Reklama

Reklama

Battle at Big Rock

Celý film

Obsahy(1)

Rodinný výlet do přírody se pro pětičlennou rodinu změní v zoufalý boj o přežití. Jejich karavan se totiž ocitl přímo v místě, kde dojde k souboji dinosaurů a pláč nejmenšího z dětí přiláká nechtěnou pozornost. (SOLOM.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (44)

Dallon 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba, mám pocit, že takhle napínavá nebyla v celém Jurském světě 2 ani jedna scéna. Pokud se třetí film bude držet toho, že dinosauři jsou stále divoká zvířata, bude to super. Akorát mi přijde smutný že mi tenhle kratas přišel lepší než Zánik říše : ). Tohle byl totiž skvělej návrat ke kořenům. Napětí od začátku do konce. A závěrečné titulky.... skvělé. 8/10 ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Ten feeling prvních dvou dílů PARKŮ je až neskutečný a doufám, že se třetí díl SVĚTA ponese v podobném duchu. Trochu cheesy, trochu over the top, ale takovým tím správným způsobem. Konečně to, kam celá série směřuje už od roku 1997 :) 8/10 ILM válí i na poli krátkometrážních filmů a upravené známé záběry z youtube v titulcích jsou jen třešnička na dortu. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Esencia všetkého, s čím si spájam Jurský park. Rodina, roztomilí bylinožraví dinosauri, krvilační mäsožraví, napätie a záchrana na poslednú chvíľu. Je to klišé? Áno. Je to až prehnane politicky korektné? Samozrejme. Je to problém? Nepovedal by som. Tento kraťas v skutočnosti funguje oveľa lepšie ako celý Zánik ríše. 8-/10 PS: Záverečné titulky s dinosaurami zachytenými na domácom videu sú tiež mazec. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Bomba. Akorát je po letech trochu smutný, že Jurskej Park aktuálně nabízí to nejlepší ze svýho univerza v krátkometrážním akčním nátěru. Snad teď bude ve třetím filmu o hodně míň kecání a víc podobnejch vylomenin, tohle byl totiž skvělej návrat k adrenalinovým kořenům. Napětí od začátku do konce a výborný závěrečný titulky. ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama