Reklama

Reklama

Výbušnej koktejl

  • Francie Gunpowder Milkshake (více)
Trailer 2

Sam (Karen Gillanová) bylo pouhých 12 let, když ji její matka Scarlet (Lena Headeyová), elitní vražedkyně, musela opustit. Sam byla vychována nelítostným zločineckým syndikátem, pro který pracovala její matka. O patnáct let později se Sam vydává v matčiných stopách a stává se nemilosrdným, efektivním a loajálním zabijákem. Když se však riskantní zakázka zvrtne, musí volit mezi loajalitou k organizaci a ochranou života nevinné osmileté holčičky Emily (Chloe Colemanová). Po odmítnutí mise má jedinou šanci na přežití: znovu se spojit se svou matkou a jejími nebezpečnými kolegyněmi „Knihovnicemi“ (Angela Bassettová, Michelle Yeohová a Carla Guginová). Tři generace žen spojí své síly v pomstychtivé válce proti těm, kteří by je mohli připravit o všechno. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (102)

carly 

všechny recenze uživatele

Chlapci, tento film nebol pre vás. Aj keď bol tak trochu o vás. Pozerala som ho hlavne kvoli obsadeniu a nemala som moc tusenia, do coho idem. Chvilu trvalo, kym sa film rozbehol, ale ked sa dostal do rytmu, tak to bol pure delight. Obsadenie bolo skvele, hlavne zenske postavy. Az na Paula boli muzske postavy koniec koncov len statistami, co tiez bola celkom prijemna zmena. Strasne sa mi pacili kulisy a hudba. Jedno aj druhe bolo sucasne, ale dva kroky dolava a ja som sa nevedela vynadivat. Specialne kniznica sa im neuveritelne vydarila. Kostymi boli tiez uzasne. Skvele boli aj bojove sceny. Neboli komplikovane, ale boli do bodky premyslene a aj nasilia a krvi bolo v kazdom momente tolko, kolko bolo treba. Pribeh nebol nijak komplikovany, ale boli v nom prijemne nuansy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Navot Papushado není Najšuller, Stahelski, Evans ani Leitch a jde to znát.Na Gunpowder Milkshake jsem se po prvních trailerech těšil dost a nečekal jsem, že to bude ve výsledku tak rutinní a sterilní.Dějově je to velmi jednoduché a kdo má potřebu řešit příběh v akčních filmech, tak si může hvězdu klidně ubrat, já nad tím zlomil hůl už 10 let zpátky, takže se zaměřuji spíše na jiné věci, ale ani ty mě nedokázaly úplně uspokojit.Vizuál je solidní, hudba je fajn, maličká Chloe Coleman po My Spy je opět parádní a potěší i slušné Rko, ale velkým zklamáním je pro mne Karen Gillan, která jednak neumí moc hrát a roli nájemné assassinky jsem jí teda vůbec nevěřil, v akčních scénách je dřevěná, pomalá a kvůli tomu veškerá akce u mne postrádá razanci, drajv, šťávu i náboj, přitom akčních scén je poměrně dost a natočeny jsou přehledně, ale necítil jsem tam fyzično ani zápal a to je docela problém, alespoň ten Slowmo fight v kuchyňi si zaslouží i opětovné zhlédnutí.Kdo rád akční filmy, tak zhlédnutím vyloženě neprohloupí, zábavné i akční je to dost, akorát je to docela naivní a né příliš satisfakční jak jiné akční pecky i z ranku Female hrdinek ( Atomic Blonde).• Příběh 2/5, Akce 3/5, Humor 2/5, Násilí 4/5, Zábavnost 3/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10 ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Pokud uvidíte trailer, tak uvidíte to nejlepší z celého filmu. Já jsem se na film po traileru těšil a docela jsem mu věřil.  Bohužel si tvůrci ukousli moc velké sousto, které pak nedokázali sníst. Film má několik chyb, jenž mu pak ve výsledku podráží nohy a kazí zážitek z filmu a přitom to mohlo a hlavně mělo být lepší. Nevím, kdo odsouhlasil délku filmu, ale dvě hodiny jsou prostě moc. Ze začátku to drhne a trvá, než se to pořádně rozjede. Z mého pohledu moc nefungoval ani samotný svět, kde se to odehrává. A teď k těm pozitivnějším věcem. Líbila se mi vizuální stránka filmu a ty neony působí lehce retro. Akční scény nejsou vůbec špatné a některé jsou hodně zábavné, krvavé a přepálené. Sedla mi i herecká sestava, od Gillan přes Gugino až po Lenu Headey. Samotný film žádný zázrak není, ale taky to není žádná nekoukatelná blbost. Prostě obyčejný akční výplach na večer. Výbušnej koktejl neurážející akční film, na jeden páteční večer, nic víc, nic míň. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Ženská verzia Nobody-ho, ktorá trpí presne tými istými mínusmi ale aj štýlovými plusmi. Avšak Nobody mal aspoň hercov, ktorý vedeli nielen hrať ale aj filmovo predať akčné scény. A to je pri týchto akčných jedno hubkách najdôležitejšie. Naozaj som nečakal, že Nebula zo Strážcov Galaxie (tam bola perfektná) bude bez tony make upu, až také herecké ako aj akčné drevo... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Asi nějakej odkaz na starší filmy. A vlastně i hudební složka je dost alternativní podivnost. Film ovšem má velmi slabej příběh odehrávající se skoro celej jak u nás říkáme na Kavčákách, a mě to prostě vůbec nebralo. Samostatnou kapitolou jsou ovšem herečky, a to zejména Karen Gillan. Toporná, absolutně se do role nehodící. Konec byl vysvobození. 30%. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (1)

  • Keď Sam (Karen Gillan) príde s Emily (Chloe Coleman) do nemocnice, vezme odloženú pištoľ (Glock 19) a vyberie zásobník, aby skontrolovala, či je zbraň nabitá. Vôbec však neskontroluje, či je náboj v komore a či je zbraň teda pripravená na streľbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama