Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 7

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 7

Recenze (137)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Aby byl zlomen prut vilného Jabby Hutta, musí být ženy jako pruty Svatoplukovy. A že je odškodnění nižší než odstupné? Nebrečte, samy si za to můžete.. Recount a Game Change už ukázaly, že Jay Roach tohle umí. Pod nánosy make-upu a palbou Randolphova slovometu se ani tak neodehrává drama o tom, jak je těžké postavit se mocným, jejichž chleba jíte, ale o tom, že je všechno na prodej. Pracovní pozice, sebeúcta, mediální prostor, politický kandidát i pravda. Rozpolcená Amerika je na scestí a jen tak se z něj nevyhrabe.. U nás se naštěstí tohle nemůže stát. Nedokážu si představit, že by se v kanceláři Vládi Železného Tittelbach s Poulíčkem svlékli do trenek a dělali piruety. Tady se vždycky sázelo výhradně na odbornost.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že snímek přinesl osvětu, na kterou tvůrci pravděpodobně cílili, to by patrně musel mít premiéru alespoň o rok dříve. Nicméně hlavní dámy mi udělaly radost a po všech těch metoo kauzách a girl power agitkách pro mě bylo značné osvěžení, že tvůrci nejdou jenom za tou agitkou, ač si to bezpochyby mnoho lidí bude myslet, ale zároveň to také není úplně blbé. Charlize Theron a Margot Robbie do svých rolí perfektně zapadly, ostatně tyhle dvě dámy jen málokdy šlápnou vedle. Menší problém jsem měl s Johnem Lithgowem, který v seriálu Koruna tak krásně ztvárnil Churchilla, leč obdobně namaskovaného a pořád jsem ho v něm viděl i v tomto filmu. Takže, pokud jste film cíleně vynechali, dejte mu teď šanci a pak mi případně vynadejte/poděkujte v PMku. Roger Alies je dole, svržen, další na řadě Weinstein. ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Často som zíval od nudy a pritom hlavná zápletka je zaujímavá, herecké výkony na jednotku (hlavne Charlize!) a pri pár scénach som ostal kukať s otvorenými ústami. Nezáživných pasáži je ale strašne veľa a po dopozeraní rýchlo zabudnete že ste film videli ajkeď rozoberá dôležitú a často prehliadanú tému. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Téma jistě zajímavé, ale jeho zpracování bohužel nijak nevybočuje z běžného průměru. Uvítala bych alespoň nějaké nahlédnutí do nitra žen, kterých se nechvalně známý případ nejvíce dotýkal. Takhle mohu pouze sama za sebe říci, že je to opravdu děs běs, jak ten náš prohnilý svět funguje. Nicméně označení muže jako sexuálního predátora a ženy jako jeho oběti není ani zdaleka tak černobílé, jak se na první pohled může zdát... Nakonec jsem po zhlédnutí filmu mnohem víc než ze samotné kauzy konsternovaná z faktu, že Charlize Theron a Nicole Kidman v důsledku brutálního zásahu maskérů jen stěží dokázaly ovládat mimiku obličeje. Vypadalo to, jako by si obě dámy dopřály nepříliš vábnou plastiku. (55%) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Novinářská agitka, které nedokáže dosáhnout kvalit oceňovaných filmů z předchozích let. Nechci, aby to vyznělo nějak předpojatě, ale ono to tak stejně vyzní. Příliš zde do nebe křičí ta síla ženského empowermentu. Ano jedná se o příběh několika žen, které se vzepřely uchyláckému vedení stanice Fox, ale jedná se o naprostou zpravodajskou žumpu, která má problém správně jmenovat evropské státy a jde na ruku prezidentu Trumpovi (něco jako u nás TV Barrandov) a oslavuje ženy, které se do svých pozic dostaly přes postel a dostaly se tam především díky svému vzhledu. Ukázka toho, jak tenhle zvrácený business funguje. Otázka však zní. Měl by někdo takový být glorifikován? Mohla by následovat sálodlouhá konverzace na toto téma. Je to moderní a mě tohle opravdu nebaví. Nesoudím, ale jako zajímavý snímek, Bombshell rozhodně hodnotit nemohu. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Josh a Ben Lawsonoví, ktorí hrajú vo filme bratov Murdochovcov, sú bratmi aj v skutočnosti. (Astonko)

Reklama

Reklama