Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

první asi 3 minuty to vypadalo,že by mohlo jít - na české poměry posledních let - o slušnou komedii.leč zdání klame.Postupem času se z toho totiž stane skoro až agresivně tupá záležitost,která se snaží sázet na buranský humor ,ale v reálu uráží inteligenci všech diváků.Možná je to jen můj problém,ale osobně mě uráželo to,že se tahle rádoby komedie snaží vyvolat dojem,že všichni kdo bydlí na vesnici jsou automaticky jednoduchá (Hřebíčková,Zima)zlá (Jeřábek) a omezená (Taclík) hovada.Asi by mi navíc mělo připadat vtipné,že se rodina rozhodne splnit poslední přání otci a hodlá ho pohřbít na zahradě,přičemž je farář udá,přijede policie a rakev i s nebožtíkem si odveze a nechá si jí na služebně jako "důkazní materiál"Really?Jako vážně takhle vypadá současná představa scénáristů o humoru?Sorry jako ale tohle fakt ne.Dlouho sem si myslel,že současné česká komedie nemůže klesnout níž,ale evidentně nalezla nové dno.Jediným plusem tady je Zdeněk Godla,který je tu sice jen chvilku a nezachrání tak tu bídu okolo,ale jeho postava je jediná normální a navíc je vtipná...0% ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Takový promarněný potenciál jsem dlouho neviděla. Námět celkem ok, ale to to zpracování - hrůza. Chtělo to jiné obsazení (vynechat rádoby herce typu Godla a spol., ), lepší zpracování děje (dost mi to připomínalo Babovřesky, Kameňáky a další skvosty) a hlavně více přemýšlet nad vtipnými situacemi (opět všechny vtipy ohrané, předvídatelné a také nevtipné). ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Další výtvor "naší" kinematografie, kde ukázala obličej velká spousta "hvězd". Film je velmi primitivní, možná trochu inspirovaný Kurva hoši Gutentag. Mě to připomnělo jeden komentář kdesi na webu, kde autor psal, že nevyužití "umělci" by neměli brečet, ale jít do lesa sázet stromky. Já bych tu jeho myšlenku ještě rozvinul, že než točit takovéhle debility, tak by kromě sázení stromků mohli dělat úplně cokoli, co by bylo aspoň trošičku k něčemu. I kdyby šli na pracák, tak by to bylo pořád lepší než točit tyhle splašky. (6%) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Česká vesnice plná přisprostlých buranů, kde se řeší prachy a kde je opět odporný závistivý farář ze zlé církve ... ne to není další Troškův film, ale scénář z pera Jaroslava Sauera, jehož filmy Špindly a Pepa mi k srdci opravdu nepřirostly a na které koukám s mírným despektem. Toto dílo s Hřebíčkovou a Zimou, kteří vyhráli 170 milionů sází přesně na ten buranský humor v tomto případě překročený do retardace ( hlavní hrdina se v novém Peugeotu s automatem ptá na třetí pedál a hledá sitič apod. ) Prvních padesát minut jsem to chtěl pětkrát vzdát, ale dokoukal jsem to. Fascinuje mne, že čím nevtipnější, bezdušší kravina, tím tam tvůrci nacpou dle vzoru Magnuska maximum známých i uznávaných tváří, aby si cíloví diváci mohli říct: " hele, toho znám " Možná se to líbí nějakým pohrobkům Troškova fanklubu, ale já při mé toleranci to hodnotím jako naprostou, hloupou ani trochu vtipnou věc. Jedna hvězda za Kotvalda a Mumuland. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Komedii o tom, že bohatí jsou nešťastní zatímco chudí ctnostní, která působí hodně nízkorozpočtově, napsal autor Špindl a Špindlu 2 Jaroslav Sauer. Primitivní postavy vystupují dosti buransky a tupě. Chovají se v souladu se sponzorskými odkazy. Místo komedie to je spíše komunální moralitka. Pozitivní věc vidím v tom, že mezi Petrou Hřebíčkovou a Karlem Zimou to uvěřitelně jiskří. A je zde pár nekorektních vtipů. Pobavil mě třeba úvěr vzatý na děti sousedů. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)
  • Auto s penězi, které bylo ukradeno hlavnímu hrdinovy, mělo GPS satelitní vyhledáváník, podle kterého mohl snadno dohledat auto i s penězi, tak jak ho našla spolužačka v hotelu. (cmenda)
  • Natáčelo se v Líšné na Rokycansku. Poslední klapka padla 9. června. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama