Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

imf 

všechny recenze uživatele

Možná až příliš bezstarostný akčňák, ve kterém Kim Basinger opravuje telefony a Chris Evans devadesát minut běhá po městě a dělá bordel. Už tehdy jsem věděl, že z toho kluka něco bude. Jason Statham uklizen do pozadí, Jessica Biel je na plátně snad pět minut (všichni tři si to pak vynahradili v konverzačce London), ale celkem to šlape a i když si na to pravděpodobně o hodinu později nevzpomenete, bude vás to bavit. Víc podobně "nenápadných" produkcí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Viete, že veľryba má trojmetrový penis? Zachráňte záliv!“ Solídne herecké obsadenie (Basingerová, Macy, Evans, Statham, Burgi, Bielová), zručne napínavá réžia Davida R. Ellisa (NEZVRATNÝ OSUD 2) a výborný hitchcockovský situačný námet, odohrávajúci sa takpovediac v reálnom čase. To sú 3 najvýraznejšie plusy, robiace zo solídnej fušky s názvom MOBIL zaujímavý a svižný akčný triler. Srdcovka to pochybujem, že bude. Ale ako oddychová jednohubka prečo nie. P.S. Pôvodne mal snímku režírovať Joel Schumacher (alebo Michael Bay) s Willom Smithom v titulnej úlohe. ()

Reklama

lola3121 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller na ukrácení nudného večera. Stárnoucí Kim Basinger v roli unesené ženy, jejíž jedinou záchranou je mladík, kterému se jakousi podivuhodnou telkomunikační záhadou dovolala z rozmláceného telefonu poté, co zázračným způsobem spojila dva drátky. Pokud nebudete přemýšlet nad takovými detaily, čeká vás 90 minut celkem svižné podívané. Mě spíš než mladíček Chris Evans zaujal "zlý muž" Jason Statham a pobavil mě William H. Macy a jeho proměna z otráveného policisty na odchodu, kterého žena natírá pleťovými maskami, na téměř akčního hrdinu, který to v závěru všem natře. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Na prekvapenie to bolo od režisera/kaskadera Richarda R. Ellisa viac než fajn jazda a hlavne keď hlavnou pointou filmu sa stáva mobil a doslova jeho všestranné využitie, proste film funguje aj ako jedná veľká reklama ale aj upozornenie kde sú ešte nedostatky operátorov. Herecké obsadenie je dosť bohaté a v celku aj dobre funguje pre film, hlavne Chris Evans, Jason Statham a William H.Macy, až na Kim Basinger, s nej sa stane až nadmieru veľká hrdinka. 70% ║Rozpočet$25milionovTržby USA $32,003,620Tržby Celosvetovo $56,422,687 ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Neznámí sympaťáci právě unesli vyděšenou Jessicu. Ta však nehodlá čekat na jejich promyšlenou koncovku a s šikovností MacGyverovy sestry dokáže uskutečnit telefonní hovor z rozbitého aparátu. Nezbývá jí než doufat, že ze zásady nespolehlivý hezounek Ryan, který hovor pobaveně přijal, přeloží prohánění uječených plážových myší na později a poprvé v životě zariskuje svou opálenou kůži pro někoho potřebného. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Během úvodního víkendu (8. – 10. 9. 2004) si 25-milionový thriller odnesl z kin 10,1 milionu dolarů. Celkem diváci za lítsky utratili 32 milionů. (imro)

Reklama

Reklama