Reklama

Reklama

Battle at Big Rock

Celý film

Obsahy(1)

Rodinný výlet do přírody se pro pětičlennou rodinu změní v zoufalý boj o přežití. Jejich karavan se totiž ocitl přímo v místě, kde dojde k souboji dinosaurů a pláč nejmenšího z dětí přiláká nechtěnou pozornost. (SOLOM.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (44)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Bomba. Akorát je po letech trochu smutný, že Jurskej Park aktuálně nabízí to nejlepší ze svýho univerza v krátkometrážním akčním nátěru. Snad teď bude ve třetím filmu o hodně míň kecání a víc podobnejch vylomenin, tohle byl totiž skvělej návrat k adrenalinovým kořenům. Napětí od začátku do konce a výborný závěrečný titulky. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Beru to jako Trevorrowu omluvu, že se vykašlal na Zánik říše a po jeho obecném nepřijetí je mu pekelně líto, že druhý Jurassic World velkou část dinosauřích fanoušků přiměl zanevřít nad připravovanou trojkou, ke které se naštěstí vrací zase on. Kdyby se v tomto temném duchu objevil za dva roky ten již doslovný Jurský svět, byl bych u toho. Snad k tomu doopravdy dojde. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

No aspoň trochu to napravilo pocit z příšerného druhého dílu. Doteď nechápu, co se jim všem honilo v hlavě. Jurský vesmír jsem měl vždycky docela rád a jestli se nepletu, od prvního dílu jsem všechny hodnotil stejně a to 4*. Ale Zánik říše byl ten největší Hollywoodský humus, že i Assvengers jsou proti tomu artový masterpiss. Z tohohle kraťasu je cítit ta stará škola i atmosféra. Akorát se musím smát obsazení. Samozřejmě černoch, manželka latina a děti mixíček a samozřejmě nikdo neumře. Ta korektnost nás zabije. Snad se trojka povede. 80%. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Esencia všetkého, s čím si spájam Jurský park. Rodina, roztomilí bylinožraví dinosauri, krvilační mäsožraví, napätie a záchrana na poslednú chvíľu. Je to klišé? Áno. Je to až prehnane politicky korektné? Samozrejme. Je to problém? Nepovedal by som. Tento kraťas v skutočnosti funguje oveľa lepšie ako celý Zánik ríše. 8-/10 PS: Záverečné titulky s dinosaurami zachytenými na domácom videu sú tiež mazec. ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama