Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek

(série)
  • USA Volume 1

VOD (1)

Epizody(18)

Recenze (51)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě LD&R je třeba brát jednotlivé epizody zvlášť. Ta různorodost je příliš veliká. A stejně jako každému sedne něco jiného, není šance hodnotit všech 18 epizod stejně. Někdo bude slintat nad Jogurtem a Zimou, někdo nad luxusní animací (asi polovina všeho) a někdmu bude asi stačit jen bobr svědkyně... u mě hodně napovídala kvalitě délka. Přece jen když téma pokulhává, víc než 10 minut (včetně titulků) nevyvaříš. Takže tady bez nádsázky platí, že na délce opravdu záleži. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Krev, sex, násilí… ale i ukecaná nuda. Příběhy s různým stylem animace, spoustou nápadů a sázkou na pointu. Prostě povídky. Takový, jaký mají bejt – krátký a úderný! (Občas i vtipný!)   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Koukat hodinu a půl na film mně připadá zbytečný. 2.) Těším se, až Jogurt vyřeší můj problém.         /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna poviedka je tu excelentná (Beyond the Aquila Rift), niekoľko poviedok je výborných (The Witness, Good Hunting, Shape-Shifters, Helping Hand), zopár ich je veľmi dobrých a zvyšok je priemer. Vo výsledku ide o podarenú antológiu, ktorá kombinuje rôznorodé animačné štýly a námety, celkové hodnotenie ťahá dole väčšie množstvo dielov avšak súčasne je to vykompenzované kratšou stopážou, takže za mňa 3+ ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kráso, tak u týhle nespoutaný glorifikace kreativity jde horko těžko nemít z toho úžasu otevřenou chlebárnu.... Animovaná povídková antologie 'Love, Death & Robots' je totiž velice jedinečná a neuvěřitelně originální audiovizuální mozaika, která experimentálně kombinuje nesčetně mnoho neslučitelných žánrů a animačních stylů v jeden kompaktní umělecký celek, který se může pyšnit scenáristicky rozmanitými a famózně vypointovanými příběhy s mnohdy filozoficko-existenciálním přesahem. Určitá nekonzistentnost je sice na místě, ale tak či onak jde ve výsledném resumé o jeden z nejsofistikovanějších a umělecky nejrozmanitějších autorských počinů poslední dekády, který ve svém žánru nemá sebemenší obdoby či konkurenci. Fakt nekecám, doposud nikdy jsem neviděl tak inovativní a progresivní projekt, který by se mi tak perfektně trefil do vkusu. Moje bližší poznatky a názory naleznete u jednotlivých epizod. Smekám..... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dobelhal tohoto Netflixáckého klenotu, nad kterým jsem původně ohrnoval nos, abych jej teď bezmezně miloval. Ano, v rozmezí tolika epizod se najdou i ty opravdu slabší, proto mi průměr háže jen 4*, jako celek je tenhle projekt ale opravdu skvělým nápadem a jsem rád, že sklízí tak patřičný úspěch, aby mohly vznikat další řady. Nejlepší epky: Za souhvězdím orla, Zimova modř a Svědectví. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Příběh epizody je adaptací krátkých povídek „Frontlines“ od Marko Kloose. (NiWi)
  • Monstra z této epizody se nazývají DeeBees, stejně jako nepřátelští roboti ze hry „Gears of War 4“. (NiWi)
  • Hlasu jogurtu se docílilo tím, že se pustil mužský a ženský počítačový hlas zároveň. (NiWi)

Reklama

Reklama