, že už po pár komentech je tu docela dost expertů na nadpřirozené časové paradoxy, kteří tuší, že takhle to fungovat nemůže. lol. Možná proto, že já vážně nechci řešit, jak má správně fungovat něco, co neexistuje, jsem si film bezvadně užil a považuju jej za jeden z nejlepších thrillerů roku. Odvyprávěný je podle mne totiž zkrátka skvěle. I přes ty časové hrátky je to jasné, přehledné, postupně velmi, velmi napínavé a temné. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

V první polovině si ke mě film teprve hledal cestu, aby mě v té druhé odpálil. Moc nevyhledávám Asijskou kinematografii, ale po tom co hodil velké doporučení EvilPhoEniX ve skupině na FB, musel jsem si to pustit. A jsem za to opravdu rád. Film má skvělou technickou stránku, zajímavý děj, který má hlavu a patu. Dle mého to do sebe vše skvěle zapadlo. Herecké výkony velice dobré, především musím vypíchnout Jeon Jong-seo, která je přímo ďábelská, ta si ukradla celý film pro sebe. Posledních 15 minut jsem s napětím očekával jak to celé dopadne a řeknu vám, ke konci mi dokonce ukápla slza, jen aby mi v poslední scéně spadla huba na zem. Ve finále velice silný nadprůměr, který hodně doporučuji. Palec nahoru. 7,5/10 ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného večera jsem zatoužil si pustil jeden z korejských filmů dostupných na Netflixu. Tento film mě zaujal svým profilem. Ihned jsem s ním započal schůzku, která trvala sto dvanáct minut - netrvala dlouho ale byla napínavá až do poslední setiny s příjemně dobrým koncem. Akorát by mohl Kol prozradit více o své negativní části. Rád bych ji lépe pochopil. Neochotně jsem byl přinucen věřit jen té kladné. Jsem rád, že jsem z tohoto filmu odnesl i ponaučení  : Radši být spokojen s málem než chtít více; vážit si vykonavatelů svého přání, přesto, že si ho velmi užívám. Rozhodně tento snímek stojí za vaši pozornost. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama