Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* tak tento počin je typicky coronavirový, tudíž autoři se snažili vydělat přes internet, když to na skutečných divadelních prknech nešlo. A vysoké hodnocení nalákalo i mě a tak jsem dal tomuto "instantnímu" seriálu šanci. Sem tam nějaký dobrý fórky má a humor je typický pro tuto divadelní bandu. Příběh se snaží vytěžit z aktuální situace co jde a vcelku to má hlavu i patu. V současnosti má momentálně své kouzlo a za rok si na něho nejspíš nikdo nevzpomene.... to jsem napsal po první vlně a třech dílech. Dneska 17.ledna se odvysílal pátý díl a jak sami naznačují tak tím uzavřeli sérii ... možná ;-). Z původních tří nakonec zvyšuji na čtyři hvězdy, protože mě málo co, z nových českých počinů, tak pobavilo a musím uznat jak nemám rád nadávky, tak tady mají své místo ;-). Sice jsem si od konce pátého dílu sliboval trošku víc, ale přesto. Šak zkuste sami posoudit tady či rovnou přispět ostravskému divadlu Mír za svůj počin, který je nominovaný na Ceny České filmové kritiky. Ještě co se týče posledních tří dílů odehrávajících v Praze, tak to bylo už slabší, ale už kvůli tomu nebudu snižovat ze čtyř hvězdiček a jsem rád, že už dál nepokračovali ;-) [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Kolečko je možná obrpíča, ale bez skoro na mizině bych prosmál o několik hodně minut svýho života míň a to by mě kurva mrzelo. Langoš absolutní TOP. Vašek Neužil versus Štěpán Kozub, naprosto vynikající. Druhá série ještě přebijí tu první v humoru. "Já když nevím co mám udělat, tak stáhnu kalhoty a jdu prcat ."  Díl Zával mě rovněž odrovnal. Nikdy bych neřekl, že Lanošovi nedělá problém veřejně si ze sebe dělat prdel, ale zvládá to i s Adélkou, která je btw. těžce sexy mimořádně kvalitně. Opravdu spojení Ostrava - Praha vymyrdlo nejlepší humor za posledních x let. Já snad pojedu za Langošem do Pyšel a pak rovnou za Vavou a ve finále se nechám dorazit od Štěpána Kozuba a celé té "mírovské" party. Tohle je nejnakažlivající mutace humoru od dob Menšika, i covid a jeho slavná delta můžou jen tiše závidět. ()

Reklama

Chundys 

všechny recenze uživatele

Kolečko je možná obrpiča, ale prosim snažte se to tady s nim ten rok vydržet :D! Jako nevěřil bych, že mě to bude takhle bavit! Tohle je opravdu humor, protože když si ti herci fakticky dokážou takhle veřejně ze sebe udělat srandu je prostě super. Rád bych určitě pokračování. Super že do toho zapojili i jiné herce a v neposlední řadě vychvaluji spíš druhou polovinu, protože tam to byla kanonáda humoru. ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Vulgarismy nemusím, takže jsem Kozubovu stylizaci vydýchávala docela dlouho, navíc se častým používáním rychle okoukala. Naštěstí sKORO NA zdaleka není postavená jen na tom (a jen na něm), tudíž bylo možno se kochat výkony nejlepšího herce malých rolí, výpomocí Pražáků, zjistit co znamená tresť, zafárat do dolů ... a taky Kolečko hezky předvedlo, co je zač. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji rychlost, s jakou tahle skupinka dokázala na vzniklou situaci reagovat, i když je mi jasné, že to asi nebylo 2x těžké - stačilo dát emocím volný průběh. "sKORO NA mizině" je trefná, přirozená a tragikomická záležitost alá "MOST!" s neskutečně sympatickými týpky a s rekordním počtem "pičo". (Druhá vlna je tady, takže nejvyšší čas na 2. sérii.) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • V epizodě je zmíněný seriál Lajna (od r. 2017). (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama