Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (271)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Defending Jacob (kterému je Undoing do jisté míry podobný) je to jedna z nejlepších a nejintenzivnějších věcí na seriálovém poli. Příběh hezky spletitý, propletený, plný zvratů, záhad a nakonec i soudního procesu. Každý další díl pokládá nové otázky a divák jenom čeká, co se na něj vytasí dále. Známé herecké tváře táhnou film neskutečně vzhůru (Hugh Grant, Kidman, Sutherland, Edgar Ramirez...) a už od začátku si postavy nejde neoblíbit, a to nejen kvůli hercům, ale hlavně kvůli šikovně psaným charakterům. Asi k seriálu nemám moc co říct, zejména z té negativní stránky, a i konec (který dělí diváky na 2 tábory) mě osobně potěšil. Napínavá šestidílná série, která se sleduje jedním dechem a kterou bude těžké jen tak přerušit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Susanne Bier je expertka na vztahové film a v této minisérii se vydává do vod detektivky, ale pořád si udržuje svůj styl a více než na samotné pátrání po vrahovi se soustředí na jedno na první pohled dokonalé manželství, které však je plné tajemství. Rozuzlení slabší, ale celkový dojem velice dobrý a Nicole mi sedla jako dlouho ne. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

6/6 Průměrný thriller Jean Hanff Korelitzové bych zcela určitě vynechala, ale v seriálové podobě, která navazuje na to dobré ze Sedmilhářek (podle obdobně průměrné Liane Moriarty), je to zase velká paráda. Současné quality TV svědčí tvůrci ponechaní ve svém žánru (Kelley a soudnička) a zralé filmové hvězdy, pro které je malé plátno zajímavá změna. Kidmanka bok po boku s Grantem tvoří napětí bez nejmenšího zaváhání a nechávají vedle sebe vyzrát takové jako Lily Rabe, které televize zatím definovala. Občas minisérie s velkými cliffhangery skutečně neuškodí. Je to ostatně trik starý jako kinematografie sama. #hbo ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto má rád atmosférické krimi príbehy s tým, že záver je nejasný, tak si poriadne užije. Pretože hlavne toto tento seriál ponúka - v podstate do posledných 20 minút je stále otvorených niekoľko možností, kto mohol byť za brutálnou vraždou, motívov je hneď niekoľko. K tomu sa pridáva aj dobrá atmosféra, občasne ladená jemnou, nenápadnou hudbou, či skôr zvukmi, a veľmi dobré konce jednotlivých častí. Avšak na konci si tvorcovia nedali záležať. Nejde ani tak o odhalenie, koniec koncov vrahom mohol byť ktokoľvek, ale o to, ako sa daná osoba začne odrazu správať. Totálna zmena voči sebe aj svojmu okoliu, neočakávané až nepochopiteľné konanie. Toto bolo pre mňa veľmi odfláknuté a vlastne posledná štvrťhodinka sa dá označiť za najhoršiu pasáž celej série. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veru, Mal som to vedieť, že pôjde o ďalší z nadhodnotených veľmi priemerných krimiseriálov. Klame telom zvolených populárnych hercov. Ale v niečom bol užitočný. Do budúcna pri výbere toho, či si nejaký seriál pozriem, treba byť ostražitejší. Pretože v pomere k filmu, ktorý z tohto mohol byť, išlo o vyše štvorhodinovú stratu času. Akože mne to zase nejako extra nevadí. Navyše ani zďaleka nešlo o odpad, lenže je rozdiel, ak miernemu nad-priemeru venujem hodinu a pol alebo 5 a pol hodiny voľného času. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Herec Michael Devine, který hraje detektiva Paula O'Rourkea, byl skutečným detektivem seržantem newyorské policie i v reálném životě. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama