Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Scénář těchto letních komedii je vždy stejný. Hodíte do hrnce pár osvědčených herců, kteří jsou momentálně populární (Hřebíčková, Langmajer nebo Vetchý), naivní scénář okořeněný rádoby vtipy a hlavně to krásné letní počasí. Je to prostě bída a pořádná komedie v nedohlednu. 1* za pár obíbených herců a druhou za hlášky Godly. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Když komedie není vtipná, je to problém. A tahle vtipná bohužel není (až na pár ojedinělých míst) skoro vůbec. Scenárista odvedl svůj tradiční podprůměr a režisér to natočil bez jakékoliv invence, bez tempa, bez švihu, bez nadsázky, jako by to chtěl mít co nejdřív z krku. Aspoň že herci se (většinou) snaží. Nejen Hřebíčková a Zima v hlavních rolích, ale i představitelé menších rolí svými kreacemi občas pobaví: Taclík, Godla, Písařík... Ale to film před nudou nezachrání. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučké a to niektorých hercov mam celkom rád. Z tohoto námetu sa mohlo vytrieskať oveľa viac, ale to by musel scenárista a režisér mať lepšiu nápaditosť a tvorivosť. Žiadna zo scén nebola vtipná, ale tých trápnych tu bolo neúrekom. Neviem či sa niekto môže chovať tak tupo a detinsky, ako práve tieto postavy z filmu. Slabé 2*. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se při sledování filmu necítil tak trapně. Ten styl a trapný humor jakoby vypadly ze začátku devadesátek. Z doby, kdy se točily skvosty jako Ještě větší blbec než jsme doufali, nebo Playgirls apod. Když tak nad tím přemýšlím, tak ani nevím, za co dávám tu jednu hvězdu. Snad proto, že dno může být ještě níže, než si kolikrát dovedeme představit... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Štěstí Je Krásna Věc" dokopy tohto roku nezachraňuje českú filmografiu. Nemyslím si, že je to až na úrovni ako boli dve iné "komédie", ktoré som tohto roku videl, ale to nemení nič na fakte, že ide často o trápne a stupídne filmové dielo, ktoré drvivú väčšinu nefunguje. Pozitíva filmu sú Zdeněk Godla, ktorý je veľmi vtipný a pôsobí skutočne, chalan na vozíku má dobré hlášky a farárko má občas tiež dobré momentky. Ranný budíček od Petra Kotvalda ma pobavil a občas má film ešte nejaké momentky, kde som sa zasmial. Ale naozaj len občas. Inak je film mizerne napísaný, ešte otravnejšie odohraný a postavy dokopy nevedia tomu nič pridať. Situácie ako také sú absolútne bizarné a stupídne až do takej miery, že budete otvárať ústa. Často budete viac premýšľať na čom sa vlastne máte smiať, alebo prečo by vám to malo byť vtipné. Smiech je predsa základom každej komédie. Toto bude asi prvý film, ktorý som videl, kde mi Petra Hřebíčková liezla maximálne na nervy. Jej reakcie boli otravné, jej charakter absolútne tupý a toto nie je rola, v ktorej vie zapôsobiť. Tatiana Dyková vie byť "over the top" , vedela to Helena Rúžičková, dokonca by som možno schválil do tej role aj Annu Polívkovú, no casting Hřebíčkovej bol absolútne mimo. Tam niekto precenil jej schopnosti. Karel Zima je možno v tejto role o niečo prirodzenejší, no je to rovnaký somár ako ona. A tieto postavy máme sledovať celý film. Ďakujem, nie. Osobne tento druh komédie neodporúčam. Hodnotenie: D ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Když Čenda (Karel Zima) začne přenášet peníze z auta do baráku pomocí kýblů, vezme si nejprve bílý a odnese ho do baráku a hnědý nechá u auta. V dalších záběrech hnědý kýbl u auta už ale není. (SONY_)
  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)

Reklama

Reklama