Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Česi sa porážajú a porážajú na komediálnom poli a tentokrát padli na ďalšie pomyselné dno. Tento snímok nebol ani vtipný, ani s nejakou odľahčenou atmosférou, s katastrofálnym chovaním jednotlivých postáv, prachsprostými dialógmi a s veľmi zlým a nenápaditým námetom. Petru Hřebíčkovú mám ako herečku rád a ozaj sa jej čudujem, že sa na takýto hnus dala. Toto sa proste fakt nepodarilo. 25 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Podle synopse a výběru vesměs béčkových herců (možná krom Hřebíčkové) jsem čekal úplné dno, ale výsledek nakonec byl klasický průměr, který místy iritoval svou hloupostí, ale místy zase naopak pobavil. Klasická česká výplachovka druhého (kino)sledu (tím myšleno, že neudělá taková set-tisícová čísla jako Po čem muži touží), jako stvořená pro Netflix. ()

Reklama

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se při sledování filmu necítil tak trapně. Ten styl a trapný humor jakoby vypadly ze začátku devadesátek. Z doby, kdy se točily skvosty jako Ještě větší blbec než jsme doufali, nebo Playgirls apod. Když tak nad tím přemýšlím, tak ani nevím, za co dávám tu jednu hvězdu. Snad proto, že dno může být ještě níže, než si kolikrát dovedeme představit... ()

Aniki 

všechny recenze uživatele

Celé se to potácí někde na pomezí Kameňáku a Babovřesků a jistě jde o jasnou odpadní záležitost, nicméně se tu objevují celkem zajímavá herecká jména (halt covid - jinde se nenatáčelo, v divadlech nehrálo) a i to téma samotné je takové vděčné. Mimo jiné se mi moc líbila replika s dinosaury: „Žili u nás na vsi taky dinosauři?” „Tak určitě.” „I ty velký?” „Né, jenom ty malý, čumáčku, ty velký byli v Praze!” Takže za tuhle povedenou hlášku - hvězdička alespoň jedna. ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Ultra buranská komedie, při které jsem se ale překvapivě na pár místech dost bavil. Obzvlášť povedené byly třeba scény z restaurace či na návštěvě při zjištění výhry. Na druhou stranu dialogy zde kolikrát šustí papírem a občas až demencí a o herectví se nedá moc mluvit, ale již jsem byl v posledních letech (nejen) naší kinematografie donucen si na tohle zvyknout a do jisté míry odpouštět. Škoda, že druhá půlka ztrácí vtip a tempo a pokouší se zbytečně o laciný, rádoby hlubší podtext, který je v takovéto "buraniádě" nepatřičný a sotva ho tam chce někdo hledat. A btw, konec nemohl být předvídatelnější. I přesto, že se z námětu dalo vytěžit mnohem víc, si ale myslím, že to úplná trága nebyla a za těch pár salv smíchu to pro jednou za zkouknutí stálo:) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)
  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)
  • „Když mi producent Igor Konyukov zavolal, jestli bych nazpíval další píseň do filmu, přišlo mi to nejdřív jako trochu absurdní nápad, mít tam dvě písničky. Když mi ale novou písničku poslali, změnil jsem názor,“ uvedl Richard Müller. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno