Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už je to tu zase! Opäť sa hľadá superstar. Tento krát ju má objaviť tupohlavá porota v zložení: socialistický pop rocker Paľo Habera, šalený východniar Marián Čekovský, vyšumelý český moderátor Leoš Mareš a akési dve hlupane, o ktorých som v živote nepočul. Mimochodom jedna z nich je cigánka, aby to bolo trendové a korektné. Ja im na to serem! Prdím na ich debilnú "SuperStar 2020". Fakt nemám chuť čumieť na bandu hlúpučkých somárov, čo si myslia, že z nich budú spevácke hviezdy. Je to opozerané, je to nudné, je to odpad! ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolikátý ročník už tahle tragédie jede?? Co tam, u Satanových gulí, dělá Solaříková, která rádoby adeptům řekne, že v žádným případě nepostupují, ale když ji přehlasují, tak hned oznamuje, že se na dotyčnýho bude nadále těšit? Co za piče tam přijdou, že všichni ostatní jsou nuly a bez jedniček jako jsou oni sami jsou nic? Proč tohle má pofidérní podporu ve sledovanosti?? ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tou největší novinkou je bezesporu počet porotců, který se navýšil na pět. Naposledy bavil pohotový Matěj Ruppert, letos to vypadá na muzikanta Mariána Čekovského, který prostě „ví a zná“. Habera se dál nebojí pravdy, kritizovaná Patricie Pagáčová je přirozená a bezprostřední a jen debil od ní může očekávat odborné hodnocení zpěvu. Showbyznys je o řadě dalších aspektů a je potřeba i jiný pohled. Porce zesměšňování nesoudných soutěžících je naopak podstatně menší. Pravidelným divákem se nestanu, ale s vínem se to dá, navíc všem erudovaným chytrákům troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. ()

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

Nekompetentní porota, jejich mnohdy nevhodné neseriozní chování, přílišná orientace na vyloženě netalentované účinkující. Radši bych tam místo té hvězdičky z Ulice viděl třeba Irglovou (která má i Oscara za filmovou hudbu), serioznější chování porotců bez falše, chujovin a bez osobních útoků (televizní tvorba by měla splňovat jakési minima etikety, obzvláště v hlavním vysílacím čase). Jaksi v neposlední řadě by se hodil i větší důraz na účinkující, kteří mají vážně šanci se stát onou Superstar, vážně se nepotřebuji koukat na "seznamovací filmeček" a dvě skladby někoho, kdo vážně nemá šanci postoupit. Zazpívat si jako pračka si totiž můžu úplně v pohodě sám... Zajímalo by mě, jak by to dopadlo, kdyby Superstar (nebo něco takového) dělala Česká televize :) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Šukantní i kulantní porota, která zvedá (genitálie) ze židlí. A paradoxně vůbec nic neoživuje. Jediným oživením by bylo znovu nalezení Zbyňka Drdy a jeho postavení před porotu, kde by obhajoval svoje někdejší vítězství. Již léta čekám na jeho nové album a propagační materiály s ním, vzácností je zejména školní penál s jeho hlavou, mezi lidmi jich koluje jen pět, neb se jedná o limitovanou edici. Každou Snídani s Novou mám však ihned hezčí, neboť lahodné thé popíjím z hrnku, na kterém se skví Drdova vodnická hlava. A ani se mi po ránu "Láska, nechce cestovať tým vlakom", když totiž vyjdu na Ulici, sklátí mě Pagáčová, která prostě musí být hlasem (k)lidu, což je vyvážený protipól proti pokleslosti vyčpělého hledání pěveckého talentu, které zdejší pódiové luhy a háje už ani nechtějí. Na co Nově pouhých pět členů poroty, proč rovnou nenasadit dvacet členů poroty, rád bych si vyposlechl názor i Martina Pouvy a rosničky Karla Kašáka. A upřímně mě dojímá, když Bendig po letech ohne Bagárovou, když se náhle zjeví ve vstupní bráně už jen jako doprovod bratra, co za falešný tón projde dál. Dětská soutěž v oblíbeném Haberově karaoke má tedy pokračování i v roce 2020. Jen by mě zajímalo, jak bude soutěž vypadat v živých vystoupeních a zda Ministerstvo zpěvohry udělí výjimku ohledně sdružování většího počtu lidí. Ovšem bude-li to pro takové klání nepřekonatelná překážka a soutěž bude z těchto pohnutek zrušena, jsem nucen přejít na nouzový stav a poslouchat Mareše v pokleslém rádiu. A jelikož jsem spíše vizuálně orientován, tohle bude pro mě stav ztroskotání a potenciálního duetu/duelu Drda a Bendig se hned tak nedočkám. 4/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Leoš Mareš dostal za roli porotoce honorář 200 000 eur (5 milionů korun). (ČSFD)
  • V superfinále, které bylo 31. 5. 2020, přišlo celkem 675 000 SMS hlasů. (TheSlezy)
  • „Když nabídka na SuperStar přišla, tak jsem věděla, že lidé budou řešit to, že nejsem zpěvačka, že se jim to nebude zamlouvat a budou si klást otázku, proč tam jsem. Taky jsem si ji kladla. Ptala jsem se, co tam vlastně budu dělat. Produkce mi ale vysvětlila, že chtějí, abych byla hlas lidu, abych tam přinesla přirozené a bezprostřední reakce, že se ode mě neočekává odborné hodnocení zpěvu. Na to jsem si řekla, že to mi dává smysl. Teď se jen děje to, co jsme očekávali. A když si vezmu, že moje práce je vyvolávat emoce, tak je vlastně dobře, že to lidé řeší,“ prohlásila Patricie Pagáčová poté, co se na ní snesla kritika za její výkon v porotě. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno