Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 1
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (139)

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Paříž, město, do kterého bych se jednou rád podíval, takže jsem Emily dost záviděl. A koneckonců její úsměv mě dokázal očarovat v každé epizodě. Já jí fandil v každé minutě. Docela i epizody měly dobrý děj a občas i něco vtipného. Kdyby byla druhá série, klidně se podívám znovu. /75%/ ()

anura 

všechny recenze uživatele

Limonáda pro instagramové pipinky. Afektovaná a povrchní hrdinka, herci, vztahy, prostředí, témata. Jasně, vždyť Paříž je jenom Sartre, Piaf, Picasso a Ajfelovka. A víno, hadry a parfémy. Asi něco jako Praha, to je přeci Staromák a trdelník a hadry z Pařížské ulice. Představa, že všichni kolem mluví perfektně anglicky, bez škobrtnutí, jenom aby divák a hrdinka rozuměla, a nebo že hrdinky francouzští přátelé jdou večer shopovat ke stánkům s turistickými cetkami... Otázka, jestli to je vše nadsázka a nebo snaha ukázat, že takhle žijeme a takhle přeci chcete žít! Kdo by nechtěl mít ze života nablýskaný americký film s happy endem. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

i když tahle agresivně optimistická a pozitivní záležitost není ničím víc než jen souborem všech myslitelných klišé o Francouzích,Američanech,Paříži atd,nějakým zázrakem se na ní dá - až na pár opravdu otravných momentů - celkem v pohodě koukat.Emily In Paris opravdu není moc dobrý seriál,nicméně proč si v současné době nedopřát trochu té z reality vytržené (většinou) prosluněné podívané...60% ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Tak tento serial je za mne uplne super. Moc hezka mista v Parizi, Lily je tam skvela, libi se mi jeji ruzne outfity a Gabriel olalala. Ted akorat sleduji aktualni serii, za mne skoda, ze neni vice dilu, vsadim se, ze celou novou serii shlednu za dva dny...  Libi se mi propojeni krasneho mesta, mody, romantiky a hercu, na ktere se dobre diva. Holky urcite doporucuji. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem neměla v plánu seriál vidět, ale nakonec se ke mně dostal, a jsem za to moc ráda. Feel-good, super atmosféra, střet kultur v tom nejlepsím smyslu slova, vtipné, svizné. Potřebuju hned zpátky do Paříže a kaváren. Edit po treti rade: Treti byla opravdu katastrofa, a to tak moc, ze musim celkove hodnoceni snizit. Zaverecna scena tomu nasadila korunu a jen ukazala zoufalost tvurcu. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • Kvůli natáčení žila Lily Collins čtyři měsíce ve francouzské metropoli. (Duoscop)
  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)

Reklama

Reklama