Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (51)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opravdu nemám rád spin-offy, ještě jsem neviděl žádný, který by nebyl o dost slabší než dílo, ze kterého se odštěpuje. Což je i případ Peacemakera, u kterého mi od prvního traileru až do konce série štvalo , jak je oproti Suicide Squad brutálně podfinancovaný a lokace mi místy přišly jak z nějakého sit-comu. Zároveň pro mě James Gunn není úplně tvůrčí jistota a v některých dílech to do sebe zapadlo lépe, jinde hůře, tu čtvrtou hvězdičku zachránilo až finále, kde je poměrně pěkná akční sekvence. Vtipy na mě fungovaly tak jeden z pěti a vůbec nejvíc mě štvalo brutální překopání charakteru Peacemakera, tedy ono polidštění, aby jeho vlastní seriál vůbec dával smysl. Se sledováním jsem si dal na čas a nechápal jsem v jistých kruzích docela vyhajpovanost seriálu, ale zkrátka jsem to bral tak, že někomu ten humor sedl více. Stokrát radši bych si dal Sebevražedný oddíl 3 a klidně od Gunna, ale když už to bylo natočeno, tak se furt jedná o tu lepší část tvorby jinak stálé mdlých originálů HBO MAX (neplést s HBO). ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Gunn je prostě bůh. Alespoň pro ty, kteří jsou naladění na stejnou vlnu humoru a stylu jako on, což já rozhodně jsem. Postavy nejsou ani za nic jednotvárné, akce je skvělá, celá zápletka opět skvěle bizarní, má to super styl, skvělý výběr hudby což Gunn prokázal už xkrát, a na seriálovou produkci ( i když vysokorozpočtovou) to vypadá opravdu dobře. Za mě v tom není slabina, já se skvěle bavil a vím, že ten člověk ať natočí snad cokoliv tak se mi to bude minimálně líbit. Navíc komiksová látka je pro Gunna úplně ideální, protože stejně jako se spousta bizarních věcí objevuje v komiksech, on z nich dokáže vzít ty nejlepší elementy, a udělat z toho ještě větší sračku (pozitivně myšleno) a je to zkrátka jedinečný a extrémně zábavný. Těším se na 2. sérii a jsem velmi potěšen, že nekorektní humor ještě stále nebyl všemi rádoby mravokárci vymýcen. ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

9/10. James Gunn v doposud nejosobitější podobě a v jedné z nejlepší komiksové show, která vás chytne za srdce a koule... a nepustí až do konce. Šílená seriálová jízda, ve které uvidíte chlapíka řezat obří gorilu motorovkou, skutečné lidské torpédo, zmutovaného hovnivála o velikosti Kaiju, mimozemskou šlapku či orla objímajícího člověka - a přitom stále půjde jen a pouze o rozehřívací nápady, které Gunn ukrývá v rukávu. V kombinaci se sympatickou bandou vyvrhelů, naprosto trefně vypointovanými dialogy a osobitým přístupem využívajíc perfektní hudební podkres a (na poměry televize) dravý vizuál, je Peacemaker seriálové zjevení a vítaná svěží lajna do nerdovského opojení. Tohle nelze nemilovat. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| HBO Max | James Gunn is the man! Marvel má bratov Russovcov, DC má po novom tohto šialenca, ktorý sa tu vybláznil do posledného drblého vtipu a rovnako ako v The Suicide Squad a je to opäť neskutočne zábavné a drsné. Hlavne teda čo sa týka chémie medzi postavami a dialógy medzi nimi - je to to najlepšie, čo som kedy videl v superhrdinskom projekte v seriálovej podobe. Všetky pozitíva zostávajú a neraz som sa rezal smiechom nad Vigilantovou hlúposťou (Freddie Stroma je borec!), Peacemakerovou tvrdohlavosťou alebo len primitívnym hádaním sa prečo má určite Economos ofarbenú bradu. Majestátne podarené a okamžite mi dajte druhú sériu! | Hodnotenie: 9/10 | ()

Galerie (73)

Zajímavosti (27)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)
  • Vigilante (Freddie Stroma) na výhružku Harcourtové (Jennifer Holland), že pokud něco prozradí, zabije mu celou jeho rodinu, sarkasticky odpoví, že na to už je pozdě. V komiksu „New Teen Titans“ totiž obsahuje jeho origin story zavraždění jeho ženy a dětí mafií. (NiWi)
  • V závěrečné scéně, kdy Peacemaker (John Cena) vezme ze země Emilii, má plnou ruku slámy. V další scéně nemá v ruce ani stéblo. (Marek.Handl)

Reklama

Reklama