Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arazíma čeká povýšení na velitele pátračky a vyšetřování brutální vraždy děvečky Blaženky ve višňovém sadu. V malebném stromořadí višňového sadu je nalezena mrtvá děvečka Blaženka Blachoutová. Prostá, ne moc pěkná dívka, která snila především o ženichovi a vdávání. Stopy skoro žádné, jen chomáč vlasů v pravé ruce zavražděné a anilinová tužka červené barvy s ulomenou špičkou. Podezřelí mohou být všichni z vesnice, a nebo může jít o náhodného pachatele.
Navíc je praporčík Arazím odvelen na školení do Prahy, aby zde absolvoval kurz pro "výcvik velitelů pátrací služby". Velitel Šiktanc zažádal o penzionování a jako svého nástupce navrhl právě Arazíma. Arazím není schopen se na školení příliš soustředit, protože má plnou hlavu tajemné vraždy ve višňovém sadu.Přesto školení dokončí nečekaně úspěšně a stejně tak se podaří odhalit vraha. Blahý pocit z úpěšně vyřešeného a rozhodně ne jednoduchého případu však kazí Arazímovi úkol, jímž ho pověřila slečna Ludmila, a který ho k jeho velké nelibosti zavádí až do ordinace ženského lékaře. Ale i tato, pro Arazíma trapná situace, ho přivede na stopu rafinovaného podvodu. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mňa pri sledovaní tohto seriálu zakaždým chytí príjemná nálada, čo je možno na prvý pohľad zvláštne, keďže je to v podstate seriál kriminálny, nevyhýbajúci sa ani vraždám a znásilneniam (ako ostatne dokazuje práve tento diel), ale policajná práca a samotné postavy jednotlivých policajtov sú spracované tak dobre, že sa v ich spoločnosti vždy cítim fajn. ()

Reklama

Reklama