Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Michael Jordan v tomto dokumentárním seriálu otevřeně vypráví o svém životě a kariéře. Obsahuje dosud nepublikované záběry z jeho poslední sezóny v NBA. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Extrémne chválený a riešený dokumentárny seriál. Prvá vlna hodnotení na ČSFD sa zviezla na tejto vlne a vystrelila Jordana do TOP 3 seriálov. Má super zvolený štýl rozprávania. Páčilo sa mi neustále posúvanie sa v rámci časovej osy. Chvíľu v poslednej Jordanovej sezóne, chvíľu v jeho prvej, chvíľu v prvej majstrovskej, atď. Nemusíte x dielov sledovať postupný vývoj od nováčka k legende, ale máte jednotlivé fázy kariéry nadávkované. Svoj priestor dostanú všetci zásadní spoluhráči (Pippen, Rodman,...) a samozrejme aj Phil Jackson. Dozviete sa o všetkých určujúcich momentoch na ceste za šiestimi titulami a dostanete veľkú dávku zákulisných záberov, informácií (schválené razítkom MJ). Aký je však celkový dojem? Kvalitne urobený, údajmi narvaný, zaujímavý dokument, ktorý však slúži skôr ako výuková pomôcka pre (ne)fanúšikov NBA, než že by bol strhujúci, šokujúci, otvárajúci 13. komnaty ligy či hráčov. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uf ... regulerni brekot na konci, jeste ted jsem plnej dojmu. Nemam slov. Toho Slovaka, co tady bleje sracky o velkem zklamanim, poslete na elektrosoky, protoze to snad neni pravda jak je blbej! Stejne jako kazdej, kdo tvrdi, ze nejakej Kobe Bryant nebo Lebron James jsou lepsi. LEDA HOVNO!!! Tenhle dokument nezna jine nez stoprocentni hodnoceni. Skoda, ze se vzdycky holt najdou dementi, kteri by sice taky radi dali pet hvezd, ale oni prece nepujdou se stadem, oni maji svuj nazor! ()

Reklama

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Už dlho sa mi nestalo, aby ma dokument tak pohltil (a tobôž seriál na pokračovanie). Všetky tie rozhovory, rozbory hráčov a ľudí okolo týmu, archívne zábery, záber seriálu, strih, réžia, výprava...všetko to bolo presne tak, ako má byť. Jeden z najlepších dokumentov aké som kedy videl, a ešte k tomu o mojom obľúbencovi MJ a "jeho" Bulls. Tu nie je čo riešiť. Päť ! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Já po prvních čtyřech epizodách: "OMG, co s tím všichni mají, dyť je to akorát trochu slušněji natočenej sportovní dokument o několika tak trochu namyšlenejch borcích, který si honí ego na parketách v chicagský sportovní hale..." Já během posledních šesti zbývajících epizod: "Notykrávo, jakože ty zápasy jsou tak napínavě sestříhaný, co?!? Fakt to byly na hřišti dycky takový nervy, a do toho ty životní osudy ústředního trojúhelníku Jordan-Pippen-Rodman, to prostě nevymyslíš! Sakra, zase mi došel pop-corn, rychle další díl!!" [Edit: NBA jsem nikdy nesledoval, Jordana znal maximálně z mýho guilty pleasure Space Jam, a do sportovních přenosů celkově teda taky nejsem zrovna nějakej fanda. A teď to skoro vypadá, že ze mě v roce 2020 Netflix udělá novýho fanouška Chicago Bulls. Hodně dobrý.] ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je něco mimořádného, když největší hvězda, kterou kdy NBA měla, pochopí, že nemusí být stále u míče." Bejval jsem podobnej kokot jako Michael Jordan. Pořád jsem v něčem soutěžil, pořád jsem chtěl vyhrávat a pořád jsem řval na ty, kteří na hřišti odmítali umřít. S velkým sebezapřením tak musím přiznat, že Michael to dotáhl o kousek dál než já. Dneska už mu to přeju, ale kdyby si před třiceti lety se mnou dal závod ve skoku přes vyděšenýho koně nadél, tak bych mu to nandal. Ale dost bylo soutěžení a vraťme se k dokumentu. Ten byl prostě skvělej, podrobnej a z mýho naprosto subjektivního pohledu i vyváženej. Navíc skvěle doplňoval Michaelův  předchozí dokument Space Jam. Chicago Bulls Jordanovy éry zkrátka bylo jediný mužstvo, který mě donutilo sledovat černošskou šou zvanou NBA. To už asi nikdo nedokáže. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Názov seriálu vychádza z rovnomennej hracej knihy so stratégiami/taktikami, ktorú hráči Chicago Bulls dostali v NBA sezóne 1997-98. (Real Tom Hardy)
  • Natočených bolo 500 hodín filmu. Tie boli 20 rokov uchovávané v trezore knižnice mesta Secaucus. Dohodou bolo, že môžu byť použité výhradne so súhlasom Michaela Jordana. (Real Tom Hardy)
  • Dům, ve kterém jsou s Michael Jordanem vedeny rozhovory, ve skutečnosti není jeho. Jordan nechtěl točit ve svém domě kvůli soukromí. Štáb tak hledal v Malibu jiné domy, které byly podle Jordanova vkusu. (Punisher)

Související novinky

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

30.09.2022

Píše se rok 1998, tým Chicago Bulls se podruhé v historii snaží získat třetí zlatou medaili v řadě, když se rázem jeden z důležitých členů týmu a zároveň excentrický divoch Dennis Rodman rozhodne, že… (více)

Ben Affleck začal točit svůj nový film

Ben Affleck začal točit svůj nový film

12.06.2022

Minulé pondělí započalo natáčení nového snímku Bena Afflecka (Město, Argo) o tom, jak slavná módní značka Nike v 80. letech uzavřela přelomovou smlouvu s basketbalistou Michaelem Jordanem. Obsazení… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama