Reklama

Reklama

Letuška

(seriál)
  • USA The Flight Attendant (více)
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Thriller / Komedie
USA, (2020–2022), 11 h 58 min (Minutáž: 42–48 min)

Tvůrci:

Steve Yockey

Předloha:

Christopher A. Bohjalian (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Kaley Cuoco, Merle Dandridge, Nolan Gerard Funk, Michiel Huisman, T.R. Knight, Zosia Mamet, Rosie Perez, Colin Woodell, David Iacono, Michelle Gomez (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Temně komediální thriller, inspirovaný celosvětově úspěšným románem Chrise Bohjaliana, pojednává o tom, jak se může celý život změnit během jediné noci. Letuška Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji, s příšernou kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli. Protože se bojí zavolat policii, pokračuje ve svých ranních aktivitách, jako by se nic nestalo, a přidá se k ostatním letuškám a pilotům cestujícím na letiště. V New Yorku je vyhledána agenty FBI, kteří se vyptávají na její nedávné mezipřistání v Dubaji. Zoufalá žena, která stále nedokáže poskládat střípky z oné osudné noci dohromady, začne přemítat o tom, jestli by mohla být vrah. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (113)

Script 

všechny recenze uživatele

Seriál mi byl prezentován jako Kriminální drama, ale ve skutečnosti je to komedie / drama s kriminální zápletkou. Seriál je pojatý velice zajímavým a svižným tempem. Jsou skvěle zeditované přechodové momenty a dává to seriálu jistou atmošku. Nejlepší na tom je to, že se v tom seriálu furt něco děje a nedokážete od toho odtrhnout oči, dokud to nedokoukáte do konce. Závěr seriálu je dobře rozuzlen, ale postava Mirandy zůstala takovou záhadou. Když pominu tento fakt, tak seriál byl téměř dokonalý. Dlouho jsem se nezažral do takového kriminálního seriálu jako je tento. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zvláštní seriál,který má sice hodně much,ale ve výsledku baví a udrží diváka v určitém napětí až do konce.Kaley Cuoco se hodně snaží vymanit z role Penny,což je fajn,ale postupem času vám dojde,že ona vlastně pořád Penny je,jen v téhle realitě nepoznala Leonarda a Sheldona a skončila jako letuška.Tady mi s přibývajícím časem sice trochu vadily ty její alkoholické stavy,ale předpokládám,že to ani nemělo být příjemné.Závěr byl pak možná trochu přitažený za vlasy,ale vzhledem k průběhu celé série to vlastně ani nevadí...70% ()

Reklama

plechulka 

všechny recenze uživatele

Jak bylo řečeno o nejslavnější postavě Kaley  v BBT "umí kroutit očima na dvacet způsobů a každý znamená něco jiného" a v téhle roli to bezesporu využívá.... Nicméně mne nejvíce zaujala postava nájemné vražedkyně, jejíž představitelka, kdyby se odbarvila na blond, by vypadala tváří i mimkou jako sestra Vilmy Cibulkové. ()

Jirk4 

všechny recenze uživatele

Nebyt Penny (Kaley Cuoco nepisu zamerne) v hlavni roli, rekl bych, ze celkove hodnoceni bude o dost horsi. Je to nelogicka blbost se spatnym obsazenim (FBI agent co vypada na 15), a casto dost desnym scenarem ("kdyz na tebe kyvnu, tak nebudes vypovidat" "ale to delaji jenom mafiani!" ... "ja se obavam, ze budu muset vyuzit sveho prava nevypovidat!" "myslela jsem si, ze nam chcete pomoct!" :D ). Nebo u zamku na 4 cisla (10000 kombinaci): "Tohle cracknout by mi trvalo roky, to jsou miliardy kombinaci" ... 😂 No ale jinak to ubiha velmi rychle a celkove se na to spis da koukat, takze asi solidni 3*. (Ale dokoukal jsem to zatim jen do pulky a uprimne kdybych na to ted zapomnel, tak budu v klidu zit dal bez toho, abych vedel, jak to dopadlo.) --- S utrpenim jsem to dokoukal do konce, oproti prvnim 4 dilum je to pravy opak, vsechno se neuveritelne tahne a koukat se na to uz neda. Celkove 1*. ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Opatrne, veľmi opatrne som šiel do tohto flicku, keďže vôbec nemám páru kto je Penny a ani nikto iný z osadenstva, včítane rejžu. A je tomu/jej čo vyčítať... tak v prvom rade, keďže už mám niečo odpité a že toho bolo (pyšný nie som, ee) viem s určitosťou povedať, že keby holka hentak otáčala do seba panáky jeden za druhým, tak nielenže odíde hnetka do "nepolapitelna", ale na štvrtý deň by už nevedela kde je sever a nie obsluhovať pasažierov na palube lietadla. V druhom rade, áno, bola na facku asi tak 30 razy. A v treťom rade replika "I'm sorry, I'm sorry" sa v jej prípade vyskytovala toľkokrát, že ona sa vlastne vôbec nemusela učiť scenár ty volee! Stačilo jej tresnúť akúkoľvek kravinu čo ju práve napadla a za tým 5x zopakovať I'm sorry. Odhliadnuc odtoho, to bolo svižné, celkom zábavné, slušne zrežírované a celú sériu som dal na jeden záťah. 70% ()

Galerie (575)

Zajímavosti (5)

  • Kaley Cuoco zakoupila prostřednictvím své produkční společnosti Yes, Norman Productions v roce 2017 práva ke stejnojmenné knize, dokonce ještě před jejím vydáním. (Brock)
  • Natáčení začalo v listopadu 2019 v Bangoku, předtím než se štáb přemístil do New Yorku, kde se natáčelo hlavně na předměstí White Plains. Kvůli pandemii COVID-19 bylo ale natáčení přerušeno v březnu 2020, než se stihly natočit dvě zbývající epizody 1. série. Ty tvůrci dotočily v New Yorku na konci srpna. Mimo to se natáčelo také v italském hlavním městě, Římě. (hansel97)
  • Přestože knižní předloha končí tam, kde první série seriálu, objednalo HBO Max hned po odvysílání finále druhou sérii. (hansel97)

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Reklama

Reklama