Reklama

Reklama

Letuška

(seriál)
  • USA The Flight Attendant (více)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Thriller / Komedie
USA, (2020–2022), 11 h 58 min (Minutáž: 42–48 min)

Tvůrci:

Steve Yockey

Předloha:

Christopher A. Bohjalian (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Kaley Cuoco, Merle Dandridge, Nolan Gerard Funk, Michiel Huisman, T.R. Knight, Zosia Mamet, Rosie Perez, Colin Woodell, David Iacono, Michelle Gomez (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Temně komediální thriller, inspirovaný celosvětově úspěšným románem Chrise Bohjaliana, pojednává o tom, jak se může celý život změnit během jediné noci. Letuška Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji, s příšernou kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli. Protože se bojí zavolat policii, pokračuje ve svých ranních aktivitách, jako by se nic nestalo, a přidá se k ostatním letuškám a pilotům cestujícím na letiště. V New Yorku je vyhledána agenty FBI, kteří se vyptávají na její nedávné mezipřistání v Dubaji. Zoufalá žena, která stále nedokáže poskládat střípky z oné osudné noci dohromady, začne přemítat o tom, jestli by mohla být vrah. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (113)

Jirk4 

všechny recenze uživatele

Nebyt Penny (Kaley Cuoco nepisu zamerne) v hlavni roli, rekl bych, ze celkove hodnoceni bude o dost horsi. Je to nelogicka blbost se spatnym obsazenim (FBI agent co vypada na 15), a casto dost desnym scenarem ("kdyz na tebe kyvnu, tak nebudes vypovidat" "ale to delaji jenom mafiani!" ... "ja se obavam, ze budu muset vyuzit sveho prava nevypovidat!" "myslela jsem si, ze nam chcete pomoct!" :D ). Nebo u zamku na 4 cisla (10000 kombinaci): "Tohle cracknout by mi trvalo roky, to jsou miliardy kombinaci" ... 😂 No ale jinak to ubiha velmi rychle a celkove se na to spis da koukat, takze asi solidni 3*. (Ale dokoukal jsem to zatim jen do pulky a uprimne kdybych na to ted zapomnel, tak budu v klidu zit dal bez toho, abych vedel, jak to dopadlo.) --- S utrpenim jsem to dokoukal do konce, oproti prvnim 4 dilum je to pravy opak, vsechno se neuveritelne tahne a koukat se na to uz neda. Celkove 1*. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejak som nemala to srdce dať menej, už len kvôli Kaley (ktorej je to srdečne jedno :)) Dosť nadsadzujem, ale v podstate je to celkom svižná záležitosť s fakt skvelou hudbou a dobrými hlavnými postavami (hoci agenti FBI tam ani nemuseli byť..) Čo mi prekážalo najviac, bolo to melodramatické tlačenie na pílu, ktoré sa týkalo Cassandrinej minulosti - mala som pocit, že sa tým iba nadstavuje čas. Nebyť tejto vaty, mali by epizódy väčší švih. Takže reálne 3, ale pocitovo 4* :)) ()

Reklama

LND 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka prezentovaná jako slečna, která se často opíjí a vyspí se s prvním chlápkem, na kterého narazí, se po dlouhé služební cestě opije a vyspí se s prvním chlápkem, na kterého narazí. Onen chlápek je však přes noc brutálně zavražděn, hlavní hrdinka totálně zpanikaří a začne hledat řešení. Jako vhodné řešení mimo jiné zvolí opít se a vyspat se s prvním chlápkem, na kterého narazí. Do toho se nám začne rozvíjet mysteriózní zápletka o tom, kdo to vlastně byl ten zavražděný chlápek. Hlavní hrdinka má halušky z chlastu a není schopná udělat jediné správné rozhodnutí. Ovšem největší problém je podle mě udržet deset báglů a ještě mobil. Člověk se u toho dost zasměje, to jó, a dobře to odsejpá. Lepší tři. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zvláštní seriál,který má sice hodně much,ale ve výsledku baví a udrží diváka v určitém napětí až do konce.Kaley Cuoco se hodně snaží vymanit z role Penny,což je fajn,ale postupem času vám dojde,že ona vlastně pořád Penny je,jen v téhle realitě nepoznala Leonarda a Sheldona a skončila jako letuška.Tady mi s přibývajícím časem sice trochu vadily ty její alkoholické stavy,ale předpokládám,že to ani nemělo být příjemné.Závěr byl pak možná trochu přitažený za vlasy,ale vzhledem k průběhu celé série to vlastně ani nevadí...70% ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemá absolutně nic čím by zaujmul. Nezajímavý děj, nezajímavé postavy a samozřejmě Kaley Cuoco která stále neumí hrát a na ty Glóby se prostě dostala jenom kvůli malé konkurenci (nebo kvůli stylovým erotickým scénám?) jo a už si musím konečně sehnat tu předlohu. Zajímá mě totiž jestli je taky takhle nezajímavá ()

Galerie (575)

Zajímavosti (5)

  • Kaley Cuoco zakoupila prostřednictvím své produkční společnosti Yes, Norman Productions v roce 2017 práva ke stejnojmenné knize, dokonce ještě před jejím vydáním. (Brock)
  • Natáčení začalo v listopadu 2019 v Bangoku, předtím než se štáb přemístil do New Yorku, kde se natáčelo hlavně na předměstí White Plains. Kvůli pandemii COVID-19 bylo ale natáčení přerušeno v březnu 2020, než se stihly natočit dvě zbývající epizody 1. série. Ty tvůrci dotočily v New Yorku na konci srpna. Mimo to se natáčelo také v italském hlavním městě, Římě. (hansel97)

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Reklama

Reklama