Reklama

Reklama

The Comey Rule

(seriál)
Trailer 1

Epizody(2)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (13)

JanBar 

všechny recenze uživatele

F.B.I. vs. Hillary Clinton a F.B.I. vs. Donald Trump. I takto by šlo rozdělit dvoudílnou minisérii The Comey Rule. Přestože se jedná o konverzační drama, rozhodně se u něj nebudete nijak nudit. Pokud máte rádi díla jako Všichni prezidentovi muži (1976) nebo seriál House of Cards (2013-2018), tak tohle bude rozhodně váš šálek kávy. Minisérie dává nahlédnout nejenom do zákulisí americké F.B.I., ale zároveň i do soudobé americké politiky a moderní americké společnosti. V zásadě tak pouze dvě výtky: Celý příběh je skrz naskrz prošpikovaný americkým patosem a je na první pohled znát, že má silně "prodemokratický" podtext (relevance některých předkládaných informací je tak na pováženou). Druhou věcí jsou kulisy v interiéru, které občas připomínají nízkorozpočtový film a vytahují diváka z děje. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Silný politický príbeh, tak trochu nudný, ale maximálne uveríteľný. Pamätám si ako to v predvolebnej kampane a aj počas samotných volieb vrelo medzi Hillary a Trumpom a bolo zaujímavé vidieť to cele pozadie zo strany FBI. Je to ako odkryvanie druhej strany, lebo každý príbeh má viac rozprávačov a každý ho môže podať inak zo svojej strany. Práve o tom je tá narácia ako je príbeh podaný a tomuto som maximálne uveril. Oceňujem Brendana Gleesona, ktorý je jednoducho skvelý, neskutočne ho mám rád a Trumpa zahral výborne. Občas som sa nudil, no pri tomto žánre, človek nemôže očakávať akciu a scény, ktoré budú trhať zo stoličiek. Inak dobrá práca a určite sa oplatí vidieť. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Velmi vydatná adaptace kauzy kolem Jamese Comeyho, kontroverzní role FBI v prověrce úniku emailů před listopadem 2016 a posléze střet s nově zvoleným prezidentem. Urputně uvědomělý Daniels je skvělý, v druhé části navíc perlí Gleeson jako Trump (půjde těžko trumfnout), všeho všudy je to precizně obsazený - klíč pro každý dobrý konverzační drama. Nebýt předem v obraze, asi bych se nestačil divit :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tahle minisérie (popřípadě 3,5 hodiny dlouhý film) může být celkem snadno - hlavně Trumpovými přívrženci,republikány,vyznavači ploché Země,... - označen za další z řady výmyslů a fake news.Pro někoho kdo Trumpa rád nemá (jako já) a kdo se trošku zajímal o veletoče okolo voleb,politiku a Jamese Comeyho bude ovšem tenhle kousek "balzám" na duši.V uvozovkách je balzám schválně,protože na tom všem vlastně není vůbec nic hezkého či pozitivního a osobně se mi to nesledovalo zrovna lehce.Druhá část byla i díky skvělému Gleesonovi opravdu nepříjemná a mrazivá.Navíc,krom toho,že to ukazuje Trumpa ve světle v jakém ho to ukazuje,celá minisérie na relativně malé ploše mapuje to kam současný svět dospěl a jak moc je společnost rozdělená a to mnohdy na základě falešných článků a diskutérů na FB.Koneckonců to vidíme i v tom našem rybníčku/louži,kde se lidem jako Bureš,Zeman,Ovčáček a spol daří úplně to samé...90% ()

kkarx odpad!

všechny recenze uživatele

Filmu, který vypravuje pravý opak reality se nedá dát nic jiného než odpad. Smutné, že tomu ještě někdo věří. Ruský hoax si zaplatili Demokrati a FBI jim v tom v čele s Comeym pomáhala. Ironicky si FBI zaplatila své ruské "informátory" dodávající jim lživé informace, takže nakonec oni spolupracovali s Rusy.... Vůbec FBI je dnes totálně zdiskreditovaná, když přepadává domovy novinářů, kteří stojí proti Demokratům, viz. Project Veritas. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama