Reklama

Reklama

Temné lesy

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Sestra varšavského státního zástupce před 25 lety záhadně zmizela. Díky právě objevenému tělu má novou naději zjistit, co se tenkrát stalo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Dudek 

všechny recenze uživatele

W głębi lasu rozhodně není seriál, který by dokázal zaujmout v první minutě, ale rozhodně se o to snaží. Používá k tomu dva zcela odlišné avšak provázané příběhy. Zpočátku se soustředí zejména na děj odehrávající se v první polovině 90. let. Důvod je jasný, teenegři a retro kolorit je pro diváka mnohem atraktivnější, než složitější dějová linie ze současnosti. Postupně se však důraz přesouvá na pátrání varšavského prokurátora po pravdě a vlastní sestře. Rozhodně se nedá říct, že by bylo všechno z počátku přehledné, ale jednotlivé střípky do sebe postupně zapadají a divák se tak nestává jen svědkem vyřešení všech zločinů, ale zároveň více proniká do vztahů mezi postavami. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nejhorší kousek, na který jsem se těšil asi nejvíc! Protože Poláci detektivky a mystéria umí...Tohle bylo jako turistické značení které malovala parta zfetovaných autistů, protože to vedlo odnikud nikam. Strašný slowburn s opravdu jednoduchou zápletkou, která má oproti ostatním coblenovkám minimum děje i zápletek. V podstatě se to vrací k minulosti jako jako české Kukačky, akorát nudně. Fakt už mi bylo ke konci jedno kdo to udělal, chtěl jsem se jít do toho lesa zakopat taky a ukončit to utrpení! 4/10 Koukám že Poláci na další rok adaptují coblenovku Zachowaj spokoj, tak snad to bude lepší.... ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Není to špatná kriminálka, rozhodně mohu pochválit skvělou kameru, herci jsou i celkem snesitelný, ale bohužel tomu chybí nějaký větší moment překvapení a nápad. Jak název napovídá "Temné lesy" a já bohužel tu temnotu nepocítil. Atmosféra není bohužel dobrá a při srovnání s naší "Pustinou" či německým "Dark" je o několik kroků zpátky. Rozhodně jde o stravitelnou záležitost, ale radostí skákat nebudu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Temné lesy neboli také temné, ako som očakával. Pritom samotná zápletka sľubovala niečo na spôsob škandinávskeho smrádku s prekvapením na záver. Toto bol však len vývar podobnej kriminálky. Chýbala mi atmosféra, chýbali mi zvraty, ktoré by šokovali. Všetko to nejak plynie, dej často unavuje a nakoniec príde len rozuzlenie v podobe toho, že pomaly polovica postáv sú vrahmi. Inak mi ten prokurátor trocha pripomínal Langmajera, len bez toho arogantného alfa samčieho výrazu. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Prvé dva diely ponúkli divákovi všetko to, čo dobrý kriminálny seriál má mať – myšlienku, dejový spád, prelínanie prítomnosti s minulosťou, dobrú prácu kamery na navodenie atmosféry, sympatický herec v hlavnej úlohe – aj v mladej, aj v jeho súčasnej podobe. A potom sa celé dielo postavené na dobrých základoch akosi rozsypalo. Až do konca prevládal pocit nudy a neuveriteľnosti ako hlavného, tak aj vedľajších príbehov. Film stratil potrebné tempo a zahrnul diváka množstvom balastu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Keď sa v deji presunieme do roku 1994, keď mladý Pawel čaká Lauru pred jej panelákom, zreteľne vidieť, že na bytovke sú plastové okná, čo v roku 1994 nemohlo byť. (Stillborn83)

Reklama

Reklama