Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 7

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 7

Recenze (136)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Aby byl zlomen prut vilného Jabby Hutta, musí být ženy jako pruty Svatoplukovy. A že je odškodnění nižší než odstupné? Nebrečte, samy si za to můžete.. Recount a Game Change už ukázaly, že Jay Roach tohle umí. Pod nánosy make-upu a palbou Randolphova slovometu se ani tak neodehrává drama o tom, jak je těžké postavit se mocným, jejichž chleba jíte, ale o tom, že je všechno na prodej. Pracovní pozice, sebeúcta, mediální prostor, politický kandidát i pravda. Rozpolcená Amerika je na scestí a jen tak se z něj nevyhrabe.. U nás se naštěstí tohle nemůže stát. Nedokážu si představit, že by se v kanceláři Vládi Železného Tittelbach s Poulíčkem svlékli do trenek a dělali piruety. Tady se vždycky sázelo výhradně na odbornost.. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"TO GET AHEAD YOU HAVE TO GIVE A LITTLE HEAD." ----------- Stále je to bez debaty do neba volajúci odpad, sám som si však nasral do kapusty, lebo som si myslel, že to bude miliónkrát horšie, že to bude až tak zlé, že teraz, po zhliadnutí, proste odpad dať nemôžem. Po filmárskej stránke sa, prirodzene, nejedná o najhoršiu robotu, o tom žiadna. Lithgow hrajúci Ailesa je fenomenálny, blonďavé trio taktiež ide slušné bomby, pričom pri Theron sa môžeme baviť o výkone roka, Margotka vynikajúca. K "posolstvu" filmu sa vyjadrovať nebudem, lebo je také sprosté a naivné, až si nevidí za horizont svojho žihadla a topí sa vo vlastnom pokrytectve a autentickejší doják vie lepšie urobiť aj Inga Lindström. A pre tých, ktorých by náhodou zaujímal tento stokársky, zbytočný príbeh viac, odporučím radšej Gibneyho doku Divide and Conquer. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Bombshell je unikátem v tom, že se z hloupých žen snaží udělat oběti. Šéf dá nemravný návrh a ženy toužící po kariérním posunu souhlasí. A je blowjob. Za dvacet let si začnou stěžovat, co že si to ten šéf dovolil. A všichni jim dají za pravdu. Jediným důvodem, proč je film dobré si pustit je Margot Robbie. 33 % Celosvětový příjem k 19. 2. 2020: $51,495,003, což je 1,61 násobek rozpočtu ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě propojení dvou dost silných témat - politická debata a obtěžování na pracovišti... S tím obtěžováním nesouhlasím, ale myslím si, že je to hodně citlivé téma, jelikož ve filmu bylo řečeno hodně pravdivých argumentů, se kterými souhlasím, ale vlastně nesouhlasím.. Nicméně - na co jsem pořád koukala byla Charlize Theron, protože jsem nemohla uvěřit, že je to ona! Pak nastala vteřinka, kde jsem ji tam "zahlédla", ale stejně můj mozek měl obtíž to přijmout :) Plus pokud mi tam lezla i jiná herečka, které byla neskutečně podobná :) No...ale nejsilnější moment pro mě byla chvíle, kdy postava Robbie si vyhrnula sukeň ještě výš - když jí to bylo řečeno a ona pochopila, že to není ok.... ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Bohužel to moc neumí pracovat s postavama, které jsou možná výkvětem maskérských a imitačních schopností, zejména ve druhé polovině se ale z příběhu vytrácí a zas se v něm objevují tak nahodile, že se na ně vůbec nejde napojit. Scénář totiž není moc nuancovaný a spěchá pořád kupředu, aniž by se uvědomil, že nejzajímavější na té celé story je právě nitro ochotných posluhovaček nenávistné rétoriky Fox News, které najednou vystupují proti kultuře, jejíž jsou součástí a která jim v lecčems konvenuje. To snímek neprozkoumává. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama