Reklama

Reklama

Battle at Big Rock

Celý film

Obsahy(1)

Rodinný výlet do přírody se pro pětičlennou rodinu změní v zoufalý boj o přežití. Jejich karavan se totiž ocitl přímo v místě, kde dojde k souboji dinosaurů a pláč nejmenšího z dětí přiláká nechtěnou pozornost. (SOLOM.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (44)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavo akčný kraťas k pripravovanému tretiemu dielu Jurassic World, ktorý čo to naznačuje. Napríklad to, že nový film bude nadpriemerne dobrodružný s nabitou akciou, ale zároveň aj to, že scenáristicky to nebude hlboké a navyše s množstvom tupých scén. Ale uvidíme a necháme sa prekvapiť. 60 % ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Bomba. Akorát je po letech trochu smutný, že Jurskej Park aktuálně nabízí to nejlepší ze svýho univerza v krátkometrážním akčním nátěru. Snad teď bude ve třetím filmu o hodně míň kecání a víc podobnejch vylomenin, tohle byl totiž skvělej návrat k adrenalinovým kořenům. Napětí od začátku do konce a výborný závěrečný titulky. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Je to fajn rozšíření událostí z konce Zániku říše. Kraťas se mi celkem líbil, dospělý herci fajn, děti otravný i na ploše osmi minut. Trikově to nebylo špatné a muselo to stát dost peněz. Dost se mi nelíbil konec, protože je takový WTF. Potitulkové scény jsou super, a pokud tímto směrem půjde trojka, tak jsem zvědavý. 7/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Beru to jako Trevorrowu omluvu, že se vykašlal na Zánik říše a po jeho obecném nepřijetí je mu pekelně líto, že druhý Jurassic World velkou část dinosauřích fanoušků přiměl zanevřít nad připravovanou trojkou, ke které se naštěstí vrací zase on. Kdyby se v tomto temném duchu objevil za dva roky ten již doslovný Jurský svět, byl bych u toho. Snad k tomu doopravdy dojde. ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama