Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

kingik 

všechny recenze uživatele

Šukantní i kulantní porota, která zvedá (genitálie) ze židlí. A paradoxně vůbec nic neoživuje. Jediným oživením by bylo znovu nalezení Zbyňka Drdy a jeho postavení před porotu, kde by obhajoval svoje někdejší vítězství. Již léta čekám na jeho nové album a propagační materiály s ním, vzácností je zejména školní penál s jeho hlavou, mezi lidmi jich koluje jen pět, neb se jedná o limitovanou edici. Každou Snídani s Novou mám však ihned hezčí, neboť lahodné thé popíjím z hrnku, na kterém se skví Drdova vodnická hlava. A ani se mi po ránu "Láska, nechce cestovať tým vlakom", když totiž vyjdu na Ulici, sklátí mě Pagáčová, která prostě musí být hlasem (k)lidu, což je vyvážený protipól proti pokleslosti vyčpělého hledání pěveckého talentu, které zdejší pódiové luhy a háje už ani nechtějí. Na co Nově pouhých pět členů poroty, proč rovnou nenasadit dvacet členů poroty, rád bych si vyposlechl názor i Martina Pouvy a rosničky Karla Kašáka. A upřímně mě dojímá, když Bendig po letech ohne Bagárovou, když se náhle zjeví ve vstupní bráně už jen jako doprovod bratra, co za falešný tón projde dál. Dětská soutěž v oblíbeném Haberově karaoke má tedy pokračování i v roce 2020. Jen by mě zajímalo, jak bude soutěž vypadat v živých vystoupeních a zda Ministerstvo zpěvohry udělí výjimku ohledně sdružování většího počtu lidí. Ovšem bude-li to pro takové klání nepřekonatelná překážka a soutěž bude z těchto pohnutek zrušena, jsem nucen přejít na nouzový stav a poslouchat Mareše v pokleslém rádiu. A jelikož jsem spíše vizuálně orientován, tohle bude pro mě stav ztroskotání a potenciálního duetu/duelu Drda a Bendig se hned tak nedočkám. 4/10 ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nejoplzlejší i nejnudnější "porota" historie, kde už se z čirého šílenství vyměňují moderátoři jako panMareš do rolí ušlechtilé P. s názory/neoslovil jste mě/ apod=banda zbytečných a otravných rádoby umělců vč.napěchované mega/star/ Bagárové+té bollywoodské Pagáčové s vyhráblým jakýmsi Čekovským,jenž naopak neosloví Vás je fakticky terno,před kterým by se nerozezpíval áni náš slavný Kája,navíc podpořené tím protějškem stejně neschopných "zpěváků světové úrovně",po kterých neštěkne za pár týdnů ani zaběhlý pes!Opravdu nechápu Haberiňa, že mu neustále stojí za ztrapňování si jenom docházet a míti vůbec výroky k těmhle (většinou) naprosto nes t oudným imbecilům v prachbídném tý(ea)mu...jen popravdě znalý expert odmítne dávno odepsané emoční formáty, obdobné tomuto. Inu co,možná třeba ročník 2028 přivane svěží změnu. ()

Reklama

dogma97 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, s chlastem v ruce a nejlépe se stejně uvolněnými společníky by se ty dvě hodiny daly přežít - pokud by se ovšem tento formát obešel bez aranžovaných scének "budí mě TV štáb a jsem nahá", nepokrytá kalkulace se "zamilovaným párem" a nesnesitelně slizského Mareše, který komentuje výhradně fyzický vzhled zpěvaček a jejich interakce s mužskými kolegy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hrozná porota, ve které nikdo kromě Habery nemá se zpěvem nic společného, soutěžící postupující hlavně na základě strašně smutných životních příběhů (aspoň teda většinou, kdyby mě náhodou chtěl nějaký zarytý fanoušek nařknout, že se to asi jednou nesplnilo) a těch soutěžících, co umí zpívat, je tam výrazně míň něž těch všech, co postupují. Ale guilty pleasure je guilty pleasure, tak aspoň ta 1* ()

Karp

všechny recenze uživatele

Je asi evidentní, že vítězové předešlých Superstar se za ty roky spíše neprosazovali. Jedním z důvodů je i to, že byli vybíráni lidé, kteří sice uměli výborně zpívat, ale jejich potenciál oslovit publikum byl téměř mizivý. Proto nemusí být špatné umístit do poroty někoho, koho bychom mohli označit za člověka z lidu, který podpoří i toho, kdo sice není bezchybný, ale má šanci uspět. Ostatně řada profesionálních zpěváků a zpěvaček naživo nepředvádí zrovna vrcholové umění a bez zásahu elektroniky a zvukařů jsou pouze průměrnými interprety. Často ale mají to něco potřebné navíc. Není to tedy jen a jen o zpěvu. Nicméně asi stačilo osadit porotu jedním takovým člověkem a ne nutně dvěma. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Poprvé v historii mohli použít soutěžící kromě kytary také klavír. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii této pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedlo za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu. (TheSlezy)
  • Závěrečný finálový díl soutěže Superstar sledovalo v průměru víc než milion diváků starších 15 let. Byl to nejlepší výsledek nedělního večera. (TheSlezy)

Reklama

Reklama