Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Stephen Fry a Hugh Laurie společně napsali a uplatnili svůj břitký intelektuálský humor v komediální britské "sketch show" A Bit of Fry & Laurie. (Pawlinkaaa)

Recenze (59)

Abet 

všechny recenze uživatele

To pravé pre milovníkov britského humoru. Je veľká škoda,že Hugh Laurie je v našich končinách známy len ako doktor House, pretože ako komik je skvelý a so Stevenom Fryom tvoria dvojicu,aká sa len tak nevidí. Rovnako ako pri pythonovcoch občas ich vtip nevypáli tak ako by mal,ale ked vypáli tak to stojí za to a niektoré skeče (a niektoré piesne) ma skoro dohnali až k slzám. Takže naozaj nie je Mystery,prečo tento seriál milujem. ()

repe 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám inteligentní humor. Je to prostě podáváno tak, že od vás nikdo nečeká, aby jste se zasmáli...Laurie s Fryem se skvěle doplňují. K mým nejoblíbenějším patří Piano masterclass, English strawberries, Mystery, Steffi Graf, Open University blooper...a mohl bych pokračovat. Žádný díl mě nezklamal a ani dodnes mě to neomrzelo. Absolutní špička. ()

Reklama

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Britský humor je zkrátka těžké předčít, na druhou stranu tito pánové dávají na frak i řadě jiným britským komediálním sériím. Zařadil bych je nad Pythony, ale pod Mitchella a Webba, jejichž sketche mohu sledovat víronásobně s týmž požitkem. Ale kdo ví, po čase s k těmto talentovaným komikům možná také budu vracet. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl jen první dva díly, ale nebojím se dát tomu plný počet. To, co dokážou tihle dva, totiž umí jen málokdo, dokonce i Monty Pythoni mi přijdou méně vtipní. Fry a Laurie jsou prostě sehraná dvojka, která nikdy neomrzí, a tyhle jejich skeče jsou originální, skvěle vypointované a hlavně ohromně vtipné. Za mě tedy 100% a já jsem rád, že jsem našel další britský seriál, u kterého se můžu příjemně pobavit. A jen tak mimochodem, z těch dvou je lepší Stephen Fry... :D. ()

Entity 

všechny recenze uživatele

Geniální. Báječná hudba Hugha Laurieho, úžasné vtipy, scénky na stálé velmi vysoké úrovni... Dle mého jeden z nejlepších britských komediálních počinů všech dob. Nejvíce mi asi k srdci přirostla víčková scénka s písničkou "Where is the lid?" se vzpomínkami na zesnulou polovičku tohoto dua :D. "Well of course off a horse." ()

Reklama

Reklama