Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Duchárska detektívka pre malé deti. Zápletka dokolečka tá istá. Hľadá sa bubák, a tým bol väčšinou správca, majiteľ budovy v ktorej sa daný diel odohrával. Naivné a blbé, až je to dobré. Síce nemalo nárok nepatriť medzi topky, a to ani v detstve, ale vďaka vydarenej kresbe a streštenosti nikdy zásadne nesklamalo. ()

filmator 

všechny recenze uživatele

Hanna-Barberovský tv kreslený seriál, zábavný, vtipný, jednotlivé díly opakují podobnou formulku, ale to je u Colomba taky. Mnohem lepší než pozdější série, ve kterých jsou hrdinové malí a kýčovitě nakreslení (podobně jako paskvil Tom and Jerry Kids). Prostě - tohle je ta původní klasika, která stojí za zhlédnutí. ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Ve své době takřka revoluční seriál. Parta samostatných dětí, později teenagerů, řeší zapeklité duchařské případy a přitom se chovají jako normální dospělí, pes, který se po požití keksíku dostane do tranzu a je ochotný prakticky k čemukoli... kultovní záležitost z produkce společnosti Hanna-Barbera (mj. "Flinstoneovi", "Méďa Béďa"), která je však u nás spolu s většinou jejich seriálů prakticky neznámá. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Seriál, který odstartoval život mé nejoblíbenější animované postavy. Celá parta a její řešení záhad mě už jako malého uchvátilo a od té doby jsem začal sledovat téměř vše kde se Scooby a jeho parta objevili. Po xxx letech jsem si dal celý seriál znovu a stále je to pro mě nenáročná zábava na pobavení. ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Moja 2. najobľúbenejšia verzia Scooby-Doo hneď po The Scooby Doo Show Opäť skvelé príbehy, zábava, zápletky, pozerateľnosť. Je to iba o trošku menej zábavné ako spomínané Scooby Doo Show, ale aj tak za mňa 5 hviezd. A 2 najlepšie veci, ktoré v oblasti Scooby Doo existujú. Hanna-Barbera sú úžasní. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (35)

  • Ve 2. epizodě první série má Shaggy v jednu chvíli blondďaté vlasy, zatímco v předešlých a v následujících záběrech vždy klasicky světle hnědé. (fiLLthe3DD)
  • Postava Freda byla pojmenována podle tehdy výkonného ředitele firmy CBS Freda Silvermana. (helloween93)
  • Seriál měl premiéru v září roku 1969 a od prvního vysílání byl obrovským americkým trhákem. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama