Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Diskuze

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

Stejně jak u Perníkového táty bych při čtení zajímavostí zvracel , když vidím co se schvaluje za k*k*tiny ! Část by zasloužila promazat !

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

Obsahovo nič moc. Verím, že by sa to dalo vtesnať do jednej seriálovej epizódy. 

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Rovnako ako "úžasný" Breaking Bad je aj aj celé El Camino plné úplne zbytočnej vaty, samoúčelných rozhodnutí, len aby sa niečo dialo. A okrem toho je minimálne polovička filmu zostavená z načisto bezvýznamných flashbackov s hercami, ktorí nielenže viditeľne zostarli o 10 rokov, ale pribrali asi 30 kíl. Inými slovami, čistý fanservice a dokonalá nuda.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

ArsenalEagle , Sygi

Pernik a tata ve filmu. Pernik : Pozor tata ! . Tata : Pozor pernik ! . Pozor : Perik tata ! ....

Osobne bych to nazval - Breaking bad : After Walt. Akorat bych pouzil Breaking bad : Ar W.

To maji za to, ze me nemaji !

Uživatel Hekman smazal svůj příspěvek.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Super - Parádní filmek. Jesse to utáhl (skoro) celý sám. Parádní "díl". 

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

Hekman

Taky mě to rozbilo.. "A Breaking Bad Movie" je jakžtakž, ale i tak bych se bez toho dovětku obešel, každopádně český název je perlička. Jsme národ hlupáků a musí nám být všechno polopatě vysvětleno. Pelíšky: Komický film o ruské intervenci.

na příspěvěk reagoval Sygi, Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Dam pul kralosvstvi a Milose Zemana tomu, kdo mi rekne jmeno toho curaka, kterej vymysli tyhle nazvy v ceskym jazyku !

na příspěvěk reagoval ArsenalEagle

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Helo

ano lol,kukni si to cele od znova aby si si potom mohol pozret film :D :D omg.ked uz tak staci si pozriet poslednu cast aj tak tento film nadvezuje na koniec serialu

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Kdo viděl, je potřeba si k tomu zopakovat seriál nebo tam až tak důležitý spojitosti vyloženě nejsou?

na příspěvěk reagoval lukasK1995

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

tak co kamarati,odporucate to ? su tu take rozporuplne reakcie a nechcem si pokazit spomienky na jeden z naj serialov aky som kedy videl,zvlast ked jesse bol az moja 3.naj postava

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Reklamu?! :D Jen jsem chtěl podotknout, jak neskutečně obtížné pro mě bylo jej vůbec sepsat, víme? 😀

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

dragon94 , DJ_bart

H: vážně si tuděláš reklamu na vlastní komentař? :D 0 cares lmao.. prostě ho napiš kdo bude chtit přečte si ty tydyte :D
d: ty seš dobrej bizár :D ja teď četl tvuj přispěvek a ty už seš třeba mrtvej... tahle diskuze tak poslouží jako vzpominka na tebe

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Torrs

Sice jeho hereckou kariéru příliš neznám, v podstatě ho znám jen z The Last man Standing, kde hraje velmi dobře roli potrhlého dědy od rodiny, a z Pádu Londýna a Bílého domu, ale i tak mě to dost zasáhlo. Obzvlášť, protože zemřel v den premiéry. To je takový zvláštní. Připomíná mi to smrt mého strýce, o kterém jsme se kdysi dlouho bavili a asi o hodinu později jsme se dozvěděli, že už je 6 hodin po smrti.

Jakoby tenhle film byla taková vzpomínka na něj.

na příspěvěk reagoval Cooller, obregon

HonzysKISS

HonzysKISS (hodnocení, recenze)

Pěkné rozloučení s Breaking Bad, ale mohli z toho vymáčknout o dost víc... Spíš to vypadá, že Netflix chce mít prostě vlastní Breaking Bad (což kdo by nechtěl :D) a Vince jako by to udělal tak trochu z donucení... A některé ty flashbacky byly už krapet zbytečné, ono bez nich by ani prakticky nemohl utéct. Jinak jako proč ne, fanoušci to vidět určitě musí, ale nic geniálního od toho nečekat. A teď prosím další řadu Better Call Saul :D

Uživatel Spiker01 smazal svůj příspěvek.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Takze flashbacky a hledani penez. Presne co jsem rikal, ze doufam, ze to nebude. Zajimavy z hlediska zjisteni, co se stalo s Pinkmanem, ale jinak celkem nezazivny a az na souboj dost nudny. Skoda.

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Vince se zde nesnaží kutit nic objemného, něco velkolepého, a necílí na co největší dějovou škálu, ale primárně se soustředí na Jesseho charakterový vývoj a poskrovnu jej odvyprávěl. Aaron si svoji životní hereckou one man show neskutečně užívá... Jednoduše dojemná tečka a nostalgický dovětek. Slza při rozhovoru s oním starým známým prostě ukápla... Bravo.

na příspěvěk reagoval hellstruck

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

Jeden velkej fanservis, tempově jedna epizoda roztažená do dvou hodin. Mírný zklamání.

Uživatel Hekman smazal svůj příspěvek.

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

RedAK

Já určitě ne, sice bych se tomu nebránil, páč většina cz subs za moc nestojí.... Ale dle posledních informací Filmtora, které s Netflixem spolupracuje, budou české tituly v pátek již dostupné. Za což jsem samozřejmě neskutečně rád.

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Sygi

Myslím že ne - přesně v den premiéry Stranger Things 3 jsem s viděl kompletně všechny epizody s cz tit. - takže v to pevně doufám....

Lamprea

Lamprea (hodnocení, recenze)

Neposunuli tu premiéru? Měl sem pocit, že předtím to bylo 3.10., ale možná v tom mám jen guláš :D 

na příspěvěk reagoval Cooller

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama