Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Michael Jordan v tomto dokumentárním seriálu otevřeně vypráví o svém životě a kariéře. Obsahuje dosud nepublikované záběry z jeho poslední sezóny v NBA. (Netflix)

Recenze uživatele Terezinka198 k tomuto seriálu (2)

Poslední představení (2020) 

Jedno z těch lepších děl, co Netflix vypustil do světa. Pamatuju si, že MJ jsem poznala jako dítě díky Space Jamu. S ostatními hráči a celkově s Chicago Bulls jsem si ovšem jízdu užila. MJ mi po pár dílech začal vadit, všechna pozornost nemusela být jenom na něm...ale co z vás udělá egoismus, co si sami vybudujete a čím vás ještě společnost bude přikrmovat, tím potom žijete. Z obyčejného muže udělali kult. Why not. Jen trochu zapomněli na ostatní, díky kterým by se MJ nedostal tak daleko. Basketbal je týmová hra, ne sólová. Jen některým to těžko vysvětlíte. (spoiler alert but who cares) Čekala jsem možná trochu lepší "zakončení", co se týče týmu, ne jenom dovětek "ten šel tam a ten šel tam". Ale vzhledem k tomu, jakým duchem se dokument nesl po celou dobu, jsem tak moc překvapená nebyla. (konec spoileru) Otázka po druhé hodině ranní (aspoň v době psaní komentu pro mě): Má smysl dokument vidět? Pokud jste fanoušci Chicago Bulls, nebo pokud vám něco aspoň podvědomě říká jméno Michael Jordan, směle do toho. ()

Episode VII (2020) (E07) 

Všichni tady nadávají na novináře. Souhlasím s nimi, ale na druhou stranu - je to jejich práce, nějak se živit musí. A když se něčeho chytnete, těžko se zbavujete svojí dojné krávy. Chcete víc a víc senzací, spekulací a vidět velikána padnout na kolena. Nepotřebujete na takové hvězdě nechat ani nit suchou, jinak by vám to nevyneslo dostatek. Hold, lidská povaha pořád některé překvapuje. ()

Související novinky

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

30.09.2022

Píše se rok 1998, tým Chicago Bulls se podruhé v historii snaží získat třetí zlatou medaili v řadě, když se rázem jeden z důležitých členů týmu a zároveň excentrický divoch Dennis Rodman rozhodne, že… (více)

Ben Affleck začal točit svůj nový film

Ben Affleck začal točit svůj nový film

12.06.2022

Minulé pondělí započalo natáčení nového snímku Bena Afflecka (Město, Argo) o tom, jak slavná módní značka Nike v 80. letech uzavřela přelomovou smlouvu s basketbalistou Michaelem Jordanem. Obsazení… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama