Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Zmenil sa však predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". No a titul "Kickboxer 4: Agresor " bol už absolútna katastrofa. I keď som si tak nejak na Sashu Mitchella zvykol, nedám tomu viac ako jednu hviezdičku. * ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jasně, základní chybou (mě to zas tak příliš nevadilo) bylo, že představitel Tong Poa hrál jiný herec. Ale co, byl vcelku podobný tomu původnímu. Rozhodně je tenhle díl podobný a trochu lepší jak dvojka. Je zde dost soubojů. včetně toho finálového, kde se střene opět David Sloan proti Tong Poovi. Film má dost zajímavý příběh, soubojů je tu neuvěřitelné množství. Film má dost dokonalou hudbu. S drsností se tu také nešetřilo, film měl dost krvavé, drastické scény (někkteré se mi příčili, ale co, jsem chlap), dost erotických scén atd... Film na mě působí dost dobře, beru ho jako druhý nejlepší kickboxer. Hodnotím na 89% = **** PS: Po letech si říkám, proč nedat 5*? Má to zde temnou atmosféru, spojenou s temnou hudbou, která mi neustále zní v uších a to, že zde hraje Tong Poa někdo jiný, na to nesere jen pes, ale i já! Skvělé béčko, ke kterému se neustále vracím! Ty vole, ta tmavá barva hodnocení CSFD je úplně trapná!!! ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Sasha „Kouďák“ Mitchell je zpátky a s ním i agresorský agresor Tong Poa, dobře rostlé „herečky“, vyrýsovaní bojovníci, kopy, údery, krev a scénář hotový během ranního čištění zubů. Nevím, jestli si mám sbalit a vyrazit směr USA zabít nebo alespoň zmrzačit zbytek bratrů Sloanů (nevím přesně kolik jich přesně paní Sloanová dala světu), když už toho Tong Poa není schopen, ale každým novým dílem padá stín i na první příběh (Kickboxer r.1989), který bezesporu patří mezi jeden z nejkultovnějších snímků éry nízkorozpočtových mlátiček. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ušišlané béčko kráľa žanru Alberta Pyuna. Sloan alias Kouďák Lambert alias Sasha Mitchell je späť a ide zas všetkým nakopať prdel. Funny. Takže dej ... no nejaký to malo. Jediné čo si pamätám, že tam boli dve celkom slušné erotické scény (jedna dosť dosť hustá - teda na akčný film) a keďže som to kukal s fotrovcami keď mi bolo asi 14, bol som zarazený v pohovke a ni som nedýchal (a modlil aby ma nezdrbali čo som to požičal za film - veď ešte nemam 15 !!!). Potom keď odišli tak som si ich púšťal stále dookola ;) ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Jednička je klasika a další díly jsem zaplaťpánbůh neviděl. Občas mi přišlo, že koukám na péčko a to nemluvím o celkem hezké a naprosto zbytečné ero scéně. Choreografie bojových scén byla na úrovni rvačky kluků druhé třídy prvního stupně základní školy o zbytek tlející svačiny. Na druhou stranu bylo prima viděl Couďáka v něčem jiném než v seriálu Krok za krokem, ale bitkař to fakt není. 16% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Natáčalo sa v máji 1993 v Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)
  • Po prepustení Davida (Sasha Mitchell) z väzenia, keď stojí na ulici a číta list, môžeme v odraze jeho okuliarov zbadať kameramana. (Johnny.ARN)
  • V původních filmech Kickboxer (1989) a Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991) hrál postavu Tong Poa herec Michel Qissi. V tomto pokračování jej však vystřídal Kamel Krifa. (mzss1)

Reklama

Reklama