Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinkou příběhu je mladičká dívka jménem María (Thalía) - ta pochází z mexické chudinské čtvrti, živí se sbíráním odpadků a obývá zchátralou chatrč spolu se svou kmotrou... Ta však náhle umírá v den Maríiných patnáctých narozenin, avšak ještě předtím stihne požádat kněze, aby se o dívku postaral - ten tak učiní a María začne pracovat jako služebná v domě De la Vegových. Zcela nečekaně jí osud přivede do cesty lásku v podobě syna (Fernando Colunga) pána domu, o něhož svede boj spolu s intrikánkou Sorayou (Itatí Cantoral)... (fiLLthe3DD)

(více)

Zajímavosti (8)

María Mercedes (1992) (seriál)

  • Jedná se o první „část“ neoficiální telenovelové trilogie nazvané „Marias“ – následované Marimar (od r. 1994) a Maria la del Barrio (od r. 1996) – ve všech si zahrála mexicka herečka a zpěvačka Thalia, rovněž ke všem serialům nazpivala úvodní znělku. (fiLLthe3DD)

Marina (2006) (seriál)

  • Spoiler: Telenovela je remakem seriálu María la del Barrio (od r. 1996), mezi oběma verzemi lze najít několik rozdílů: v původní verzi ztrpčovala život hlavní hrdince (Thalía) jen a pouze intrikánka Soraya (Itatí Cantoral) – v této verzi byla postava Sorayi rozdělena mezi Adrianu (Sandra Destenave) a Veronicu (Aylin Mujica). V originále hlavní hrdinka „daruje“ své dítě (v rámci poporodní deprese) ženě na ulici, kdežto v této verzi je dítě protagonistky ukradeno hlavním záporákem (Carlos Caballero), který jej pohodí na skládce. V originále záporačka uhoří, kdežto zde záporačky zemřou těmito způsoby: Adriana na následky bouračky, Veronica pohřbena zaživa. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama